Schuttingen

Schutting kopen bij Hekwerkonline

Klanten die een schutting kopen bij Hekwerkonline, zijn vaak geïnteresseerd in schuttingen. Tuinschermen, zoals schuttingen ook wel genoemd worden, behoren tot de populairdere varianten van tuinafscheidingen. Hekwerkonline is dé specialist in dit type hekwerk. Ons assortiment bestaat uit schuttingen van veel verschillende soorten hout.

Grenen en ​Douglas houten schuttingen​ zijn voorbeelden van tuinschermen waar veel vraag naar is. Voor een wat stoerdere en strakkere uitstraling in je tuin, raden we je aan om onze ​hout beton schuttingen​ te bekijken. Ben je op zoek naar een unieke en natuurlijke uitstraling? Dan zijn onze bamboe schuttingen​ een hele mooie toevoeging aan jouw tuin of erf. Bekijk nu ons online assortiment zodat je straks voorbereid bent als je een schutting komt kopen bij Hekwerkonline.

Verschillende type schuttingen

Schuttingen bieden heel veel mogelijkheden om jouw tuin of erf op een mooie en natuurlijke manier af te scheiden. Aangezien we alle typen klanten willen bedienen, hebben we verschillende type schuttingen op voorraad. Houten schuttingen zijn goed bestand tegen weersinvloeden. Door de gemiddelde levensduur van 15 jaar, gaan deze schuttingen erg lang mee.

De verschillende soorten schuttingen optisch ook veel ruimte toevoegen aan jouw tuin. Je kunt de schuttingplanken zowel horizontaal als verticaal bevestigen bij de houten en hout beton schuttingen. Daardoor blijf je altijd invloed houden op de wijze waarop de schutting gepresenteerd wordt.

Wil je graag jouw erf of tuin zo afschermen om jouw eigen privacy te garanderen en onbevoegden van jouw terrein te houden? Dan kunnen de planken het best verticaal geplaatst worden. Kies je ervoor om de schuttingplanken horizontaal te plaatsen, dan zorg je optisch gezien voor meer ruimte in de tuin.

Houten schutting kopen

De opties zijn eindeloos als je een houten schutting wilt kopen bij Hekwerkonline. We bieden talrijke varianten van ​houten schuttingen​ aan, om al onze klanten opties te bieden. Om inzichtelijk te maken welke schuttingen van hout je kunt kopen bij ons, geven we je een korte opsomming:

  • Douglas schuttingen
  • Hardhouten schuttingen
  • Schuttingen van grenenhout

In alle gevallen wordt het houten tuinscherm aan grenen schuttingpalen bevestigd. Deze worden vastgezet in de grond, zodat een hoge mate van stabiliteit wordt gecreëerd. De vierkante grenen palen zijn beschikbaar in ​8.8 x 8.8 cm​ en ​6.8 x 6.8 cm​, die beide een lengte hebben van 270 cm.

Hout beton schutting

Het tuinscherm van een hout beton schutting is 180 cm breed en bestaat hoofdzakelijk uit houten schuttingplanken. Dit type schuttingen wordt bevestigd met stevige betonpalen, die in de grond worden geplaatst. Dit zorgt voor een stevig geheel die goed bestand is tegen alle soorten weersinvloeden. Een hout beton schutting is niet alleen erg praktisch. Het is nog sierlijk ook!

Bamboe schutting

Een variant op de schuttingen van hout, is de bamboe schutting. Hierbij bestaat het tuinscherm uit een stalen frame, waarbij de bamboestokken stevig aan elkaar zijn bevestigd. Doordat bamboe een natuurlijk product is, is een bamboe schutting een erg duurzame keuze. De milieuvriendelijke uitstraling van de bamboestokken zorgt ervoor dat jouw tuin een natuurlijk tintje krijgt.

De bamboestokken zijn goed bestand tegen alle weersinvloeden, waardoor de schutting erg lang meegaat. Voor de bevestiging van de bamboe tuinschermen heb je hardhouten palen nodig. Deze dienen eerst stevig in de grond worden bevestigd, alvorens je de montage kunt volbrengen.

Online schuttingen kopen

Online schuttingen kopen is nergens zo gemakkelijk als bij Hekwerkonline. Wij zijn dé specialist die jou verder helpt. Bekijk ons aanbod en tover jouw tuin om in een prachtige ruimte waar je met je gezin kunt genieten zonder gestoord te worden door anderen. Wil je meer informatie? Neem dan contact​ op met één van onze adviseurs en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden. We helpen je graag om een gerichte keuze te maken!

Hulp Nodig?