Voetbaldoelen

Voor elk type voetbaldoel kan je terecht bij Hekwerkonline.

4 producten

Filter
per pagina

4 producten

Filter
per pagina

Voetbaldoel

Weet je nog: de tijd waarin twee jassen al genoeg was om een voetbaldoel te creëren? Samen met je vrienden kon je uren plezier hebben met de kleinste dingen. Nu is het tijd om een extra stap te zetten! Hekwerkonline helpt je hier graag bij, door het perfecte voetbaldoel te creëren voor jouw vereniging. Met dit voetbaldoel hoef je niet meer te rennen wanneer iemand scoort, aangezien het sterke net de bal zeker zal tegenhouden. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel direct!

Pupillen, junioren en senioren

Voetbal is een sport die met de speler meegroeit. Je begint op een klein veld, die zich vergroot naar een half veld. Naarmate je oud genoeg bent, begin je met het spelen op een heel veld. Echter wordt niet alleen het veld groter, maar ook het voetbaldoel. Voor de keeper wellicht een uitdaging om diens doel schoon te houden, maar qua lengte is het niet meer dan logisch. Bij Hekwerkonline voorzien we je van alle voetbaldoelen die nodig zijn op jouw vereniging. Zo maak je niet alleen je senioren blij, maar hebben wij ook het perfecte voetbaldoel voor een kind.

Waar moet een voetbaldoel aan voldoen?

De KNVB heeft verschillende eisen waar een club aan moet voldoen, onder andere op het gebied van een voetbaldoel. We benoemen de belangrijkste regels hiervan!

  • Het doel moet voorzien van de binnenwerkse maten 7,32 x 2,44 x 1,50m.
  • De palen en de lat moeten een dikte van tussen de 10 en 12 cm hebben.
  • De doelpalen en lat moeten helder wit zijn.
  • Er moet een net aanwezig zijn.

Deze regels klinken misschien erg voor de hand liggend, maar je zult veel situaties tegenkomen waarin clubs toch niet helemaal aan de regels voldoen. Met het voetbaldoel van Hekwerkonline zal dit nooit tegenkomen! Bij het maken van onze voetbaldoelen, houden we de regels van de KNVB in ons achterhoofd om jou zo het perfecte doel te kunnen leveren.

Pannakooi

Een voetbalveld is niet de enige plaats waar je een voetbaldoel kunt tegenkomen: een pannakooi is namelijk ook een goede plek om een potje voetbal te spelen. In Nederland zien we steeds meer pannakooien geplaatst worden; als jij hier ook geïnteresseerd in bent, kan het perfecte goal niet ontbreken. Bij Hekwerkonline vind je voetbaldoelen voor deze situatie in verschillende maten en soorten. Zo hoeft je pannakooi niet enkel een doel voor voetbal te zijn, maar kan deze ook fungeren als basket. Ideaal voor wanneer jij je omgeving wil laten sporten!

Voetbaldoel kopen bij Hekwerkonline

Ben jij van plan een voetbaldoel te kopen? Hekwerkonline is jouw specialist! We zorgen voor het perfecte voetbaldoel voor jouw situatie en passen deze aan naar jouw wensen. De regelgeving wordt bij ons te allen tijde meegenomen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast geniet je bij ons van de hoogste kwaliteit, met een snelle levering. Wacht dus niet langer en bestel jouw voetbaldoel direct!

Hulp Nodig?