Hekwerk verlichting

Hoogwaardige en energiezuinige verlichting van Hekwerkonline. Fleur je tuin op met onze prachtige systemen die eenvoudig te monteren zijn.

1-24 van 29 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-24 van 29 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Hekwerk verlichting van Hekwerkonline

Heb jij een dubbelstaafmat hekwerk of schanskorf in de tuin staan of ben je van plan een hek aan te schaffen? Dan is dit iets voor jou: onze verlichtingssystemen om te bevestigen aan je hekwerk. Het Hekwerkonline lichtsysteem is de ideale manier om je tuin te verlichten. Met het eenvoudige en handige plug-in systeem kan je in een mum van tijd met een paar simpele handelingen de verlichting installeren op je schanskorf of hekwerk. De lichtsystemen passen op elke dubbelstaafmat of schanskorf vervaardigd van dubbelstaafmatten. Het handige ophangsysteem is gemaakt voor een hekwerk met een breedte van 250 centimeter, maar ook voor een breedte van 200 centimeter. Maak je tuin dus helemaal compleet met de verlichtingssystemen van Hekwerkonline.

De voordelen van verlichting

Schanskorven of dubbelstaafs hekwerk hebben vaak een prominente plek in de tuin. Met (led)verlichting kan deze plek erg fraai geaccentueerd worden zodat je tuinafscheiding nog mooier uitkomt. Verlichting in de tuin heeft nog een aantal voordelen en belangrijke functies. Zo zorgt verlichting in de tuin voor het praktische feit dat wanneer je 's avonds in het donker thuis komt, het voetpad nog goed zichtbaar is. Het licht in de tuin voorkomt op deze manier ongelukken. Daarnaast heeft verlichting een sfeerverhogend effect op je tuin. Op de late zomeravonden geeft onze verlichting hiermee een extra dimensie aan je tuin. Doordat het lichtsysteem gebruik maakt van led, is deze oplossing ook nog eens energiezuinig en daarmee een duurzame keuze.

Onze verlichtingssystemen verzorgen in het donker een prachtig sfeervol lichteffect, de ledlichtbronnen zijn overdag discreet zichtbaar en worden één met de schanskorven of het dubbelstaafmathekwerk. De schanskorfverlichting kan op elke gewenste hoogte worden gemonteerd aan de horizontale draden van de staafmatten. Op deze manier kan worden ingesteld op welke hoogte de lichtinval intreedt. De lichtsystemen zijn bij Hekwerkonline verkrijgbaar in een tweetal kleuren. Zo hebben we de zilverkleurige variant: een verzinkt licht systeem. Daarnaast hebben we in ons aanbod de gecoate variant: een grijs systeem. Het verzinkte lichtsysteem past heel goed bij onze schanskorven, deze bieden wij aan met thermisch verzinkte dubbelstaafmatten. De grijze variant heeft eenzelfde kleur als onze grijze dubbelstaafmatten (ral 7016). Beide modellen van deze energiebesparende verlichting zijn dus te bestellen in lengtes van 200 en 250 centimeter waardoor letterlijk elk hek voorzien kan worden met dit product. De binnenwerking van de lampen en voedingen is net zo kwalitatief als het design. Deze lampen zijn IP67 gecertificeerd en daardoor geteste waterdichte led-chips met een lange levensduur.

Kleur van het licht

Typisch voor ledverlichting is een koudwit licht. In tegenstelling tot het koudwitte licht dat typisch is voor led-strepen, geeft het Hekwerkonline lichtsysteem een helder warmwit licht. Deze kleur past perfect in bij alle soorten buitenruimtes en tuinen. De verlichting past door de warmere kleur ook prima bij al bestaande lichtsystemen in de tuin. Wil je het dus gezellig maken in de tuin, ook 's avonds, monteer dan het systeem dan aan je hekwerk of schanskorf.

Eenvoudig in te passen

Dubbeldraads hekwerk is trendy vandaag de dag. Dat is logisch gezien de voordelen die het biedt. Een zeer stevige afscheiding van bijvoorbeeld je tuin en daarnaast ook nog eens zo dat je het zicht behoudt met een dubbelstaafmat. De verlichting is dus in veel tuinen gemakkelijk te implementeren. De eenvoudige montage met behulp van hoogwaardige clips maakt het integreren van de verlichting een eenvoudige klus. Inhuren van een vakman is niet meer nodig voor het aansluiten van dit systeem.

Vragen?

Neem een kijkje in ons assortiment om het juiste product te selecteren. Heb je vragen voordat je bestelt? Neem contact op met onze klantenservice aangaande vragen over onze verlichting.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.