Plantsoenhekwerk

Plantsoenhekwerk is een laag hekwerk die gebruikt wordt om plantsoenen, parken en tuinen af te bakenen. Veelal wordt dit hekwerk gebruik door gemeentes.

15 producten

Filter
per pagina

15 producten

Filter
per pagina

Wat is plantsoenhekwerk?

Plantsoenhekwerk wordt ook wel laag hekwerk genoemd. Het wordt vaak gebruikt om een scheiding tussen natuur en een weg/stoep aan te geven. Met plantsoenhekwerk voorkom je dat automobilisten, fietsers of voetgangers op bepaalde plekken komen. Plantsoenhekwerk is de oplossing voor extra veiligheid voor mens en natuur. Het Plantsoenhekwerk van Hekwerkonline valt genoeg op dat mensen de afscheiding duidelijk herkennen, maar belemmeren niet de esthetiek van de natuur. Plantsoenhekwerk is veelzijdig, laag in onderhoud en eenvoudig te installeren. Door de vele verschillende kleuren maak je een stijlvolle omheining naar jouw wensen. Dit maakt plantsoenhekwerk een populaire keuze voor verschillende doeleinden en is het wat anders dan hekwerk voor de veiligheid.

Toepassing plantsoenhekwerk

Door het brede assortiment van Hekwerkonline is er met ons plantsoenhekwerk veel mogelijk. De veelzijdigheid van plantsoenhekwerk biedt doorgaans een oplossing in verschillende situaties. Ons plantsoenhekwerk wordt vaak ingezet om een afscheiding te creëren zonder dat dit ten koste van het uitzicht gaat. Je kan hierbij denken aan het beschermen van bermen, tuinen, grasvelden of plantsoenen.

Bescherming van bermen

Plantsoenhekwerk is ideaal voor afrastering en bescherming van bermen langs wegen en paden. De fysieke barrière bevordert de verkeersstroom en voorkomt dat auto’s en scooters de berm gebruiken als rijbaan.

Grasvelden en parken

Ook voor grasvelden en openbare parken biedt plantsoenhekwerk een ideale oplossing. Het toevoegen van laag hekwerk biedt structuur aan een park. Met plantsoenhekwerk geef je duidelijk het verschil tussen wandelpad en grasveld aan. Door te kiezen voor zwart of groen plantsoenhekwerk accentueer je het gras en creëer je een esthetisch park.

Voorkom foutparkeerders

Door de stevige bouw van ons plantsoenhekwerk voorkom je foutparkeerders op ongewenste locaties. Het plantsoenhekwerk wordt veel gebruikt bij trottoirs, rondom parkeerplaatsen en in de binnenstad om de orde op de weg te bewaren.

Voorkomen van olifantenpaadjes

Een olifantenpad wordt ook wel een afstekertje genoemd. Ons plantsoenhekwerk biedt een effectieve oplossing om olifantenpaadjes te voorkomen. Door slimme plaatsing van het hekwerk stuur je mensen naar de juiste fietsroutes of wandelpaden en voorkom je olifantenpaden.

Historisch park

Ook voor historische parken wordt vaak gekozen voor plantsoenhekwerk. Of het nu gaat om het behoud van botanische tuinen, historische paden of het omheinen van gebouwen. De plantsoenhekken van Hekwerkonline voegen een vleugje klasse aan de parken toe.

De voordelen van plantsoenhekwerk

Plantsoenhekwerk van Hekwerkonline biedt niet alleen duurzame bescherming, maar verhoogt ook de esthetiek van je omgeving. Daarnaast biedt plantsoenhekwerk nog meer voordelen, zoals:

  • Onderhoudsarm: Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaat het hekwerk erg lang mee en vergt het weinig onderhoud, waardoor ons plantsoenhekwerk jarenlang blijft staan.
  • Veiligheid: Met plantsoenhekwerk bescherm je niet alleen de natuur maar zorg je er ook voor dat mensen niet op gevaarlijke plekken kunnen komen.
  • Esthetiek: Door het ruime aanbod zorg je niet alleen voor een veilig hekwerk maar pas je dit ook aan voor elke omgeving. Kies uit verschillende kleuren om de perfecte openbare plek te creëren.
  • Routebegeleiding: Voorkom de vorming van olifantenpaden en stuur mensen naar de juiste routes.

Kies voor kwaliteit plantsoenhekwerk van Hekwerkonline

Plantsoenhekwerk koop je bij Hekwerkonline. Door gebruik van enkel hoogwaardig materiaal ben je verzekerd van hekwerk waar je jarenlang van kan genieten. Met het brede assortiment vind je bijna altijd het hekwerk voor jouw project. Heb je vragen over ons assortiment of advies nodig, dan staat onze klantenservice voor jouw klaar.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.