Enkele tuinpoort professional 125cm

Onze prijs 449,95
(incl. btw)
Waardering:
90%
Handbediend +0,00
Elektrische opener +895,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
ELP 125cm
Onze prijs 449,95
Levertijd: 5-10 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Om elke doorgang te creëren
 • Montage in Nederland & België

Deze tuinpoort wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk. In tegenstelling tot de premium tuinpoort & ECO tuinpoort wordt deze poort geleverd met een dubbelstaafmat vulling van 8/6/8mm. De gehele poort is warmbad verzinkt en vervolgens gepoedercoat, de slotkast en slotvanger zijn van aluminium. Hierdoor is de poort optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Deze poort heeft een doorgang van 123 cm, totale buitenmaat is 135 cm.

Enkele looppoort dubbelstaafmat 8/6/8 poort 125 cm

De enkele looppoort professional is uitstekend geschikt om een doorgang te creëren in je dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk van Hekwerkonline. De poort is universeel toepasbaar binnen elke tuin om als looppoort te fungeren voor jezelf, je fiets, brommer of grasmaaier. De vleugel heeft een vulling die bestaat uit dubbelstaafmat met een horizontale draaddikte van 8 mm en een verticale draaddikte van 6 mm. De horizontale en verticale draden zijn machinaal aan elkaar gelast. De poortpalen die bij de poort worden geleverd zijn 80 cm verlengd t.o.v. de hoogte van de poort. Zo kun je de poort stevig en diep in de grond monteren. Wij adviseren om de palen te storten in (snel)beton van Hekwerkonline. Zo garandeer je de stevigheid van de poort op lange termijn. De poortpalen hebben een afmeting van 6 x 6 cm en hebben een staaldikte van 2 mm.

Nadat de poort geproduceerd is wordt deze volledig thermisch verzinkt in een zinkbad. Na het zinkbad wordt de poort op een coatinglijn volledig gepoedercoat. Naderhand worden de afdekdoppen van de palen en de aluminium slotkast, slotvanger en deurklink toegevoegd. Door dit proces wordt de kans op roestvorming extreem klein en zijn de poorten dus optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Hierdoor wordt de hoge kwaliteit van het staal gewaarborgd en de duurzaamheid verhoogd. De poort heeft dus een robuuste constructie met een moderne en strakke afwerking. Dit zorgt voor een prachtige doorgang in je hekwerk waarbij stevigheid en veiligheid voorop staan.

De enkele looppoort professional van Hekwerkonline bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen 6 x 6 cm
 • Vleugel met dubbelstaafmat 8/6/8 draaddikte vulling
 • Aluminium slotkast, slotvanger en deurklink
 • Afdekdoppen voor op de palen

Naast het standaard slot met deurklink wat inbegrepen zit bij de poort is het mogelijk om het kinderslot toe te voegen om dus bijvoorbeeld kinderen of zelfs honden binnen te houden. Het kinderslot is geschikt voor alle dubbelstaafmat 8/6/8 looppoorten. De hydraulische poortsluiter is geschikt voor de dubbelstaafmat poort 8/6/8 poort in 100 cm breedte. Deze is dus helaas niet geschikt voor de poort in breedtes van 125 en 150 cm. Je hebt uiteraard veel doorkijk in de vleugelvulling waar het dubbelstaafmat zit. Indien je graag de privacy wilt vergroten kun je gebruik maken van vlechtband van Hekwerkonline. Vlechtband kun je tussen de mazen van het dubbelstaafmat vlechten. Maak voor de uiteindes gebruik van clips van Hekwerkonline. Zo krijg je een dichte dubbelstaafmat poort.

Afmetingen enkele looppoort dubbelstaafmat

De enkele tuinpoort professional is verkrijgbaar in drie breedtes: 100, 125 en 150 cm. De bijbehorende doorgangsbreedte van deze drie poorten is 98, 123 en 148 centimeter. De breedtes van verschillende componenten en alle componenten samen is visueel weergegeven in de technische tekening. De technische tekening is te vinden in de handleiding. Voor elke hoogte van het 8/6/8 dubbelstaafmat hekwerk is een professional poort in dezelfde hoogte. Zo heb je altijd een perfecte poort voor bij je hekwerk van Hekwerkonline.

Verschil tussen Premium en Professional looppoort

Hekwerkonline heeft de keuze uit twee verschillende types poorten. De Premium en Professional dubbelstaafmat poort. Onderstaand de voornaamste verschillen tussen beide types poorten:

 • De draaddikte bij de dubbelstaafmat vulling van de vleugel in de Professional poort is 8/6/8 mm. Bij de Premium poort is deze draaddikte 6/5/7 mm;
 • De slotvanger, slotkast en deurklink van de Professional poort zijn gemaakt van aluminium. Bij de Premium poort zijn deze onderdelen gemaakt van Polyamide
 • De scharnieren van de vleugel zitten bij de Professional poort aan de buitenkant van de poortpaal. De vleugel heeft hierdoor een draaicirkel van 180 graden. Bij de Premium poort zitten de scharnieren aan de binnenkant van de paal. Hierdoor heeft de vleugel een draaicirkel van 90 graden;
 • De Professional looppoort is thermisch verzinkt. De Premium looppoort is sendzimir verzinkt.
 • De vleugel bij de Professional poort heeft een frame van 6 x 4 cm. Bij de Premium poort is het frame 4 x 4 cm.

Beide poorten hebben een dubbelstaafmat vulling en zijn dus uitermate stevig.

Mogelijkheden dubbelstaafmat looppoort

De enkele poort Professional van Hekwerkonline is speciaal geschikt voor het dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk. De Professional poort wordt ook regelmatig gecombineerd met 6/5/6 hekwerk. De poort maakt je tuinafscheiding helemaal compleet en zorgt voor een prachtige afwerking waarbij stevigheid en veiligheid centraal staan. De poort wordt compleet geleverd met alle bovenstaande onderdelen. Je hoeft de poort nog enkel monteren of kunt natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze montageservice. Wij adviseren om de palen vast te zetten met (snel)beton van Hekwerkonline. Hiermee garandeer je de stevigheid van de poort op lange termijn. Zet je de poort neer op beton/asfalt i.p.v. in de grond. Gebruik hiervoor dan de voetplaten voor poort van Hekwerkonline. Vergeet hierbij niet de zelfborende parkers bij te bestellen voor het bevestigen van de poortpaal op de voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage van de voetplaten. Wij hebben dit ook niet in ons assortiment en dien je dus bijvoorbeeld bij de plaatselijke bouwmarkt aan te schaffen.

Koop je dubbelstaafmat 8/6/8 poort nu makkelijk bij Hekwerkonline. Compleet geleverd en op het gewenste moment in huis. Heb je nog vragen over onze dubbelstaafmat poort? Neem telefonisch of per mail contact op met onze experts en ontvang deskundig advies.

Dit pakket zal standaard per vracht verzonden worden. Productprijzen worden exclusief bezorgkosten getoond: de bezorgkosten worden in de winkelwagen en tijdens het afrekenen automatisch berekend. Levering in Nederland is gratis voor bestellingen vanaf € 2.000,-.

Voor bestellingen onder de € 2.000,- gelden de volgende tarieven:
• Voor pakketpost: € 14,95,-
• Voor vracht: € 89,- 

Voor de waddeneilanden hanteren we een meerprijs afhankelijk van de bezorgmethode:
• Voor pakketpost: € 25,- 
• Voor vracht: € 240,- 

Voor verzending naar België hanteren we een meerprijs van € 25,-, ongeacht vrachtsoort.

Voor hekwerk of palen met een hoogte van 223 of 243 centimeter, hanteren we een meerprijs van € 49,-.

De volgende productgroepen hebben afwijkende verzendkosten, ongeacht orderwaarde:
• (Houten)schuttingen: € 99,- 
• Buitenverblijven: € 149,- 
• Schuifpoorten: € 189,- 
• Spijlenhekwerk: € 189,- 

De actuele levertijd van een product kun je bij het betreffende artikel vinden.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
9.0
Waardering:
90% of 100
4 Reviews
Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort professional 125cm
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort professional 125cm
Uw waardering