Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Hardhouten schuttingpalen

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Hardhouten schuttingpalen van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline hebben we een uitgebreid assortiment aan hardhouten schuttingpalen beschikbaar. Deze palen bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook veelzijdigheid voor het omheinen van je tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van 6 x 6 cm, 6.5 x 6.5 cm tot 8.5 x 8.5 cm, en in verschillende lengtes van 150 cm tot en met 300 cm. Deze afmetingen zijn perfect voor het ondersteunen van standaard tuinschermen van 180 x 180 cm of langere afmetingen tuinhout.

Hardhout heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere houtsoorten, waardoor het een populaire keuze is voor schuttingen. Een van de belangrijkste voordelen is de natuurlijke duurzaamheid van hardhout. Het hout is van nature bestand tegen rot, schimmel en insecten, waardoor het lang meegaat, zelfs in vochtige omstandigheden. Dit betekent dat je niet snel last zult hebben van houtrot of andere vormen van verval, wat de levensduur van je schutting verlengt en de noodzaak van regelmatig onderhoud vermindert.

Daarnaast heeft hardhout een natuurlijke schoonheid en warme uitstraling. Het hout heeft vaak een rijke kleur en een mooie nerfstructuur die na verloop van tijd nog meer karakter krijgt. Hierdoor past een hardhouten schutting goed bij verschillende tuinstijlen en geeft het je buitenruimte een tijdloze uitstraling.

Het plaatsen van een hardhouten schuttingpaal vereist enkele basisstappen om ervoor te zorgen dat de schutting stabiel en stevig staat. Allereerst is het belangrijk om de juiste positie te bepalen en ervoor te zorgen dat de paal loodrecht staat. Graaf vervolgens een gat dat diep genoeg is om de paal volledig in te begraven, meestal ongeveer een derde van de totale lengte van de paal. Plaats de paal in het gat en zorg ervoor dat deze waterpas staat voordat je het gat weer vult met snelbeton. Zorg ervoor dat de paal stevig en recht blijft staan terwijl het beton uithardt.

Met hardhouten schuttingpalen van Hekwerkonline kun je niet alleen een duurzame en stijlvolle omheining voor je tuin creëren, maar ook genieten van de natuurlijke schoonheid en warmte van hardhout. Bekijk ons assortiment en begin vandaag nog met het verbeteren van je buitenruimte!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.