Hekwerk

Hekwerk van Hekwerkonline is kwalitatief hoogstaand en verkrijgbaar tegen de beste prijzen! Neem snel een kijkje en bestel.

Bestsellers

 1. Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket Compleet pakket
  Dubbelstaafmat hekwerk pakket
  Waardering:
  99%
  • Inclusief palen en bevestigingsmaterialen 
  • Aangepast aan jouw afmetingen
  • Prijs vanaf 2 meter breed

  Vanaf 108,75

  Aan 946,50

 2. Enkelstaafmat hekwerk pakket Compleet pakket
  Enkelstaafmat hekwerk pakket
  Waardering:
  98%
  • Inclusief palen en bevestigingsmaterialen
  • Aangepast op jouw afmetingen
  • Prijs vanaf 2.5 meter breed

  Vanaf 166,84

  Aan 204,64

 3. Aurora 2m x 1.2m Compleet pakket
  Sierhekwerk Aurora compleet pakket
  Waardering:
  97%
  • Inclusief palen en bevestigingsmaterialen
  • Aangepast op jouw afmetingen
  • Keuze uit verschillende sierdoppen

  Vanaf 98,95

  Aan 327,75

Hekwerk tuin als afscheiding

Ben je voor jouw tuinafscheiding op zoek naar een hekwerk voor in jouw tuin van metaal? Hekwerkonline heeft een uitgebreid assortiment tuinhekken die voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Sommige mensen schaffen het hekwerk in de tuin aan voor de bevordering van privacy, terwijl anderen het kopen om de erfafscheiding te bepalen. Hekwerk heeft als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een houten schutting dat het lichter en dus handelbaarder is bij het monteren. Daarnaast is geen onderhoud nodig. Bij Hekwerkonline bieden wij de volgende metalen tuin hekwerken aan:

 

Dubbelstaafmat en enkelstaafmat tuin hekwerk

Bij Hekwerkonline bieden wij dubbelstaafmat en enkelstaafmat hekwerk aan, welke een luxe en strakke uitstraling hebben. Dit hekwerk voegt een moderne en fraaie sfeer toe aan jouw tuin. Door de aangebrachte openingen in het hekwerk is dit hekwerk erg geschikt om planten tegenaan te laten groeien. Klimop (ook wel hedera) en clemantis zijn voorbeelden van planten die erg mooi gecombineerd kunnen worden met dit type hekwerk in jouw tuin. Ook kan dit type hekwerk worden gecombineerd met vlechtband.

Sierhekwerk en gaashekwerk

Bij Hekwerkonline bieden wij ook sierhekwerk en gaashekwerk aan. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, maken sierhekken gebruik van sierlijke en klassieke vormen. De combinatie van strakke lijnen en spijlen maakt dit hekwerk echt af. Wil jij jouw sierhekwerk compleet maken? Kies dan voor een bijpassende sierpoort. Gaashekwerk heeft een meer natuurlijke en eenvoudige uitstraling. Houd jij van een groene en natuurlijke tuin? Dan is tuingaas de ideale oplossing. Het hekwerk integreert perfect in de tuin en is eveneens erg geschikt om te laten begroeien met klimplanten.

Hekwerk in de voortuin ter beveiliging

Wil jij jouw erf of terrein graag afschermen met een tuin hekwerk ter beveiliging? Vanwege de stevigheid zijn dubbelstaaf hekwerk, enkelstaaf hekwerk of sierherkwerk de ideale keuze. Deze hekwerken zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen met een maximale hoogte van 240 centimeter. Ook zijn deze soorten hekwerken voorzien van zogenaamde stekjes op het hekwerk: kleine puntjes. Hierdoor wordt het moeilijker om over het hekwerk heen te klimmen.

Compleet pakket hekwerk

Onze tuin hekwerken zijn gemakkelijk op maat te maken en eenvoudig zelf te plaatsen. Het voordeel van Hekwerkonline is dat wij alle soorten hekwerken uit ons assortiment als complete pakketten aanbieden en bij jou thuis afleveren. Op deze manier hoef jij nergens meer achteraan.

Tuinpoort

Om jouw hekwerk helemaal af te maken, bieden wij ook tuinpoorten en sierpoorten aan die precies aansluiten op jouw tuin hekwerk. Met deze tuinpoorten is jouw tuin hekwerk altijd goed afgesloten en heb je tevens een chique en stevige toegang tot jouw tuin of erf.

Ontdek de mogelijkheden

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van onze hekwerken voor in de tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij nemen graag de tijd voor jou om al jouw onzekerheden weg te nemen zodat jij de juiste keuze maakt voor jou nieuwe hekwerk!

Hulp Nodig?