Schuttingen

Schutting kopen bij Hekwerkonline

Eén van de meest gebruikte tuinafscheidingen zijn schuttingen, ook wel vaak tuinschermen genoemd. Hekwerkonline is dé specialist in schuttingen. Ons assortiment bestaat uit schuttingen van veel verschillende soorten hout. Zo bieden wij grenen en Douglas houten schuttingen. Daarnaast hebben wij ook hout beton schuttingen in ons assortiment voor een stoerdere en strakkere uitstraling. Ben je op zoek naar een unieke en natuurlijke uitstraling? Dan zijn onze bamboe schuttingen een hele mooie toevoeging aan jouw tuin of erf. Bekijk nu ons online assortiment zodat een mooie schutting kopen straks een eitje wordt.

Verschillende type schuttingen

Schuttingen bieden heel veel mogelijkheden om jouw tuin of erf op een mooie en natuurlijke manier af te scheiden. Houten schuttingen zijn goed bestand tegen weersinvloeden en hebben een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Daarnaast kunnen de verschillende soorten schuttingen optisch ook veel ruimte toevoegen aan jouw tuin. Wacht daarom niet te lang met een schutting kopen. Zo is het mogelijk om de schuttingplanken zowel horizontaal als verticaal te kunnen bevestigen bij de houten schuttingen en bij de hout beton schuttingen. Wil je graag jouw erf of tuin zo afschermen om jouw eigen privacy te garanderen en onbevoegdheden van jouw terrein of tuin te houden? Dan kunnen de planken het best verticaal geplaatst worden. Het horizontaal plaatsen van de schuttingplanken zorgt optisch weer voor meer ruimte in de tuin.

Houten schutting kopen

Hekwerkonline biedt verschillende houten schuttingen aan. Zo bevat ons assortiment Douglas schuttingen, hardhouten schuttingen en schuttingen van grenenhout. In alle gevallen wordt het houten tuinscherm aan grenen schuttingpalen bevestigd, welke vast worden gezet in de grond. Deze vierkante grenen palen zijn beschikbaar in 8.8 x 8.8 cm en 6.8 x 6.8 cm met beiden een lengte van 270 cm.

Hout beton schutting

Het tuinscherm van een hout beton schutting bestaat uit houten schuttingplanken en is 180 cm breed. Het tuinscherm wordt vervolgens bevestigd aan betonpalen die stevig in de grond bevestigd zijn. Dit zorgt voor een stevig geheel die goed bestand is tegen weersinvloeden. Welke schutting wil jij kopen?

Bamboe schutting

Een variant op de houten schuttingen is de bamboe schutting. Hierbij bestaat het tuinscherm uit een stalen frame waarin bamboestokken stevig naast elkaar bevestigd zijn. Deze tuinschutting bestaat uit een natuurlijk product wat het een duurzaam product maakt. Door de natuurlijke en groene uitstraling van de bamboestokken krijgt jouw tuin ook een natuurlijke uitstraling. De bamboestokken zijn goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de schutting erg lang mee gaat. Voor de bevestiging van de bamboe tuinschermen zijn hardhouten palen nodig, welke eerst stevig in de grond worden bevestigd. Een schutting koop je bij Hekwerkonline!

Online schuttingen kopen

Wil je een schutting kopen? Hekwerkonline is dé specialist die jou verder helpt. Bekijk snel ons aanbod en tover jouw tuin om in een prachtige ruimte waar je heerlijk kan genieten met jouw gezin dankzij een hoge schutting. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden. Een schutting kopen is nog nooit zo leuk geweest.

Hulp Nodig?