Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Zandbak Tom

99,00
(incl. btw)
Zandbak Tom
Zandbak Tom

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Zandbak met deksel

Dankzij de zandbak met deksel vind jij nooit meer viezigheid in het zand. Je De bak kan door middel van een klep worden afgesloten. Dit kun je het beste ’s avonds doen, zodat er geen dieren in de bak kunnen gaan zitten. Dieren die dit nog wel eens interessant vinden zijn bijvoorbeeld: katten en vogels. Zorg dus dat je de zandbak met deksel zo snel mogelijk bestelt en bespaar jezelf een hoop gedoe.

Houten zandbak met deksel

Een houten zandbak met deksel is een stuk steviger dan de speelgoed zandbak die je waarschijnlijk wel kent uit de speelgoedwinkel. Daarnaast staat een zandbak van hout met deksel een stuk mooier in jouw tuin. Doordat deze gemaakt is van natuurlijke materialen loopt het perfect over in de andere natuurlijke elementen binnen jouw tuin. Het hout geeft daarnaast een gezellige en warme uitstraling. Dit in tegenstelling tot het harde kille plastic, wat je ook wel eens ziet bij een zandbak met deksel.

Zandbak deksel

De zandbak deksel is ook gemaakt van hout. Je kunt deze overdag heel eenvoudig openklappen en zodra je weg bent dichtdoen. Het systeem is zo gemaakt dat dieren, zoals bijvoorbeeld katten, de klep niet open kunnen krijgen. Hiervoor is de zandbak deksel te zwaar of beschikt deze over een slot. Ook een harde windvlaag kan de deksel niet open doen waaien.

Grote zandbak met deksel

Heb jij een grote tuin? Dan vind je bij ons ook de grote zandbak met deksel. Deze zorgt voor nóg meer zandplezier en staat meer in verhouding tot de grootte van de tuin. Als je kiest voor een grote zandbak met deksel, dan kun je deze zelfs gebruiken als extra terras, wanneer de bak gesloten is. Zo wordt deze bak in een keer multifunctioneel, een kan je het op verschillende manieren inzetten.

Voordeel van een zandbak die afsluitbaar is

Een van de voordelen van een zandbak die afsluitbaar is, is dat je langer kunt doen met het zand. Doordat het niet nat wordt door de regen, blijft het zand langer schoon. Je voorkomt op deze manier bacteriegroei. Door te kiezen voor een afsluitbare zandbak hoef je het zand maar één keer per jaar te vervangen. Dit scheelt ook weer in de kosten.

Zandbak met deksel en bodem

De zandbak met deksel beschikt ook over een bodem. Hierdoor kunnen het vocht uit de grond zich minder snel verplaatsen naar het zand. Want niet alleen regen, maar ook de grond kan nadelige effecten hebben op de kwaliteit van het zand. Kies daarom altijd voor een zandbak met een bodem en deksel. Je mag altijd contact opnemen met een van onze collega’s als je nog vragen hebt over het kopen van een zandbak met deksel. Zij kunnen je meer informatie geven over het zand, de bak en de verschillende modellen. Je kunt de collega’s van Hekwerkonline bereiken tijdens onze openingstijden, of je mag ons mailen. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk en maken jouw aankoopproces makkelijker.

Schrijf een beoordeling over Zandbak Tom
U plaatst een review over:Zandbak Tom
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.