Hekwerk

Hekwerk heeft verschillende functies. Hekwerk wordt met name ingezet als omheining van een tuin, terrein of erf. Daarnaast is hekwerk ook heel geschikt voor het verfraaien van een tuin.

Dubbelstaafmat hekwerk en enkelstaafmat hekwerk

Ons dubbelstaafmat hekwerk en enkelstaafmat hekwerk heeft een luxe en strakke uitstraling. Dit hekwerk geeft jouw tuin een moderne en fraaie uitstraling. Ook is dit hekwerk heel geschikt om groen tegen aan te laten groeien.

Sierhekwerk

Ook ons sierhekwerk heeft een luxere uitstraling. Onze sierhekken maken meer gebruik van sierlijke en klassieke vormen in combinatie met de strakke lijnen van de spijlen in het hekwerk. In combinatie met sierpoorten voegt dit hekwerk een klassieke sfeer toe aan jouw tuin en behoudt het tevens zijn moderne en fraaie uitstraling.

Gaashekwerk

Ten slotte heeft ons gaashekwerk een meer natuurlijke en eenvoudige uitstraling. Houd je van een groene en natuurlijke tuin? Dan is tuingaas een ideale oplossing. Het hekwerk integreert perfect in de tuin en is ideaal om te laten begroeien met klimplanten.

Een hekwerk ter beveiliging

Wil je graag jouw erf of terrein afschermen ter beveiliging? Dan zijn dubbelstaafs hekwerk, enkelstaafs hekwerk of sierhekwerk de ideale keuze vanwege de stevigheid. Deze hekwerken zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen met een maximale hoogte van 2 meter. Ook zijn deze hekwerksoorten voorzien van zogenaamde punten op het hekwerk, waardoor het moeilijk is om over het hekwerk te klimmen.

Tuinhek metaal

Tuinhekken zijn te verkrijgen in verschillende soorten, hoogtes, types en maten. Hekwerkonline.nl biedt voornamelijk metalen tuinhekken zoals; dubbelstaafmat hekwerk, enkelstaafmat hekwerk, gaashekwerk en sierhekwerk. Een tuinhek wordt in de volksmond voor veel verschillende type hekwerken gebruikt. Ben je opzoek naar een tuinhek metaal voor je tuinafscheiding of erfafrastering? Bekijk dan eens ons aanbod. Hekwerkonline heeft een uitgebreid assortiment tuinhekken, deze tuinhekken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan privacy, voor de sier of gewoon omdat het handig is om je erfafscheiding te bepalen.

Tuinpoorten

Om jouw hekwerk helemaal af te maken bieden wij ook tuinpoorten en sierpoorten aan passend bij jouw hekwerk. Met een toegangspoort is jouw hekwerk altijd goed afgesloten en heb je tevens een chique, moderne en stevige toegang tot jouw tuin of erf.

Compleet hekwerk

Al onze hekwerken zijn gemakkelijk op maat te maken en eenvoudig zelf te plaatsen. Het voordeel van Hekwerkonline is dat wij alle soorten hekwerken uit ons assortiment als complete pakketten aanbieden en bij jou thuis afleveren. Zo hoef jij nergens meer achteraan. Ontdek hieronder welk hekwerk het best past bij jouw tuin en wensen.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze hekwerken? Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op. 

Hulp Nodig?