Calisthenics

19 producten

per pagina

19 producten

per pagina

Calisthenics park

Opzij, sportscholen. Er is een nieuweling in het blok als het gaat om plaatsen waar je goed kunt trainen, en dat kind is het calisthenics park. Overal ter wereld duikt het calisthenics park op, en met reden. Het Calisthenics park biedt een verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden voor alle fitnessniveaus, van beginner tot gevorderde. En het beste deel? Je kunt het allemaal buiten doen! Ben jij geïnteresseerd in het zelf openene van een Calisthenics park, lees dan zeker verder!

Wat is een calisthenics park?

Een calisthenics park is een openbare buitenruimte die is uitgerust met verschillend Calisthenics apparatuur. Deze Calisthenics toestellen kunnen dingen zijn als optrekstangen, parallettes en zelfs apenstangen. Calisthenics parken zijn ontworpen om mensen een plek te geven om te trainen in een openbare ruimte, zonder dat ze lid hoeven te worden van een sportschool of apparatuur hoeven aan te schaffen.

De voordelen van trainen in een calisthenics park

Er zijn veel voordelen aan trainen in een calisthenics park. Ten eerste zijn calisthenics parken meestal gratis te gebruiken. Dit maakt ze toegankelijk voor iedereen, ongeacht het inkomen. Ten tweede bieden calisthenics parken een geweldige manier om je hartslag omhoog te krijgen en je in het zweet te werken zonder dat je naar binnen hoeft in een benauwde sportschool. Ten derde, omdat ze buiten zijn, kun je genieten van wat vitamine D terwijl je aan het trainen bent (zorg er wel voor dat je zonnebrandcrème opdoet!). Ten vierde heeft een callanetics park vaak een gemeenschapsgevoel, omdat mensen samenkomen om te trainen en te socialiseren. Dit kan een goede motivatie zijn om je trainingsroutine vol te houden.

Hoe te beginnen met calisthenics

Als je nieuw bent met calisthenics, maak je dan geen zorgen - er zijn genoeg hulpmiddelen beschikbaar om je te helpen beginnen. Youtube is een geweldige plek om te beginnen, want er zijn tientallen video's die demonstreren hoe je verschillende oefeningen doet met gewone apparaten voor calisthenics. Als je eenmaal de basis begrijpt, kun je naar je plaatselijke Calisthenics park gaan en het geleerde in praktijk brengen. Vergeet niet langzaam te beginnen en verhoog geleidelijk de intensiteit van je trainingen naarmate je je meer vertrouwd voelt met de oefeningen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen Calisthenics park te openen. Hiervoor heb jij natuurlijk het juiste Calisthenics materiaal nodig, zoals verschillende calisthenics bars die gezamenlijk een calisthenics rek kunnen maken. Ook is het belangrijk dat jij een goede locatie kiest: wil jij verschillende mensen bereiken met je callanetics buiten, dan is het belangrijk dat je een ruimte kiest die voor veel mensen tegelijkertijd toegankelijk is. Een locatie waar sowieso al veel mensen komen is slim, omdat je hierdoor je park niet hoeft te promoten.

Je eigen Calisthenics park openen?

Dus waar wacht je nog op? Bestel de onderdelen die jouw Calisthenics park nodig heeft en open hem met de hulp van Hekwerkonline! Wij helpen je graag door je van advies te voorzien over welke toestellen wij zouden toevoegen aan je park. Hierbij houden we niet alleen rekening met de wens van je doelgroep, maar ook met je locatie. Het park wordt zo sportief, maar ook sfeervol. Kom in contact of bestel je materialen gelijk en ervaar het zelf!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.