Gaashekwerk

Gaashekwerk is een populaire afscheiding die voor veel doelen wordt ingezet. Zo zie je het vaak als tuinafscheiding of als afscheiding van een weiland of een hok voor dieren. Gaashekwerk biedt jou heel veel voordelen en is erg betaalbaar.

12 producten

Filter
per pagina

12 producten

Filter
per pagina

Afrastering gaas

Afrastering met gaas is een populaire manier om een tuin af te scheiden. Deze wordt vaak voor veel doelen ingezet. Zo zie je het vaak als tuinafscheiding, maar afrastering met gaas wordt ook wel gebruikt om een weiland of een hok voor dieren af te scheiden. Gaashekwerk biedt jou heel veel voordelen en is bovendien erg betaalbaar. Een gaashekwerk van Hekwerkonline bestaat uit ​tuingaas welke bevestigd wordt aan ronde tuinpalen.

De gaaspanelen zijn gemaakt van stalen draden die aan elkaar gelast zijn. Tussen de horizontale en verticale draden in het hekwerk ontstaat een ruimte. Deze open ruimte wordt ook wel een maas genoemd. De gaasmatten van Hekwerkonline bevatten een standaard maaswijdte van 10 cm x 7.5 cm. Hekwerkonline biedt groen en antraciet tuingaas aan in verschillende hoogtes: 0.8 meter, 1 meter en 1.20 meter. Het tuingaas wordt standaard op een rol van 10 of 25 meter geleverd. Let op: bij het vergelijken van verschillende gaashekwerken kan de maaswijdte verschillen.

Tuingaas

Tuingaas kan een perfecte manier zijn om jouw gazon af te scheiden van de buitenwereld. Daarnaast wordt het gaashekwerk van Hekwerkonline ook vaak ingezet om weilanden of stukken grond af te zetten, zodat de dieren in bescherming worden genomen. Tuingaas wordt niet alleen ingezet voor het afschermen van een stuk grond.

De gaaspanelen kunnen ook worden ingezet voor het laten begroeien van muren of schuttingen. Door het gaas simpelweg aan de muur te monteren, maak je het mogelijk om deze muur te laten begroeien met planten. De klimplanten zullen via het gaashekwerk omhoog groeien. Hiermee creëer je meer groen in je tuin.

Gaashek

Het gaashek van Hekwerkonline biedt heel veel voordelen voor jou als consument. Zo is een hekwerk van gaas een van de goedkoopste tuinafscheidingen. Daarnaast bestaan gaaspanelen uit fijn gaas, waardoor het heel gemakkelijk is om het gaashek op maat te knippen. Daarnaast is het hekwerk heel gemakkelijk zelf te installeren. Wij vertellen je graag hoe je dit gemakkelijk zelf kunt doen en wat je daar allemaal voor nodig hebt.

Zelf je gaashekwerk plaatsen

Zelf je gaashekwerk plaatsen, kan heel eenvoudig met de tips van Hekwerkonline. Voor de installatie heb je de volgende onderdelen nodig:

Met behulp van bovenstaande onderdelen kun jij gemakkelijk zelf je gaashekwerk plaatsen. Hierdoor heb jij binnenkort weer een plek met privacy.

Gaashekwerk kopen

Wil je graag wat meer advies voordat je besluit gaashekwerk te kopen bij Hekwerkonline? Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem nu ​contact​ met ons op of stel je vraag via de chat. Kun je geen keuze maken uit ons aanbod? Doe hier dan meer ​inspiratie ​op.

Hulp Nodig?