Zwarte dubbelstaafmat kunststof

Dubbelstaafmatten van Nederlandse makelij. En dat tegen de beste prijzen.

2 producten

Filter
per pagina

2 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is een hekwerk dat geproduceerd is uit stalen draden. De stalen draden zijn voorzien van een zinklaag en de gelaste hekwerkpanelen worden vervolgens voorzien van een poedercoating. De naam dubbelstaafmat komt van de dubbele horizontale draad welke voor de stevigheid zorgt.

Is een dubbelstaafmat hekwerk eenvoudig te plaatsen?

Dubbelstaafmat hekwerk is eenvoudig te plaatsen. Je kan dit type hekwerk zelf plaatsen. Het is niet zo zwaar, de systemen om de hekwerk staafmatten aan de palen te bevestigen zijn eenvoudig en er is geen speciaal gereedschap voor nodig. Wij van Hekwerkonline zeggen: gewoon proberen.

Welke soorten dubbelstaafmat hekwerk zijn er?

Dubbelstaafmat hekwerk is er in verschillende soorten. We hebben de dikke, zware en meest stevige variant: de 8/6/8 dubbelstaafmat. Daarnaast hebben we de lichtere, dunnere en handzamere variant: de 6/5/6 dubbelstaafmat. De overige eigenschappen van deze soorten dubbelstaafmatten zoals kleur en afmetingen zijn gelijk.

Wat kost een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat is voordeliger in vergelijk met bijvoorbeeld spijlenhekwerk. Een dubbelstaafmat kost dus in verhouding minder. Wat een dubbelstaafmat precies kost hangt af van de hoogte en de dikte. Bij Hekwerkonline heb je sowieso de beste prijs voor een dubbelstaafmat.

Wat is het verschil tussen enkelstaafmat en dubbelstaafmat hekwerk?

Er zit een verschil tussen een de enkelstaafmat en dubbelstaafmat. De enkelstaafmat heeft één horizontale metalen staaf – tegenover twee bij de dubbelstaafmat. Vandaar ook de naam van het product. Dit maakt de enkelstaafmat goedkoper en dus een veelgemaakte keuze als erfafscheiding.

Zwarte dubbelstaafmat kunststof

De zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof is een sterk en stijlvol hekwerk. De kleur zwart past goed bij een moderne en strakke tuin, maar ook voor bedrijven is dit een populaire keuze. De zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof zie je ook vaak terugkomen bij bijvoorbeeld gemeentetuinen, attractieparken, bedrijfsterreinen, sportvelden etc. De reden hiervoor is vooral omdat een zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof heel sterk is.

Vooral op openbare plekken is het belangrijk dat de hekken tegen een stootje kunnen. Je hebt hier niet altijd zicht op en dus is het belangrijk dat je vooral op die plekken kiest voor extra sterke materialen. Een zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof is hier een goed voorbeeld van.

Voordelen van een zwarte dubbelstaafmat kunststof

Een van de voordelen van een zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof hebben wij hierboven al toegelicht. Andere voordelen van dit product zijn bijvoorbeeld: een dubbelstaafmat is relatief goedkoop, een dubbelstaafmat is eenvoudig om te plaatsen, met een dubbelstaafmat behoud je de openheid in jouw tuin en een zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof is tijdloos. Dit laatste draagt ook bij aan de duurzaamheid, omdat je hierdoor niet snel uitgekeken zal raken op jouw hekwerk. Ook al verander jij jouw tuin, dan nog zal dit hek hier naadloos op aansluiten. Je kunt er zelfs andere planten tegenaan laten groeien, zodat het in een keer een andere uitstraling krijgt.

Zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof met vlechtbanden

Kies je ervoor om jouw zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof aan te kleden met vlechtbanden? Kies dan voor de zwarte vlechtbanden om hier een mooi geheel van te maken. Je zult zien dat jouw hekwerk hierdoor in een keer een hele andere uitstraling krijgt. Dit is een snellere manier om jouw dubbelstaafmatten te dichten dan het plaatsen van planten. Met de banden is jouw hekwerk in een keer dicht en heb jij direct volledige privacy. Wanneer je besluit om ditzelfde effect te creëren met planten, heb je hier veel meer geduld voor nodig. Ook is heb je met planten niet de garantie dat deze overal even goed groeien, waardoor de kans bestaat dat je zeker de eerste jaren hier en daar gaten zal zien. Dit gaat vervolgens ten kosten van jouw privacy. Met de vlechtbanden van Hekwerkonline hoef jij je hier niet druk om te maken, want deze zijn 100% privacy-proof.

Zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof offerte aanvragen of bestellen

Je kunt bij Hekwerkonline jouw zwarte dubbelstaafmat gemaakt van kunststof direct bestellen. Dan bezorgen wij deze zo snel mogelijk bij jou thuis. Indien je hebt gekozen voor de extra montageservice willen wij je vragen duidelijk aan te geven waar onze collega’s rekening mee moeten houden, voordat zij het hekwerk komen monteren. Indien je een offerte hebt aangevraagd ontvang je hierover zo snel mogelijk bericht.

Hulp Nodig?