Complete pakketten

Eenvoudig bestellen, dat maken we mogelijk met onze complete pakketten. Onze configurator doet het werk met ingeven van een aantal variabelen.

Hekwerk

Ben je op zoek naar geschikt hekwerk? We hebben verschillende soorten hekwerken in ons assortiment, waaronder:

Al deze hekwerken worden geleverd uit onze voorraad, waardoor de levertijd slechts 3 tot 5 werkdagen bedraagt. Voorafgaand aan verzending verzinken we de hekwerken en voorzien ze van een poedercoating. Deze twee behandelingen zorgen ervoor dat de tuinafscheidingen zijn beschermd tegen alle weersinvloeden. Al onze hekwerken worden als compleet pakket aangeboden.

Schuttingen

Ook de schuttingen van Hekwerkonline zijn te bestellen als compleet pakket. Er zijn verschillende opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor Douglas hout of grenen houten schuttingen. Deze tuinschermen zijn te combineren met houten palen, maar ook met betonnen palen in de kleur antraciet of lichtgrijs. Om het geheel af te maken, kun je voor een betonnen onderplaat kiezen of een afdekkap (boven op de schutting). Al deze opties worden meegenomen in onze berekening, zodat je niet hoeft na te denken over de aantallen. Dit rekenen wij allemaal voor je uit.

Schanskorven

Schanskorven van Hekwerkonline zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, zoals schanskorven voor stenen of kokosbasten. Schanskorven voor stenen zijn te verkrijgen met een fijne maas of met 62 Hekwerkonline.nl een grote maas, waarmee de ruimte tussen de staven wordt bedoeld. Dit is van belang voor de grootte van de stenen, zodat deze er niet uitvallen. De systemen zijn zo ontwikkeld dat je de schanskorven eenvoudig kan plaatsen. De kokos schanskorven zijn gevuld met kokosbasten en geven je tuin een warme en gezellige uitstraling. De kokosbasten nemen nauwelijks water op, waardoor er geen vertering op zal treden.

Complete pakketten van Hekwerkonline

We hebben een calculator ontwikkeld waarmee je eenvoudig je hekwerk, schutting of schanskorf kunt bestellen. Via de calculator achterhalen we alle informatie die we nodig hebben om jou het beste materiaal te leveren. Je hoeft dus alleen maar de lijst in te vullen en de rest wordt voor je geregeld! Hoe eenvoudig kan het zijn?