Dubbelstaafmat hekwerk

De dubbelstaafmatten van Hekwerkonline geven jouw tuin een mooie uitstraling.

1-12 van 14 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 14 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Dubbelstaafmat: wat is het?

Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat standaard uit drie ijzeren staven: twee horizontale staven en één verticale staaf. De staafmatten worden geproduceerd uit verzinkt draad, vervolgens gelast en ten slotte voorzien van een coating. Het zink en de coating zorgen ervoor dat de hekken worden beschermd tegen weersinvloeden waardoor het hekwerk niet zal gaan roesten, beschermd is tegen UV-straling en zijn stevigheid behoudt.

Dubbelstaafmatten

De dubbelstaafmatten hekken zijn beschikbaar in de maten 6/5/6, waarbij de horizontale staven een diameter van 6 mm hebben en de verticale staaf een diameter van 5 mm. De staafmatten zijn standaard 2 meter breed en daardoor gemakkelijk in te meten. Ons dubbelstaafmatten hekwerk is beschikbaar in verschillende hoogtes, waardoor jij het hekwerk precies aan kan passen aan jouw woning en tuin. De beschikbare hoogtes zijn:

  • 63 cm 
  • 83 cm
  • 103 cm
  • 123 cm
  • 143 cm
  • 183 cm
  • 203 cm 

Het hekwerk wordt aangeboden in de standaardkleuren zwart, antraciet en groen.

 

Dubbelstaafs hekwerk prijzen

Hekwerkonline biedt zowel enkele dubbelstaafmatten aan maar ook een compleet pakket dubbelstaafmatten hekwerk. Bij het complete pakket ontvang je alle benodigdheden om je volledige tuinafscheiding te kunnen plaatsen. Hierbij hoef je niet meer apart bevestigingsmaterialen of tuinpalen te bestellen. De prijzen voor het complete pakket dubbelstaafmatten hekwerk zijn afhankelijk van het aantal benodigde meters, de hoogte, het aantal hoeken in het hekwerk, de type tuinpaal en de eventuele keuze voor een bevestigingsmateriaal voor de tuinpalen zoals snelbeton. Wil jij weten hoeveel een compleet pakket dubbelstaafmatten hekwerk jou zal kosten? Reken het hier direct uit.

 

Decoratie en toebehoren

Naast het hekwerk zelf, zijn er ook palen nodig waaraan het hekwerk gemonteerd moet worden. Voor het vastzetten van de palen in de grond is kongcrete installatiekit klein of groot, snelbeton of betonmortel nodig. Hierdoor staan de palen en het hekwerk heel stevig in de grond, waardoor de levensduur van het hekwerk wordt verlengd. Hekwerkonline levert de palen compleet voorzien van alle benodigde bevestigingsmaterialen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om ons dubbelstaafmatten hekwerk zelf te plaatsen. Je kunt je hekwerk ten slotte helemaal naar eigen smaak afmaken door voor de volgende extra toepassingen te kiezen:

Dubbelstaafmatten van Hekwerkonline

Hekwerkonline is gespecialiseerd in hekwerk en daarmee de meest geschikte keus als het aankomt op het kiezen van jouw tuinafscheiding. Wij adviseren jou graag over ons ruime aanbod tuinafscheidingen, van sierhekwerk tot bamboe schuttingen, en helpen jou stap voor stap met het maken van de juiste keuze. Is dubbelstaafmatten hekwerk de juiste keuze voor jouw tuin? Meet nu eenvoudig en snel uit wat je precies nodig hebt voor jouw tuin. Hekwerkonline zorgt er altijd voor dat jij de beste kwaliteit dubbelstaafmatten hekwerk krijgt voor de beste prijs. Zo kun jij gegarandeerd jarenlang genieten van jouw nieuwe tuinafscheiding. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp Nodig?