Tuinaccessoires

Tuinaccessoires

Ook voor de finishing touch voor je tuin kun je terecht in onze webshop. Kijk hier voor de mooiste én nuttigste tuinaccessoires voor jouw tuin. Creëer privacy of zorg voor verlichting zodat jij met een gerust hart in de tuin kunt zitten tijdens de heerlijke zomeravonden. Onze tuinaccessoires zijn perfect te combineren met onze hekwerken, schuttingen, poorten en overkappingen.

Tuinaccessoires van Hekwerkonline

Omdat het totaalplaatje in je tuin moet kloppen bieden wij je de beste tuinaccessoires om het af te maken. Zo vind je bij ons vlechtbanden om je privacy te waarborgen en zon en wind tegen te houden en mooie verlichting zodat je ook ’s avonds van je tuin kunt genieten.

Verlichting

Met onze verlichting zorg je voor sfeer én veiligheid in je tuin. De lampen bieden je zicht in het donker, voor bijvoorbeeld je voetpad maar ook voor gezelligheid en sfeer onder je overkapping. Je kunt de led-lampen gemakkelijk bevestigen op bijvoorbeeld dubbelstaafmat hekwerken en schanskorven. Omdat het led-verlichting is ben je bovendien ook nog eens duurzaam bezig!

Vlechtbanden

We kunnen ons goed voorstellen dat je wat privacy wil als je in de tuin zit. Om hieraan bij te dragen kun je onze privacystroken gebruiken die je bevestigt aan een hekwerk of poort om zo de openingen te dichten. Combineer dit met de tuinlampen of andere accessoires en je hebt je eigen kleine wereldje in je achtertuin, waar jij optimaal kunt genieten van het lekkere weer.

Eenvoudig zelf te plaatsen

Het voordeel van onze tuinaccessoires is dat je ze zelf gemakkelijk kunt bevestigen aan je hekwerk of andere tuinafscheidingen. Hiervoor heb je dus geen monteurs nodig. Je bestelt wat je nodig hebt bij ons en hebt binnen no-time zelf je verlichting of vlechtbanden hangen. Mocht het toch niet lukken of heb je tips nodig dan kun je natuurlijk gewoon contact met ons op nemen.

Passend bij de rest van je tuin

Onze tuinaccessoires zijn perfect te combineren met onze hekwerken, poorten, schuttingen en overkappingen. Zowel qua look, kleuren als afmetingen heb je keuze bij ons, dus je weet zeker dat je slaagt bij ons. Voor de lichten heb je bijvoorbeeld keuze uit de lichtkleur en de sterkte en voor de privacystroken heb je diverse kleuren en diverse weefwijzen.

Vragen over onze tuinaccessoires?

Heb je nog vragen over onze tuinaccessoires, hoe ze te plaatsen of waar je ze precies aan kunt bevestigen? Stel ze dan aan onze klantenservice! Zij weten er alles over en helpen je graag verder, zodat jij je tuin perfect kunt inrichten.

Hulp Nodig?