Trafo's & bekabeling

Alle onderdelen voor onze tuinverlichting is te vinden op deze pagina. Jij wenst het, wij hebben het!

24 producten

Filter
per pagina

24 producten

Filter
per pagina

Transformator

Een transformator levert stroom aan de verlichting in jouw tuin. Dit gebeurt op een evenwichtige manier, waardoor de lampen altijd voldoende stroomtoevoer ontvangen. Niet te veel en niet te weinig. De stroomtoevoer die direct uit het stopcontact wordt aangeleverd is te hoog voor de ledlampen in jouw tuin. Daarom heb je een transformator nodig. De naam zegt het al; het transformeert het wattage naar de juiste sterke. Vaak is dit 12 volt. Jouw ledlampen verbruiken minder dan ouderwetse lampen en dus moet de stroomtoevoer hierop worden aangepast. Zonder dit product is dit niet mogelijk. Zorg dus dat je de juiste transformator in de tuin haalt en het wattage afstemt op de lampen.

Transformatoren kopen

Zoals hierboven al benoemd, is het belangrijk om transformatoren te kopen. Door dit product direct aan te schaffen kun je een hoop problemen voorkomen. Een te hoge stroomtoevoer kan er namelijk ervoor zorgen dat jouw ledlampen beschadigen. Koop je ledlampen voor in de tuin? Zorg dan dat je daarnaast ook de juiste transformator koopt. Weet je niet welke geschikt is voor jouw ledlampen? Geen probleem! Je hoeft namelijk niet zelf op onderzoek uit. Dat hebben onze experts al voor jou gedaan. Vraag een van onze experts van Hekwerkonline om hulp. Zij kunnen dankzij hun ruime kennis en ervaring jou de verschillen uitleggen en adviseren bij het aanschaffen van een transformator. Zo weet jij zeker dat je het juiste product koopt en kun je zorgeloos genieten van een mooi verlichte tuin.

Soorten transformatoren

Er bestaan dus verschillende soorten transformatoren. Om je nu in een paar zinnen uit te leggen wat de beste transformator is voor in jouw tuin wordt lastig. Dit hangt namelijk van verschillende factoren af. Zorg dat je weet welke stroomtoevoer gewenst is bij jouw tuinverlichting en of het om ledverlichting gaat of niet. Vervolgens kun je dit vergelijken met de specificaties van iedere transformator die wij aanbieden op deze pagina. Kom je er dan toch niet helemaal uit? Schakel dan de hulp in van een van de medewerkers van Hekwerkonline. Hieronder lees je hoe je contact met ons op kunt nemen en wat voor servicediensten wij hiernaast nog meer aanbieden.

Kabels

Om de verlichting in jouw tuin aan te kunnen sluiten heb je natuurlijk kabels nodig. Deze moeten vanzelfsprekend voldoen aan een aantal eisen. Je kunt dus niet zomaar een willekeurige kabel of een willekeurig verlengsnoer gebruiken voor jouw tuinverlichting. Bij Hekwerkonline vind je gelukkig de juiste kabels voor in jouw tuin. Deze zijn gekeurd aan de hand van de eisen voor stroomvoorzieningen in de tuin. Zo weet jij zeker dat je veilige kabels aanschaft die jouw tuin voorzien van de juiste stroomtoevoer. Op deze pagina vind je alle informatie over dit product voor in de tuin en lees je meer over wat de voordelen zijn van het kopen bij Hekwerkonline. Lees dus snel verder!

Verlichting verlengkabel

Hetzelfde geldt voor verlichting en een verlengkabel. Het is niet vanzelfsprekend dat je op ieder punt in jouw tuin beschikt over een stopcontact. Daarom is het handig wanneer je jouw verlichting op een verlengkabel aan kunt sluiten. Ook hier geldt: laat je goed informeren en gebruik enkel producten die geschikt zijn voor buitengebruik. Wil je zeker zijn van veilige kabels voor in jouw tuin? Kies dan uit een van de producten op deze pagina en ga voor zekerheid! Wij hebben de geschikte producten alvast voor jou geselecteerd. Wel zo gemakkelijk!

Kabels tuin waterbestendig

Kabels in de tuin moeten waterbestendig zijn. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat er kortsluiting ontstaat bij de eerste en beste regenbui. De kabels voor de tuin zijn daarom voorzien van een speciaal omhulsel, waardoor regen niet in aanraking kan komen met stroom. Hierdoor kan jij met een gerust hart jouw verlichting in de tuin laten branden, ook als je niet thuis bent. De kabels zijn dus veilig om te gebruiken in de tuin, op het balkon of op het dakterras. Heb je vragen over de veiligheid of het juist gebruiken van dit product? Vraag dan een van onze collega’s om dit verder toe te lichten. Zij vertellen je hier graag meer over.

Transformator of kabels van Hekwerkonline

Als je een transformator of kabels koopt bij Hekwerkonline dan kun je rekenen op deskundig advies, een uitstekende kwaliteit en snelle levering. Jouw bestelling wordt namelijk binnen 5 werkdagen geleverd en indien je hebt gekozen voor montageservice, wordt deze ook voor jou gemonteerd. Grenzeloos gemak staat bij Hekwerkonline centraal. Tijdens jouw beslissingsproces doen wij onze uiterste best om jou van alle nodige informatie te voorzien en op verschillende manieren te helpen. Je kunt jouw vragen via verschillende wegen stellen. Denk aan: een chat, telefonisch contact of via de mail. Net als met de levering hoef jij niet onnodig lang te wachten op een antwoord. Wij streven ernaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Koop jij jouw transformator bij Hekwerkonline? Dan koop je een veilig, betrouwbaar en hoogwaardig product. Welk, mits je hiervoor kiest, ook nog eens vakkundig voor jou wordt geïnstalleerd!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.