Complete pakketten

Op zoek naar een hekwerk, schutting of schanskorf? Dan bieden wij jou de perfecte oplossing, namelijk complete pakketten.

Complete pakketten van Hekwerkonline 

Hekwerkonline heeft een calculator ontwikkeld waarmee je eenvoudig je hekwerk, schutting of schanskorf kunt bestellen. De calculator vraagt je om bepaalde informatie, zodat wij het juiste materiaal kunnen leveren. Je hoeft dus alleen maar de lijst in te vullen en de rest wordt voor je geregeld. Hoe eenvoudig kan het zijn?                     

Hekwerk

Hekwerkonline biedt verschillende soorten hekwerken aan, zoals:

Deze soorten hekwerk leveren wij uit onze voorraad, waardoor je een korte levertijd hebt van 3 – 5 werkdagen. Deze hekwerken worden eerst verzinkt en vervolgens voorzien van een poedercoating. Deze twee behandelingen zorgen ervoor dat de tuinafscheidingen beschermd worden tegen alle weersinvloeden. Alle hekwerken worden als compleet pakket aangeboden.

Schuttingen

Schuttingen van Hekwerkonline bieden wij ook aan als compleet pakket. Er zijn verschillende opties mogelijk. Zo hebben wij Douglas hout of grenen houten schuttingen in ons assortiment. Deze tuinschermen zijn te combineren met houten palen, maar ook met betonnen palen in de kleur antraciet of licht grijs. Om het geheel af te maken kun je voor een betonnen onderplaat kiezen of een afdekkap (boven op de schutting). Al deze opties worden meegenomen in de calculator, zodat je niet hoeft na te denken over het aantal stuks. Dit rekenen wij allemaal voor je uit.

Schanskorven

Schanskorven van Hekwerkonline zijn in verschillende soorten te verkrijgen, zo bieden wij ze aan voor stenen of kokos basten. Schanskorven voor stenen zijn te verkrijgen met een “fijne maas” of met een “grote maas”. Dat geeft de ruimte tussen de staven aan. Dit is van belang voor de grootte van de stenen, zodat deze er niet tussen uitvallen. De systemen zijn zo ontwikkeld dat je de schanskorven eenvoudig kan plaatsen. De kokos schanskorven zijn gevuld met kokosbasten en geven je tuin een warme en gezellige uitstraling. De kokos basten nemen nauwelijks water op. Hierdoor zal er geen vertering optreden.

Hulp Nodig?