Tuinleven

Alles om het aangenaam te maken in je tuin vind je bij Hekwerkonline!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tuinleven van Hekwerkonline – grenzeloos genieten

Genieten van het buitenleven en genieten van de tuin. Dat is wat iedereen toch wil?! Stel je eens voor: een dag in de lente, een zonnetje, lekkere temperaturen van zo’n 25 graden en een klein briesje. De avond die niet koud wordt, maar slechts een beetje minder warm. Waar wil je dan zijn? Precies! In je eigen fijne, gezellige en beschutte tuin. Met het tuinleven van Hekwerkonline is dat zeker mogelijk. Wij zijn overal op voorbereid. Alle elementen die het aangenaam maken in je eigen tuin zijn bij ons te verkrijgen – we geven alleen geen garantie op het weer.

Genieten van het tuinleven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het grenzeloos genieten kan beginnen met onder andere:

Neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel en gemakkelijk online.

Overkappingen en kapschuren

Helemaal hip tegenwoordig: een overkapping in je eigen tuin. De overkapping kan voor tal van toepassingen worden gebruikt. Zo neemt een overkapping een beetje de woonkamer over: het is een buitenverblijf waar je 's avonds lekker kan zitten. Of een kapschuur, om lekker in te zitten of de grasmaaier onder te zetten. Het grote genieten van het tuinleven kan dan beginnen. Op een zomerse dag een beetje beschutting zoeken wanneer de avond valt. Of op een koude dag een winter barbecue organiseren. Bij Hekwerkonline heb je een ruime keuze uit houten overkappingen of houten kapschuren. Zo is de douglas overkapping een populaire keuze.

Parasols

Parasols, ook daarvoor moet je bij Hekwerkonline zijn. Heerlijk zitten in de zon, dat is wat de meeste Nederlanders erg fijn vinden. Maar op z’n tijd is schaduw ook heel welkom. Bijvoorbeeld wanneer er buiten gegeten wordt. Dan komen onze parasols van pas. De zweefparasol van Hekwerkonline is erg populair. Met de afmeting van de parasol van 400x300 centimeter, bedekt onze parasol bijna ieder terras. Wij hebben alle parasols op voorraad liggen voor een supersnelle bezorging. Kijk snel welke kleur parasol bij jouw huis of tuin past.

Cortenstaal producten

Cortenstaal bloembakken, cortenstaal brievenbus, cortenstaal tuinranden, cortenstaal haarden: wij leveren het allemaal. Maar wat is nou precies cortenstaal? Cortenstaal is het roestkleurige staal dat meer en meer in het straatbeeld voorkomt. Deze staalsoort, een product dat ook wel bekend is onder de naam COR-TEN-staal, is een metaallegering. Die legering bestaat in de basis uit ijzer en hieraan is koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd. Hekwerkonline levert bijna alles wat van cortenstaal gemaakt is. Kijk voor ons complete assortiment op onze website.

Dubbelstaafmat bloembakken

Bloemen en planten, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Bij Hekwerkonline hebben wij niet zomaar een bloembak. Wij hebben bloembakken die je zonder bevestigingsmaterialen aan een van de meest populaire tuinafscheidingen kan bevestigen: het dubbelstaafmat hekwerk. En dit zonder gereedschap. De bloembakken zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren en fleuren je hekwerk en gehele tuinleven op. Wij zijn helemaal om, neem snel een kijkje tussen onze bloembakken en bestel gemakkelijk online.

Bloempotten

Unieke, luxueuze bloempotten. Dan zit je bij Hekwerkonline goed. In ons assortiment ook verkrijgbaar zijn handgemaakte bloempotten. Van klein tot heel erg groot. En dat in alle kleuren van de regenboog. Onze bloempotten kunnen het gehele jaar buiten staan en passen in elk type tuin.

Picknicktafels

En plekje creëren op het gras om lekker te zitten in de zomer. Dat kan gegarandeerd met onze picknicktafels. In ons assortiment hebben we verschillende soorten picknicktafels. De tafel van hardhout is een absolute bestsellers. Zoals je van een hardhouten picknicktafel mag verwachten, heeft deze een lange levensduur. Er valt echter meer te kiezen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Kunstgras van Hekwerkonline

Wil je lekker genieten van het tuinleven en niet bezig zijn met tuinieren dan is kunstgras zeker een aanrader voor jou. Kunstgras heeft een heel aantal voordelen en zal jou dus tijd besparen. Zo heeft het kunstgras geen onderhoud nodig. Maaien behoort tevens tot de verleden tijd. Hobbels en kuilen tijdens een potje voetbal? Ook niet meer met ons kunstgras. Is er meer? Zeker, je hebt voor altijd een groen veld. In ons assortiment verkopen wij verschillende soorten kunstgras – voor verschillende toepassingen.

Tuinproducten van Hekwerkonline

Heb je je hekwerk of schutting in de tuin staan en wil je de tuin verder verfraaien of afmaken? Het tuinleven van Hekwerkonline zit boordevol met ideeën en keuzemogelijkheden. Wil je advies of heb je vragen over een van onze producten? Wij staan telefonisch en via email voor je klaar. Bel dus snel of stuur een email en wij helpen je verder.