Ballenvanger

Ballenvangers van Hekwerkonline in alle gewenste maten.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur

8 producten

Filter
per pagina

8 producten

Filter
per pagina

Ballenvanger

Er is niets zo irritant als wanneer je voor de zoveelste keer je wedstrijd moet onderbreken omdat de bal opgehaald moet worden. Een ballenvanger is tijdens een wedstrijd dus jouw beste vriend! We raden elke vereniging dan ook aan om een ballenvanger te plaatsen achter elk doel, tenminste op de belangrijkste velden. Deze ballenvanger is namelijk niet alleen tijdens de wedstrijden erg handig, maar zorgt ook voor een goed verloop van je trainingen. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel de perfecte ballenvanger voor jouw vereniging!

Voordelen van een ballenvanger net

Voordat we beginnen met het opnoemen van de voordelen van een ballenvanger net, is het nodig om duidelijk te hebben wat deze precies doet. Dit net wordt gespannen achter het doel van je veld, waardoor deze ballen tegenhoudt die anders weg zouden vliegen. De bal stuitert terug het veld in, waardoor een wedstrijd of trainingssessie spoedig vordert.

De komende voordelen zijn te noemen over de ballenvanger:

  1. Houdt de vaart in de wedstrijd. Wanneer een wedstrijd constant onderbroken wordt omdat er een bal opgehaald moet worden, is dit enorm storend voor de kwaliteit van je wedstrijd. Aangezien de bal nu niet ver weg kan vliegen, is dit niet meer het geval.
  2. Biedt je spelers de vrijheid om zich te ontwikkelen. Vooral je pupillen en junioren hebben alle vrijheid mogelijk nodig tijdens hun trainingssessies, bijvoorbeeld op het gebied van schieten. Wanneer er geen ballenvanger aanwezig is, kan het zijn dat jouw spelers zich inhouden, omdat ze geen zin hebben om overvliegende ballen op te halen.
  3. Veiligheid van toeschouwers: als je op een redelijk niveau speelt, is de kans groot dat er elke wedstrijd een groep toeschouwers aanwezig is. Deze kunnen achter de ballenvanger voor voetbal gaan staan, zodat ze niet hoeven te vrezen of ze een bal tegen hun hoofd krijgen.

Verschillende soorten ballenvangers

In deze tekst focussen we ons vooral op de ballenvanger voor voetballen, maar dat is niet de enige ballenvanger die je in ons assortiment vindt. Wij zorgen namelijk voor op maat gemaakte ballenvangers, waardoor we voor vrijwel elke indenkbare situatie de oplossing hebben. Denk bijvoorbeeld aan een ballenvanger voor hockey, maar ook een ballenvanger voor een schoolplein of een ballenvanger voor een speelplaats. Overal heeft dit net hetzelfde doel, namelijk de plezier en het fanatisme van sportende kinderen ondersteunen. Niet gek om over na te denken voor jouw terrein dus!

Ballenvanger kopen bij Hekwerkonline

Wil jij genieten van de voordeligste ballenvanger prijzen? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres! Bij ons vind je ballenvangers voorzien van hekwerk, maar bestel je ook een los net die jezelf aan kunt brengen. Ben je er niet zeker van welke ballenvanger het meest geschikt is voor jouw situatie, kom dan in contact met ons! We voorzien je van vrijblijvend advies waarin we jouw situatie zo goed mogelijk proberen te verbeteren.

Daarnaast geniet je bij ons te allen tijde van de hoogste kwaliteit, die snel tot je geleverd wordt. Geen reden dus om je ballenvanger niet bij ons te bestellen! Wacht niet langer en bestel direct.