Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Rekstok 1-delig

599,00
(incl. btw)
Rekstok 1-delig
Rekstok 1-delig

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Rekstok 1-delig

Een Calisthenics rekstok is een veelzijdig stuk fitnessapparatuur dat wordt gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, waaronder pull-ups, dips, chin-ups en push-ups. Het is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en effectieve manier om hun bovenlichaam te trainen.

Met behulp van een Calisthenics rekstok kunt u een groot aantal oefeningen uitvoeren die gericht zijn op de ontwikkeling van de bovenlichaamspieren, zoals biceps, triceps, schouders en rugspieren. Bovendien kunt u oefeningen doen zoals muscle-ups, levers en andere complexe bewegingen die vereisen dat u uw eigen lichaamsgewicht gebruikt.

Kortom, een Calisthenics rekstok is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een efficiënte en veelzijdige manier om hun bovenlichaam te trainen. Het is een stuk fitnessapparatuur dat zowel geschikt is voor beginners als gevorderden.

Schrijf een beoordeling over Rekstok 1-delig
U plaatst een review over:Rekstok 1-delig
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.