Hondenkennel

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Houtsoort
  1. Grenen 10 artikelen
Breedte
  1. 115 cm 6 artikelen
  2. 130 cm 2 artikelen
  3. 150 cm 1 artikel
  4. 210 cm 8 artikelen

19 producten

Filter
per pagina

19 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hondenkennel

Een hondenkennel geeft de mogelijkheid om jouw hond veilig buiten te laten ravotten. Vooral wanneer je midden in de drukte woon, met veel verkeer rondom jouw huis, biedt de hondenkennel uitkomst. Jouw dierbare viervoeter kan in al zijn enthousiasme ineens de tuin uit rennen en zo op een drukke weg belanden. Om dit te voorkomen kun je maatregelen treffen en zo jouw hond beschermen. De hondenkennel van Hekwerkonline is hiervan een mooi voorbeeld. Dankzij dit product kan jouw hond naar buiten wanneer hij of zij daar zin in heeft, maar hoef jij niet constant een oogje in het zeil te houden.

Hondenkennel buiten

De hondenkennel maakt van buiten een veilige plek voor jouw hond. Je kunt gerust even een brief op de post doen of een boodschap halen, zonder dat het speeluurtje van Boris onderbroken hoeft te worden. Met een hondenkennel in de tuin zorg je er daarnaast ook voor dat hij voldoende beweging krijgt. Natuurlijk is uitlaten nog altijd noodzakelijk, maar extra beweging is nooit verkeerd. Niet veel mensen hebben de mogelijkheid uren met hun hond te wandelen, maar dankzij de hondenkennel kan jouw hond heerlijk heen en weer rennen. Zorg dus wel dat je voor veel bewegingsruimte een groter formaat aanschaft. Hieronder vertellen wij je meer over deze luxe variant.

Luxe hondenkennel

Met een luxe hondenkennel van Hekwerkonline beschik je over een extra leefomgeving voor jouw hond, maar dan buiten. Met deze kennel komt hij of zij niets te kort. Denk aan voldoende bewegingsruimte, een plek om te liggen, een dak voor voldoende beschutting en een hek dat open kan blijven staan en op slot kan. Doordat deze hondenkennel overdekking biedt kan jouw hond ook bij minder weer gewoon buiten blijven. Dus ben jij nog even in de supermarkt, dan staat Boris niet in de stromende regen. Zo kan hij droog en wel naar binnen, zodra jij thuiskomt.

Hondenkennel kopen

Een kwalitatieve hondenkennel kopen doe je bij Hekwerkonline. Met de keuze uit verschillende kennels zit er altijd een tussen voor jou. Of je nu op zoek bent naar een luxe hondenkennel of een eenvoudige, wij kunnen het leveren. Vergroot het geluk van jouw hond en bestel nu de hondenkennel die aansluit op jouw voorkeuren. Dit doe je heel eenvoudig door een van de producten op deze pagina toe te voegen aan jouw winkelmand en te betalen via een van de vele betalingsmogelijkheden. Heb je de optie voor montageservice al voorbij zien komen? Hiermee creëer je net wat meer gemak voor jezelf. Als je hiervoor kiest, komen wij de hondenkennel brengen en voor jou in elkaar zetten.

Hondenkennels van Voldux

Hekwerkonline is ook dealer van Voldux hondenkennels. Voldux biedt hoogwaardige hondenhokken die uitblinken in kwaliteit, duurzaamheid en design. Deze hondenhokken worden met zorg vervaardigd met behulp van geïmpregneerd hout en andere premium materialen, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en jarenlang meegaan. De kennels zijn zorgvuldig ontworpen, met aandacht voor detail, en bieden jouw geliefde viervoeter een veilige en comfortabele plek om te rusten en te schuilen. Of je nu op zoek bent naar een ruim buitenhok, een kennel met nachthok, of een stijlvolle hondenkennel met een landelijke uitstraling, Voldux heeft een breed assortiment dat aan al jouw behoeften voldoet. Deze hondenhokken zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke tuin of buitenruimte. Kies voor Voldux en geef jouw trouwe metgezel de beste huisvesting met de garantie van kwaliteit en vakmanschap.

Hondenkennel maken met Hekwerkonline

Je kunt ook zelf jouw hondenkennel maken met de producten van Hekwerkonline. De eenvoudigere hondenkennel is niet meer dan een paar dubbelstaafmatten en een poort. Deze producten verkopen wij los en kunnen dus ook gebruikt worden voor het maken van een hondenkennel. Wil je hier meer over weten of kun je wel wat tips gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het samenstellen van de hondenkennel of een van de andere dierenverblijven die aansluit op jouw tuin.