Hekwerk

Hekwerk heeft verschillende functies. Hekwerk wordt met name ingezet als omheining van een tuin, terrein of erf. Daarnaast is hekwerk ook heel geschikt voor het verfraaien van een tuin.

Dubbelstaafmat hekwerk en enkelstaafmat hekwerk

Ons ​dubbelstaafmat hekwerk​ en ​enkelstaafmat hekwerk​ heeft een luxe en strakke uitstraling. Dit hekwerk geeft jouw tuin een moderne en fraaie uitstraling. Door de aangebrachte openingen, is dit hekwerk erg geschikt om groen tegenaan te laten groeien. Klimop en clematis zijn voorbeelden van planten die erg mooi gecombineerd kunnen worden met dit type hekwerk.

Sierhekwerk

Een ander type hekwerk dat erg populair is onder onze klanten, is ​sierhekwerk​. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, maken sierhekken meer gebruik van sierlijke en klassieke vormen. De combinatie van strakke lijnen en spijlen, maken dit hekwerk echt af. Wil je het sierhekwerk compleet maken? Voeg dan sierpoorten toe aan je bestelling. Hierdoor wordt de moderne en fraaie uitstraling ook na het plaatsen van een poort behouden.

Gaashekwerk

Ben je op zoek naar een vereenvoudigde versie? ​Gaashekwerk​ heeft een meer natuurlijke en eenvoudige uitstraling. Houd je van een groene en natuurlijke tuin? Dan is ​tuingaas​ een ideale oplossing. Het hekwerk integreert perfect in de tuin en is eveneens erg geschikt om te laten begroeien met klimplanten.

Een hekwerk ter beveiliging

Wil je jouw erf of terrein graag afschermen ter beveiliging? Vanwege de stevigheid zijn dubbelstaafs hekwerk, enkelstaafs hekwerk of sierhekwerk de ideale keuze. Deze hekwerken zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen met een maximale hoogte van 2 meter. Ook zijn deze soorten hekwerk voorzien van zogenaamde punten op het hekwerk. Hierdoor wordt het bemoeilijkt om over het hekwerk te klimmen.

Tuinhek metaal

Ben je voor je tuinafscheiding of erfafrastering op zoek naar een tuinhek van metaal? Hekwerkonline heeft een uitgebreid assortiment tuinhekken, die voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Sommige mensen schaffen het aan voor de bevordering van privacy, terwijl anderen het kopen om de erfafscheiding te bepalen.

Onze varianten van het tuinhek van metaal zijn te verkrijgen in verschillende soorten, hoogtes, types en maten. Hekwerkonline.nl biedt voornamelijk metalen tuinhekken zoals ​dubbelstaafmat hekwerk​, ​enkelstaafmat hekwerk​, ​gaashekwerk​ en ​sierhekwerk​.

Tuinpoorten

Om jouw hekwerk helemaal af te maken, bieden wij ook ​tuinpoorten​ en sierpoorten aan die genadeloos aansluiten op jouw hekwerk. Met deze tuinpoorten is jouw hekwerk altijd goed afgesloten en heb je tevens een chique en stevige toegang tot jouw tuin of erf.

Compleet hekwerk

Al onze hekwerken zijn gemakkelijk op maat te maken en eenvoudig zelf te plaatsen. Het voordeel van Hekwerkonline is dat wij alle soorten hekwerken uit ons assortiment als ​complete pakketten​ aanbieden en bij jou thuis afleveren. Zo hoef jij nergens meer achteraan. Ontdek hieronder welk hekwerk het beste bij jouw tuin en wensen past.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze hekwerken? Neem dan vrijblijvend ​contact op met één van onze adviseurs. Zij nemen graag de tijd voor jou om alle onzekerheden weg te nemen!

Hulp Nodig?