Over Hekwerkonline

Hekwerkonline is een jong en energiek bedrijf. Dagelijks maken wij vele mensen blij met een hekwerk, schutting, overkapping of een van de overige producten uit ons assortiment. Steeds meer mensen kiezen voor het totaalconcept wat wij kunnen bieden voor in de tuin: een overkapping met schutting of een hekwerk met schuifpoort.

Ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich in hetzelfde pand als ons magazijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen én weet iedereen van elkaar wat er gebeurt. Bestel je dus iets bij ons? Dan gaat op kantoor en in het magazijn iedereen direct aan de slag. Zo zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk je bestelling in huis hebt.

Ons magazijn

In ons magazijn staan talloze producten te wachten om besteld te worden. We houden bij onze voorraad altijd rekening met de verwachtingen, waardoor jij erop kunt rekenen dat je je product binnen de beloofde tijd in je tuin hebt staan. Wil je jouw bestelling zelf ophalen? Dan kan dit in vele gevallen ook gewoon bij ons magazijn, laat het ons dan vooraf wel even weten.

Montage

Veel van onze producten moeten na levering nog wel gemonteerd worden. Als je een beetje handig bent kun je dit vaak zelf aan de hand van onze handleidingen, maar als je het toch liever door professionele monteurs wil laten doen dan is dat zeker mogelijk. Onze montageservice is eenvoudig aan te vragen op het moment dat je je bestelling afrondt.

Vacatures

Hekwerkonline is een razendsnel groeiend bedrijf. Omdat we zo hard groeien hebben we interessante vacatures open staan. Met zijn allen doen we er alles aan om de kwaliteit en klanttevredenheid de hoogste prioriteit te geven. Daar zit precies de uitdaging bij Hekwerkonline. Door blijven groeien, maar ook veel aandacht blijven houden voor klanttevredenheid. Werk moet energie geven, wij doen er dan ook alles aan om een prettige werksfeer te creëren. Er is ruimte voor gezelligheid en hebben als team aandacht voor elkaar (en met elkaar). Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Houd je van dynamiek en verandering, maar ben je daarnaast ook lekker nuchter en praktisch? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.