Gaashekwerk

Gaashekwerk is een populaire afscheiding die voor veel doelen wordt ingezet. Zo zie je het vaak als tuinafscheiding of als afscheiding van een weiland of een hok voor dieren. Gaashekwerk biedt jou heel veel voordelen en is erg betaalbaar.

12 producten

Filter
per pagina

12 producten

Filter
per pagina

Gaas afrastering

Een gaas afrastering is een populaire manier om een tuin af te scheiden. Deze wordt vaak voor verschillende doelen ingezet: als tuinafscheiding, voor het afscheiden van een weiland of bijvoorbeeld voor het afrasteren van een dierenhok. Hekwerk van gaas biedt jou verschillende voordelen en is bovendien erg betaalbaar. Een van gaas gemaakt hekwerk van Hekwerkonline bestaat uit tuingaas welke bevestigd wordt aan ronde tuinpalen. Dit maakt het hekwerk eenvoudig te plaatsen en bijzonder stevig.

Gaaspanelen zijn gemaakt van stalen draden die aan elkaar gelast zijn. Tussen de horizontale en verticale draden in het hekwerk ontstaat een ruimte. Deze open ruimte wordt ook wel een maas genoemd. De gaaspanelen van Hekwerkonline bevatten een standaard maaswijdte van 10 cm x 7.5 cm. Gaaspanelen bieden wij aan in verschillende hoogtes: 0.8, 1 en 1.2 meter. Het hekwerk van gaas wordt standaard op een rol van 10 of 25 meter geleverd. Let er bij het vergelijken van verschillende gaashekwerken wel op dat de maaswijdte kan verschillen.

Voordelen van een gaaspaneel

De gaaspanelen van Hekwerkonline bieden een aantal voordelen voor jou als consument:

  • Gaas hekwerk is één van de goedkoopste tuinafscheidingen
  • Gemakkelijk op maat te knippen doordat het gaaspaneel is gemaakt uit fijn gaas
  • Makkelijk zelf te installeren

 

Verschillende soorten gaaspanelen

In ons assortiment vind je gaaspanelen in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke houten uitvoering of groengekleurd gaas. Wil je liever een moderne look van het gaas? Kies dan voor een gaaspaneel zwart.

Hekwerk gaas

Gaas panelen zijn niet alleen een perfecte manier om jouw gazon af te scheiden van de buitenwereld of weilanden en andere stukken grond af te zetten, ook kan het gaas hekwerk gebruikt worden voor het begroeien van muren of schuttingen. Door het gaas aan de muur te monteren, is het mogelijk om de muur te laten begroeien met planten. De klimplanten zullen dan via het gaashekwerk omhoog groeien. Hiermee creëer je een meer natuurlijke groene tuin. Je kunt er echter ook voor kiezen om een hekwerk van gaaspaneel rondom je tuin te plaatsen en klimplanten tegenaan te plaatsen. Op die manier zorg je voor een groene erfafscheiding die voldoende privacy biedt.

Zelf jouw gaashekwerk plaatsen

Zelf jouw hekwerk van gaas plaatsen kan erg eenvoudig met behulp van Hekwerkonline. Voor de installatie heb je de volgende onderdelen nodig:

 

 

Met behulp van bovenstaande onderdelen kun jij gemakkelijk zelf je gaas hekwerk plaatsen. Hierdoor heb jij binnen de kortste keren weer een tuin met privacy.

Andere soorten hekwerk

Wil je geen gaas hekwerk maar een ander soort hekwerk kopen? Bij Hekwerkonline bieden wij ook dubbelstaafmat hekwerk, enkelstaafmat hekwerk en sierhekwerk aan.

Gaas hekwerk kopen

Wil jij graag meer advies voor je besluit gaas hekwerk te kopen bij Hekwerkonline? Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op of stel je vraag via de chatfunctie. Wij bezorgen het gaas hekwerk gemakkelijk bij jou thuis, waarna je het zelf gemakkelijk kunt plaatsen. Kun je geen keuze maken uit ons aanbod? Doe dan hier meer inspiratie op!

Hulp Nodig?