Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Pannakooi

Oersterke pannakooien van Nederlandse makelij voor de beste prijs!

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina

Wat is een pannakooi?

Een pannakooi is een plek waar (panna)voetbal wordt gespeeld op kunstgras of zelfs stenen, het betreft een klein veldje zonder duidelijke markeringen. Een pannakooi nodigt kinderen uit om samen voetbal te spelen. De pannakooi van Hekwerkonline is omringd met hekwerk, gemaakt van dubbelstaafmatten. Op deze manier creëer je een plek voor de voetballiefhebbers.

Pannakooi kopen

Een voetbalkooi, pannaveld of Cruijff veldje, vaak wordt hetzelfde bedoeld: een pannakooi met kunstgras of stenen ondergrond om in te voetballen. Of je nu je techniek wilt ontwikkelen, een spannend potje voetbal wilt spelen, een panna voetbaltoernooi wilt organiseren of gewoon je energie kwijt wilt. De pannakooi van Hekwerkonline is de perfecte aanvulling voor jouw schoolplein, sportveld of openbare ruimte. Bij Hekwerkonline hebben we alle producten die samen een pannakooi vormen op voorraad. Bij Hekwerkonline kan je dus uitgaan van een snelle levering en montage. Het voetbalkooi van Hekwerkonline is erg duurzaam en wordt geproduceerd in Nederland. Een pannakooi kopen doe je bij Hekwerkonline: de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Compleet voetbalkooi

Een pannakooi ziet er vanaf een afstand bijna altijd hetzelfde uit. Twee doelen met wat hekwerk eromheen. Bij Hekwerkonline kan je echter veel keuzes maken om ervoor te zorgen dat het pannaveld perfect op de doelgroep aansluit. Zo zijn de onderstaande factoren van groot belang voor het samenstellen van je pannakooi. Deze zijn ook bepalend voor de prijsstelling. Van luxe tot eenvoud, bij Hekwerkonline is alles mogelijk.

  • Afmetingen van het veld – afhankelijk van de (leeftijd van) de bezoeker
  • Kleur van de kooi – afstemmen op de kleuren van de sportclub of omgeving
  • Hoogte van het hek – bescherming van nabije autowegen
  • Stenen ondergrond - voor een snel spel
  • Kunstgras - voor een voetbal gevoel
  • Grootte van de doelen – een spel met of zonder keeper
  • Type paal – om geluidsoverlast te voorkomen
  • Toegang met of zonder poort – zodat de kooi kan worden afgesloten

Hekwerkonline heeft het kopen van de pannakooien eenvoudig gemaakt door de populairste keuzes te verwerken in de volgende pannakooien:

Kies de gewenste afmeting en stel je eigen pannakooi samen. Door alle opties te doorlopen krijg je gelijk de prijs inclusief btw te zien. Met de configurator van Hekwerkonline stel je je eigen pannakooi samen.

Pannakooi op offerte

Een pannakooi kan voor verschillende toepassingen en sporten “op maat” besteld worden via de pakketten van Hekwerkonline. In dit pakket heb je de keuze uit een aantal opties, waaronder type paal, ondergrond en de hoogte. Echter is bij Hekwerkonline veel mogelijk. Wij maken al ons hekwerk zelf, waardoor wij bijna alles kunnen aanpassen. Wanneer je een pannakooi op maat wilt bestellen, vul je al je wensen in het formulier in. Van basketbalnet tot afmetingen, bijna alles is mogelijk. Vul je wensen in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ondergrond van een voetbalkooi

De ondergrond van een pannakooi bestaat bijna nooit uit natuurlijk gras. Vaak worden hier tegels of stenen ingelegd. Een andere veelvoorkomende ondergrond is kunstgras. Kunstgras is wat prettiger wanneer je valt en verminderd blessures. Bij Hekwerkonline kan je zelf de ondergrond kiezen. Voor kunstgras heb je de onderstaande opties:

Materiaal voetbalkooi

Een voetbalkooi staat vaak in een wijkje, soms wat afgelegen. De kooi is van niemand, maar ook van iedereen. Vandalisme is niet zeldzaam. Daarnaast moet de pannakooi de klappen kunnen opvangen van het voetbal. Kortom: het is essentieel dat een kooi voor voetbal stevig is. Bij Hekwerkonline hebben we de materialen hierop uitgezocht. De producten zijn robuust en sterk. Zo ben je bij Hekwerkonline verzekerd van een stevige pannakooi. Het pannaveld van Hekwerkonline bestaat uit de volgende onderdelen:

Met deze materialen maken wij een stevige en veilige kooi waar verschillende sporten uitgeoefend kunnen worden. De materialen kunnen een stootje hebben en zijn ook bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien zijn alle afzonderlijke producten gefabriceerd in Nederland. Bij Hekwerkonline krijg je dus een kwalitatief hoogwaardige sportkooi – en dat tegen de beste prijs.

Pannakooi monteren

Het monteren van een hekwerk gaat al voor veel mensen een stapje te ver. Laat staan een gehele pannakooi. Het is mogelijk om een pannakooi zelf te instaleren. Met goede wil, een juiste voorbereiding en onze instructies is dit een klus die je zelf kan klaren. Uiteraard staan wij ook klaar om je pannakooi te plaatsen. Met ervaren monteurs die het juiste gereedschap én de tijd hebben, ben je zeker van een professioneel en strak resultaat. De bal ligt dus bij jou.

Vragen pannakooi

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van onze sportkooien? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd voor jou om al jouw vragen te beantwoorden zodat jij de juiste keuze maakt voor jou nieuwe pannakooi! Heb je andere vragen over een van onze producten? Bel of e-mail ons gerust.

Veelgestelde vragen
Wat kost een pannakooi?

Je koopt al een pannakooi bij Hekwekronline vanaf 995 euro.

Wat is een pannakooi precies?

Een pannakooi is een klein voetbalveld, vaak zonder duidelijke markeringen, omgeven door hekwerk waar binnen (panna)voetbal gespeeld wordt op een kunstgras of stenen ondergrond. Het is bedoeld om kinderen en voetballiefhebbers een plek te bieden om samen te voetballen.

Kan ik mijn eigen pannakooi ontwerpen?

Jazeker, bij Hekwerkonline stel je je eigen pannakooi samen met de verschillende opties in onze configurator. Wil je iets anders buiten de basisopties? Vraag een offerte aan.