Pannakooi

Oersterke pannakooien van Nederlandse makelij voor de beste prijs!

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Pannakooi of sportkooi van Hekwerkonline

Een pannakooi, sportkooi of Cruyff veldje, vaak wordt hetzelfde bedoeld: een voetbalveldje met kustgras of stenen ondergrond om in te voetballen. En niet alleen voetballen, vaak wordt een dergelijk veld uitgerust als sportkooi zodat meerdere sporten uitgeoefend kunnen worden in dezelfde kooi. Bij Hekwerkonline hebben we alle producten die samen een pannakooi vormen op voorraad. Snel leveren en monteren kan je dus wel aan ons overlaten. De voetbalkooien van Hekwerkonline zijn oersterk en geproduceerd in Nederland. Voor een pannakooi ben je bij Hekwerkonline op de juiste plek: de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Wat is een sportkooi of pannakooi?

Voetbal speel je op een voetbalveld. Een voetbalveld heeft doorgaans “echt” gras. En het veld is zo’n 100 meter lang en 50 meter breed. Belijning zorg voor bepaalde spelregels en een scheidsrechter leidt de wedstrijd. Dat is allemaal net wat anders bij een pannakooi. Dit spel wordt gespeeld op kunstgras of zelfs stenen, het betreft een klein veldje en er zijn nauwelijks lijnen. Een scheidrechter is er niet, er gelden andere regels. Een pannakooi nodigt uit om samen (voetbal) te spelen. Nog een belangrijk aspect: het veld is omringd met hekwerk, vaak dubbelstaafmatten. Op deze manier speelt dit dode element ook mee in het voetbalspel.

Compleet pakket voetbalkooi

Een pannakooi ziet er vanaf een afstand altijd hetzelfde uit. Een veldje om op te sporten met hekwerk er omheen. Er zijn echter vele keuzes te maken om de pannakooi af te stemmen op je persoonlijke wensen of passend te maken op de bestaande situatie. Zo zijn de onderstaande factoren van groot belang voor het samenstellen van je pannakooi. Deze zijn ook bepalend voor de prijsstelling. Van luxe tot eenvoud, alle wensen worden ingewilligd bij Hekwerkonline.

 • Afmetingen van het veld – afhankelijk van de (leeftijd van) de bezoeker
 • Kleur van de kooi – af stemmen op de kleuren van de sportclub
 • Hoogte van het hek – voor bescherming bij een straat
 • Stenen als ondergrond – voor snel spel
 • Met of zonder kunstgras – de echte final touch
 • Grootte van de doelen – speel je met of zonder keeper
 • Toegang met of zonder poort – zodat de kooi kan worden afgesloten

Hekwerkonline heeft het kopen van de pannakooien eenvoudig gemaakt door de veelgemaakte keuzes te verwerken in “complete pannakooi pakketten”. De meest gekozen opties zijn verwerkt in een configurator waardoor je met een paar klikken de pannakooi samenstelt. Bestellen kan dus snel. Zit je favoriete afmeting er niet bij, vraag ons dan voor maatwerk.

Afmetingen pannakooi

Hoe groot moet je pannakooi zijn? Welke lengte moet het veld hebben? En de breedte? Het veld moet natuurlijk ook in verhouding zijn. Daar hoef je bij Hekwerkonline niet over na te denken. Wij hebben de veelgekozen maatvoering voor je uitgewerkt in complete pakketten. Hier kan je de opties selecteren voor je pannakooi en ben je meteen klaar. De onderstaande maten zijn als pakket beschikbaar bij Hekwerkonline:

 • 6 x 4 meter
 • 10 x 6 meter
 • 16 x 8 meter
 • 20 x 12 meter

De afmetingen van bijvoorbeeld het doel kan in het pakket gekozen worden. Ook kan je kiezen voor hoog of lager hekwerk.

Zelf wensen voor de afmetingen van de pannakooi? Heel graag! Geef ons je wensen door en wij gaan je persoonlijke pannakooi voor je samenstellen.

Opties bij een pannakooi

Het klinkt misschien een beetje gek, maar een pannakooi kan met een heel aantal opties worden uitgebreid en zo steeds completer worden gemaakt. Is de kooi dan niet compleet wanneer je deze aanschaft? Ja, zeker wel! We hebben echter mooie toevoegingen aan deze complete kooi. Hieronder schetsen we een aantal mooie of leuke toevoegingen aan een pannakooi:

 • De toegangspoort – dit in plaats va neen open doorgang
 • Kunstgras – dit in plaats van een stenen ondergrond
 • Zogenaamd infill guard – om alle kanten ook mee te laten doen in het spel en voor een stuk veiligheid
 • Een leunbuis – makkelijk voor het publiek
 • Hogere hekken aan de zij- of achterkant – zodat de bal minder snel uit het spel gaat
 • Basketbalkorven – voor een multifunctionele kooi
 • Verschillende afmetingen van het doel – passend bij de wensen van de gebruiker

Dit is zomaar een kleine greep uit de opties die gekozen kunnen worden bij een pannakooi van Hekwerkonline. Afmetingen, grootte van de doelen, kleur en een heel aantal opties zijn als vanzelfsprekend ook te kiezen bij de sportkooien van Hekwerkonline.

Ondergrond van een voetbalkooi

De ondergrond van een pannakooi bestaat eigenlijk nooit uit echt natuurlijk gras. Vaak worden hier tegels of stenen ingelegd. Een andere veelvoorkomende ondergrond is kunstgras. Kunstgras is wat prettiger wanneer je valt en dempt uiteraard. Bij Hekwerkonline kan je zelf de ondergrond kiezen. Voor kunstgras heb je de onderstaande opties:

Wij kunnen je adviseren voor de juiste ondergrond.

Sterke en stevige sportkooi

Een voetbalkooi staat vaak in een wijkje, soms wat afgelegen. De kooi is van niemand, maar ook van iedereen. Vandalisme ligt op de loer. Daarnaast moet de pannakooi de klappen kunnen opvangen van de voetbal. Kortom: het is essentieel dat een kooi voor voetbal stevig is. Bij Hekwerkonline hebben we de materialen hierop uitgezocht. De producten zijn robuust en sterk. Zo bestaat de pannakooi sowieso uit de volgende onderdelen:

Met deze materialen maken wij een stevige en veilige kooi waar verschillende sporten in uitgeoefend kunnen worden. De materialen kunnen een stootje hebben en zijn ook bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien zijn alle afzonderlijke producten gefabriceerd in Nederland. Bij Hekwerkonline krijg je dus een kwalitatief hoogwaardige sportkooi – en dat tegen de beste prijs.

Pannakooi monteren

Het monteren van een hekwerk gaat al voor veel mensen een stapje te ver. Laat staan een gehele pannakooi. Is het mogelijk om zelf een pannakooi te monteren? Wij van Hekwerkonline zeggen: natuurlijk wel, je kan dit ook zeker zelf doen. Met goede wil, een juiste voorbereiding en onze instructies is dit een klus die je zelf kan klaren. Uiteraard staan wij ook klaar om je pannakooi te plaatsen. Met ervaren monteurs die het juiste gereedschap én de tijd hebben, ben je zeker van een professioneel en strak resultaat. De keus is dus aan jou.

Maatwerk sport kooien

Een pannakooi kan voor verschillende toepassingen en sporten “op maat” besteld worden via de webshop van Hekwerkonline. Een “compleet pakket” noemen we dit en dit kan worden samengesteld op basis van je specifieke wensen, met een aantal klikken via onze configurator. Wij snappen ook dat je zelf een kooi samen wilt stellen die passend is op de gewenste locatie en voldoet aan de persoonlijke eisen. Bijvoorbeeld de kleurstelling of hoge óf juist lage hekken. Hiervoor hebben we een aanvraagformulier opgesteld. Doorgaans heb je binnen 24 uur een prijsopgave op maat. Klik daarvoor op deze link om je persoonlijke wensen door te geven. Wij zullen je de perfecte pannakooi aanbieden.

Vragen pannakooien

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van onze sportkooien? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd voor jou om al jouw vragen te beantwoorden zodat jij de juiste keuze maakt voor jou nieuwe pannakooi! Heb je andere vragen over een van onze producten? Bel of email ons gerust.