Millboard vlonderplanken

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Millboard vlonderplanken

Millboard vlonderplanken zijn gemaakt van een uniek mengsel van polyurethaanhars en minerale steen, waardoor het de perfecte keuze is voor buitenleefruimtes. De Millboard vlonder is sterk, duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien lijkt het op echt hout, maar dan zonder het onderhoud. Laten we eens nader kijken naar de voordelen van de Millboard vlonder en waarom je deze bij Hekwerkonline wil kopen. Ben je al enthousiast, dan is het natuurlijk ook mogelijk om je bestelling gelijk te plaatsen!

Voordelen van Millboard vlonderplanken

Millboard vlonderplanken zijn uiterst veelzijdig en kunnen worden gebruikt op balkons, patio's, veranda's, zwembadranden en tuinpaden. Dit maakt het een ideale keuze voor wie mooie buitenruimtes wil creëren die onderhoudsarm en toch stijlvol zijn. Hier zijn enkele andere voordelen van de Millboard vlonder:

 • Duurzaam - in tegenstelling tot gewoon hout zijn Millboard vlonders zeer goed bestand tegen slijtage door UV-stralen, extreme temperaturen en vocht. Dit betekent dat het langer meegaat dan gewone houten vlonders en niet zo vaak vervangen of gerepareerd hoeft te worden.
 • Weinig onderhoud - omdat de Millboard vlonder niet hoeft te worden geverfd of gebeitst zoals traditioneel hout; het enige wat nodig is, is af en toe schoonmaken met warm water en zeep, waardoor het op lange termijn gemakkelijk te onderhouden is.
 • Milieuvriendelijk - Millboard vlonders zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor er minder afval op de stortplaats terechtkomt en de natuurlijke hulpbronnen behouden blijven.

Toepassingen voor de Millboard vloer

De Millboard vlonder is verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen voor allerlei smaken. Je kunt kiezen uit verschillende texturen, waaronder gladde, verweerde of gedessineerde ontwerpen, dus er is voor elk wat wils! Bovendien zijn ze er in verschillende kleuren zoals teakbruin, houtskoolgrijs, drijfhoutgrijs of zelfs rustiek eiken, zodat je gemakkelijk iets kunt vinden dat perfect bij je buitenruimte past! Door een Millboard vloer te creëren, kan de vlonder ook binnenshuis worden gebruikt, zoals in gangen of badkamers voor een chique industriële look! Je kunt ze zelfs gebruiken om een kantoorruimte of zithoek buiten te creëren!

Sfeervolle toepassingen voor Millboard vlonders

De Millboard vlonder is perfect voor het creëren van uitnodigende buitenruimtes die zowel stijlvol als functioneel zijn! Als je bijvoorbeeld een balkon of terras hebt, kun je dit materiaal gebruiken om een uitnodigende zithoek te creëren waar je met vrienden en familie kunt ontspannen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht! Of als je een grotere tuin hebt, waarom gebruik je het dan niet om een al fresco eethoek te creëren? Zo kun je buiten genieten van heerlijke maaltijden terwijl je de broodnodige vitamine D opsnuift! En als je op zoek bent naar iets avontuurlijkers, waarom gebruik je dan geen Millboard vlonder om een kantoorruimte buiten te maken waar je op afstand kunt werken terwijl je de frisse lucht inademt? De mogelijkheden om dit materiaal buiten te gebruiken zijn eindeloos! Heb jij al een idee, kom dan in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Installatietips voor het installeren van Millboard

 • Test het bevestigingssysteem eerst uit met een klein teststukje plank en onderregel.
  Zo voorkom je fouten en krijg je door hoe het systeem werkt.
 • Gebruik geen slagschroefmachine of zet de klopfunctie uit.
 • Spuit WD40 op de schroeven om het vastschroeven te versoepelen.
 • Druk de plank goed aan en bevestig de schroeven met beleid.
 • Schroef de schroef 5 tot 10 mm onder de toplaag, waar mogelijk in een diepere naad van de nerf. De toplaag zal dan naar alle waarschijnlijk net wat beter sluiten als op een gladder gedeelte van de nerf.
 • Gebruik altijd het bijgeleverde bitje bij het monteren. Het bijgeleverde schroefbitje is speciaal langer gemaakt om 5 tot 10 mm in de plank te kunnen schroeven, door het gebruik van andere bitjes zijn schoefgaatjes mogelijk meer zichtbaar.
 • Leg altijd eerst zoveel mogelijk de planken uit en kijk hoe de nerven lopen. Leg de planken zo neer zodat je voorkomt dat planken met dezelfde nerf motieven naast elkaar komen te liggen.
  Elke plank wordt namelijk met de hand geverfd en nabewerkt. Er zitten daardoor (met opzet) kleurnuances tussen de planken.
 • Advies; 4 mm ruimte tussen de planken // 1 mm ruimte op de kopse kanten
 • Om de 4 à 5 planken met een lijn de installatie nalopen.
 • Werk desgewenst met dikte opvulplaatjes waar nodig.

Klik hier om een pdf te openen met deze tips.

Millboard vlonder kopen bij Hekwerkonline!

Wanneer je beslist welk soort materiaal je moet gebruiken voor je buitenleven project; overweeg dan het gebruik van de hoge kwaliteit Millboard vlonder van Hekwerkonline. Ze bieden niet alleen een superieure duurzaamheid tegen alle weersomstandigheden, maar ze bieden een ongeëvenaarde stijl zonder het gedoe van regelmatig onderhoud. Bovendien zijn ze er in verschillende kleuren, zodat het gemakkelijk is er een te vinden die bij je ruimte past! Plaats jij je bestelling bij Hekwerkonline, dan geniet je van een service van bestelling tot plaatsing. We denken met je mee over hoe de Millboard vlonder in je tuin verwerkt wordt en raden andere accessoires aan die hierbij passen. Wil jij dit ervaren, plaats dan vandaag nog je bestelling!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.