Tuinhuis

Ook voor tuinhuisjes kun je terecht bij Hekwerkonline. In ons assortiment vind je vele uitvoeringen in alle soorten en maten; van luxe buitenverblijven tot een knus en klein tuinhuisje. Stel je tuinhuis samen zoals jij wil en creëer de functie die je z

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende soorten tuinhuizen

Tuinhuisjes bieden een verscheidenheid aan functies. Afhankelijk van jouw wensen creëer je daarom eenvoudig een model dat dienstdoet als schuur, gastenverblijf, overdekt terras en meer. Bovendien kun je kiezen uit prachtige afwerkingen met ieder unieke kenmerken die bijdragen aan de algehele sfeer van jouw buitenruimte. Zo kun je bij Hekwerkonline kiezen uit de volgende modellen:

  • Tuinhuisje met plat dak
  • Tuinhuisje met kap

Beide uitvoeringen zijn bijzonder functioneel en geven meer leefruimte aan je tuin. Zo biedt een tuinhuis met overkapping de mogelijkheid om volop te genieten van je tuin en tot laat in de avond buiten te blijven zitten. Kies je voor een tuinhuisje met plat dak, dan kun je rekenen op veel opbergruimte en eenvoudige montage en plaatsing van de constructie. Welke uitvoering je ook kiest, de tuinhuizen van Hekwerkonline kenmerken zich door de robuuste en stevige eigenschappen en blinken uit in eenvoud.

Houd er rekening mee dat niet ieder tuinhuis zomaar geplaatst mag worden. Voor tuinhuisjes groter dan een bepaalde afmeting, dien je een vergunning te hebben van de gemeente. Informeer daarom altijd of dit het geval is voordat je een tuinhuis online bestelt.

Tuinhuisje met plat dak

Onze tuinhuisjes met plat dak zijn gemaakt voor de doe-het-zelver. Deze modellen worden namelijk geleverd als bouwpakket waarbij wij vooraf alle onderdelen op maat maken zodat je de constructie eenvoudig thuis in elkaar kunt zetten. Dit betekent dat er geen zaag meer aan te pas komt wanneer je jouw op maat gemaakte tuinhuis geleverd krijgt. Dit bedoelen we met grenzeloos gemak. Dit type tuinhuis wordt gemaakt van douglas hout wat een natuurlijke uitstraling geeft aan je buitenruimte. Het mooie en sterke hout is bij uitstek geschikt voor constructies als deze. Bovendien kun je ervoor kiezen om de houten uitstraling van je douglas tuinhuis te behouden, of bijvoorbeeld zwart te laten spuiten. Ook dit kunnen we eenvoudig voor je regelen.

Tuinhuisje met kap

Een tuinhuis met overkapping biedt het ultieme gevoel van luxe en tegelijkertijd de functionaliteit waar je naar op zoek bent. Ook deze modellen worden als bouwpakket geleverd nadat ze in onze fabriek volledig op maat zijn gemaakt voor in jouw tuin. Dankzij de losse onderdelen die precies in elkaar passen, heb je voor de bouw van dit type tuinhuis nauwelijks gereedschap nodig. Ook de tuinhuisjes met kap worden gemaakt van het prachtige douglas hout. Hierbij heb je wederom de mogelijkheid om te kiezen voor een traditionele uitstraling van onbehandeld douglas hout of een moderne variant met zwart gespoten planken. Beide uitvoeringen passen perfect bij onze hout beton schuttingen waarmee je van jouw buitenruimte een sfeervol, veilig en passend geheel maakt.

Online tuinhuis bestellen

Heb je jouw keuze gemaakt? Gebruik dan onze handige online tool om de afmetingen en voorkeuren voor jouw unieke tuinhuis door te geven. Zodra je de bestelling hebt afgerond, gaan wij voor je aan de slag. We leveren de losse onderdelen en bieden zelfs een montageservice indien gewenst. Op die manier ontzorgen we je volledig en kun je snel genieten van jouw nieuwe tuinhuisje.

Voor aanvullende vragen en informatie over onze douglas tuinhuizen kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.  We geven passend advies op basis van onze uitgebreide ervaring om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hulp Nodig?