Tuinbanken

Tuinbank kopen? Bij Hekwerkonline vind je diverse tuinmeubelen. Neem eens een kijkje en plaats jouw bestelling!

2 producten

Filter
per pagina

2 producten

Filter
per pagina

Luxe tuinbank

Een tuinbank is een mooi voorbeeld van een tuinmeubel dat eigenlijk in geen enkele tuin zou mogen ontbreken. Een tuinbank kan op meerdere manieren worden ingezet. Zo kun je er natuurlijk zowel in je eentje als met meerdere mensen op zitten. Maar je kunt er ook heerlijk op onderuit zakken en, in het geval van een wat bredere bank, zelfs op liggen. Tuinbanken zijn in verschillende uitvoeringen te koop, van houten varianten tot hele luxe uitvoeringen. Ben jij nog op zoek naar een comfortabele lounge tuinbank voor in jouw tuin? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment.

Lekker in het zonnetje op een bankje buiten

Een tuinbank is ideaal om lekker buiten in eigen tuin van het zonnetje te kunnen genieten. Op een dergelijke bank kunnen meerdere mensen plaatsnemen. Hoeveel precies is afhankelijk van de breedte van de bank. Zo zijn er kleine bankjes te koop maar ook banken van 210 centimeter breed bijvoorbeeld. Verdwijnt de zon achter de wolken, staat er een briesje of koelt het in de namiddag en avond af? Dan is een tuinbank zeer geschikt om eens lekker tegen elkaar aan te kruipen onder een warm en behaaglijk dekentje.

Comfortabel zitten met een luxe tuinbank

Hoewel houten bankjes nog steeds erg populair zijn wordt ook de tuinbank lounge steeds meer gewild. Dit is een zeer luxe bank voor in de tuin. Een bank die zo comfortabel zit dat je er uren achtereen op kunt vertoeven. Van houten bankjes kun je al snel een ‘houten kont’ krijgen. Het zitten op harde ondergronden zoals hout versnelt dit proces. Op een tuinbank met stoffen zitting van hoogwaardige kwaliteit zit je een stuk comfortabeler en krijg je veel minder snel last. Probeer het zelf eens uit!

Een tuinbank kopen doe je op Hekwerkonline.nl

Tuinbank kopen? Op Hekwerkonline.nl heb je de keuze uit diverse modellen en afmetingen. Iedere bank kan in jouw gewenste stofsoort worden geleverd. Of je nu op zoek bent naar een fijne stof in een prachtige taupe kleur of een antraciet kleurige stof met een wat grovere structuur, bij ons vind je het allemaal. Nadat jij een keuze hebt gemaakt kun je de gewenste tuinbank eenvoudig bij ons bestellen. Plaats hiervoor het product in je winkelwagentje, voer je gegevens in en reken af. Bedraagt het orderbedrag meer dan 1250 euro? Dan wordt jouw bestelling geheel gratis naar jou verzonden. Of je nu in Nederland woont of in België. Bij Hekwerkonline maken we daar geen onderscheid in!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.