Donker-Licht Sensor met Timer 12V

33,95
(incl. btw)
Donker-Licht Sensor met Timer 12V
Donker-Licht Sensor met Timer 12V

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

De Donker-Licht Sensor met Timer 12V van Hekwerkonline

Deze compacte timer met schemersensor voor buitenlampen schakelt uw tuinlampen automatisch aan wanneer het donker wordt en zet ze weer uit wanneer het licht wordt. Aan deze timer zit een kabel van 1 meter lang. 150 Watt is het maximum dat aan deze timer aangesloten kan worden.

Toepassingen

De Donker-Licht Sensor met Timer 12V is ideaal om allerlei tuinverlichting op aan te sluiten. Met deze sensor worden automatisch alle aangesloten lampen aangezet wanneer het donker wordt en uitgeschakeld wanneer het weer licht is. Ideaal toch?

Gemakkelijk te installeren

Sluit de lampen aan op de sensor en sluit de sensor, middels de hoofdkabel en Flex connector, aan op de transformator en de lampen zullen aan en uit gaan wanneer het donker is. Makkelijk toch?

Technische details

  • Type materiaal: Kunststof
  • Afmeting:  88 x 85 x 38 mm (H x B x D)

Meer weten?

Heb je nog vragen over de Donker-Licht Sensor met Timer 12V, twijfel je over het juiste aantal, de juiste lengte kabel of wil je hier meer over weten? Stel ze gerust aan onze klantenservice via 085 - 1301947 of stuur een mail naar [email protected] 

Schrijf een beoordeling over Donker-Licht Sensor met Timer 12V
U plaatst een review over:Donker-Licht Sensor met Timer 12V
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.