Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Voliere

18 producten

Filter
per pagina

18 producten

Filter
per pagina

Hekwerkonline onderhoudsvrije Volières

Het houden van vogels als huisdieren is een genot voor zowel beginnende vogelliefhebbers als doorgewinterde vogelkenners. Het hebben van gevederde vrienden als huisdieren kan een verrijkende ervaring zijn. Of je nu geniet van de kleurrijke pracht van papegaaien of de melodieën van zangvogels.

Bij Hekwerkonline begrijpen we deze behoefte en hebben we de ideale oplossing voor jou: onze hoogwaardige volières, die een scala aan unieke eigenschappen bieden.

Ruim assortiment volières

  • Inclusief nachthok
  • Veilig voedersysteem dat de vogels niet ontsnappen
  • Een blikvanger voor in je tuin
  • Geschikt voor vele soorten vogels

Materiaal en onderhoud

Een van de belangrijkste eigenschappen van Hekwerkonline’s volières is het gebruik van onderhoudsvrij geïmpregneerd hout. Dit materiaal is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook bestand tegen de elementen. De geïmpregneerde behandeling beschermt het hout tegen vocht, schimmel en houtrot, wat betekent dat je volière er na verloop van tijd nog steeds prachtig uitziet. Dit minimaliseert de noodzaak voor tijdrovend onderhoud en verlengt de levensduur van je volière aanzienlijk. Dankzij het gebruik van geïmpregneerd hout kunnen onze volières een levensduur van 10-15 jaar bereiken.

Handig Vogel Voedersysteem

Het voeren van je vogels is een dagelijkse taak die gemakkelijk moet zijn. Daarom hebben we onze volières uitgerust met een handig vogel voedersysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om voedsel en water te verstrekken zonder de volière te hoeven betreden of je vogels te verstoren. Je kunt eenvoudig bijvullen en ervoor zorgen dat je gevederde vrienden goed gevoed en gehydrateerd blijven, terwijl ze in alle rust kunnen genieten van hun maaltijd.

Handgemaakt en veelal gemonteerd thuisgeleverd

Bij Hekwerkonline begrijpen we het belang van vakmanschap en aandacht voor detail. Daarom worden  onze volières met de hand gemaakt door getalenteerde ambachtslieden die gepassioneerd zijn over hun werk. Elk stuk hout wordt zorgvuldig geselecteerd en geassembleerd om een volière van de hoogste kwaliteit te creëren. Het beste van alles is dat we je volière thuis afleveren, veel van onze volières worden volledig gemonteerd en klaar voor gebruik af geleverd. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over ingewikkelde montage-instructies of het zoeken naar ontbrekende onderdelen. Dit maakt het proces van het bieden van een veilige en comfortabele ruimte voor je vogels bijzonder eenvoudig.

Welke volière moet je kiezen?

Wij begrijpen goed dat je tussen al ons aanbod niet goed weet voor welke volière je moet kiezen. Gelukkig hebben we bij Hekwerkonline alle kennis in huis om jou te helpen de juiste keuze te maken. Neem gerust contact met onze klantenservice op als je er niet uit komt of speciale wensen hebt dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.