Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Spelen

Houd je kinderen urenlang zoet met houten speeltoestellen voor in de tuin. Te koop op Hekwerkonline.nl. Snel geleverd vanaf 3 werkdagen in zowel NL als BE

Spelen bij Hekwerkonline

Voor een hekwerk ga je naar Hekwerkonline. Dat wisten we natuurlijk al een tijdje. Wij maken echter je tuin compleet: ook voor speelplezier ben je bij ons aan het juiste adres. Een groeiend assortiment aan plezier in de tuin is wat wij ook bieden. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor (houten) speeltoestellen, speelhuisjes, schommels en zandbakken. Neem snel een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Van schommels tot complete speelhuisjes en andere buiten speeltoestellen

Bij houten speeltoestellen kun je denken aan schommels maar ook aan complete speelhuisjes. Wanneer je een wat kleinere tuin hebt en dus niet over ontzettend veel ruimte beschikt om een groot speeltoestel neer te zetten kun je het beste kiezen voor een kleinere variant. Denk bijvoorbeeld aan één of enkele schommels of een compacte speeltoren met glijbaan. Deze houten speeltoestellen nemen niet veel ruimte in beslag. Wanneer je een grote tuin hebt, kun je het natuurlijk ook wat uitbundiger en grootser aanpakken. Kies bijvoorbeeld voor een XXL speelhuis met alles erop en eraan. Van schommels en glijbanen tot klimwanden en zitplekken om lekker uit de zon een ijsje te kunnen nuttigen met vriendjes en vriendinnetjes. Hieronder wat meer detail aangaande ons assortiment.

Houten speeltoestellen

Wanneer je zelf lekker druk in de tuin bezig bent kan het soms best lastig zijn om de kinderen te vermaken. Je kunt ze moeilijk binnen houden wanneer jijzelf lekker van het zonnetje in jouw tuin aan het genieten bent. Met houten speeltoestellen voor in de tuin houd je je kinderen urenlang zoet. De houten speeltoestellen die wij in onze webshop aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Want je wilt natuurlijk wel hebben dat jouw kindje op een veilige en verantwoorde manier kan spelen. Met de houten speeltoestellen van Hekwerkonline hoef je je daar geen zorgen om te maken. Neem een kijkje op onze website voor het complete assortiment.

Speelhuisjes

Ook speelhuisjes sieren het “spelen assortiment” van Hekwerkonline. De kleine huisjes die vaak van hout gemaakt zijn, zijn altijd een groot succes bij kinderen. Een eigen plekje om te spelen, dat is wat de meeste kinderen fantastisch vinden. Bijkomend voordeel: een beetje extra opslagruimte in de tuin voor het speelgoed. Neem snel een kijkje tussen onze speelhuisjes.

Zandbakken

Lekker spelen met zand, dat is wat elk kind toch wenst. Het liefst nog met een beetje water erbij zodat een modderboel of poel ontstaat. Bij Hekwerkonline snappen we dit en daarom kan je bij ons ook terecht voor een zandbak. Wacht niet en bak snel een aantal (zand)taartjes!

Schommels

Een schommel heeft aantrekkingskracht. Voor de allerkleinste kinderen, maar zeker ook voor wat oudere kinderen. Een losstaand schommel toestel of een schommel bij aan je bestaande speeltoestel. Geen probleem bij Hekwerkonline, wij hebben het allemaal in huis.

Ook hier valt er wat te kiezen: een zitje van groen, blauw of rood. Maar er is meer. We hebben ook schommels (zitjes) voor baby’s of een netschommel, waar je met z’n tweeën op kan.

Duikelrek van Hekwerkonline

Ben je op zoek naar een leuk en ook nog eens veilig speeltoestel? Misschien is een duikelrek wel de geschikte keuze. Ook voor een duikelrek kan je prima terecht bij Hekwerkonline. Wij bieden een aantal stevige maar zeker ook mooie duikelrekken aan op onze website. Een duikelrek van Hekwerkonline is vaak een combinatie van twee materialen: hout en metaal. Neem snel een kijkje tussen ons assortiment duikelrekken.

Buiten spelen op een veilige en verantwoorde manier

Met de houten speeltoestellen van Hekwerkonline kunnen jouw kinderen en hun speelmaatjes op een veilige en verantwoorde manier buiten spelen. Onze speeltoestellen worden gemaakt van een goede kwaliteit hout en worden zo afgewerkt dat er geen scherpe randjes en dergelijke ontstaan. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw kind zich bezeert. De houten speeltoestellen worden bovendien nauwkeurig nagelopen voordat ze ons magazijn verlaten. Dit om ervoor te zorgen dat jij een veilig product thuis geleverd krijgt waar je kinderen nog jarenlang plezier aan zullen beleven.

Grenzeloos spelen

Het speeltoestel opbouwen, kijk je daar tegenop? Doe dat niet wat wij hebben een montageservice – ook voor de speeltoestellen die je bij ons kan bestellen. Selecteer je favoriete product en kies voor “ja, ik wil mijn aankoop laten monteren” en de vakmensen van Hekwerkonline regelen alles. Dat noemen wij Grenzeloos speel gemak.

Houten speeltoestellen kopen?

Wanneer je op zoek bent naar echt hoogwaardige houten speeltoestellen dan bestel je die natuurlijk op Hekwerkonline. Naast een zeer goede kwaliteit kun je bij ons bovendien rekenen op een uitmuntende service. Ook snelheid is één van onze handelsmerken. Bij ons kun je namelijk uitgaan van een levering binnen 3 tot 5 werkdagen. Woon je niet in Nederland, maar in België? Bij ons is dat geen enkel probleem want wij leveren in beide landen, en ook nog eens tegen hetzelfde lage tarief. Kijk voor de exacte verzendkosten op onze website. Wanneer je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 1301947 of een mailtje te sturen naar info@hekwerkonline.nl. Wij staan je graag te woord!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.