Schutting onderdelen

Op zoek naar lossen onderdelen voor je schutting?

1-24 van 41 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-24 van 41 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Schutting onderdelen verkrijgbaar bij Hekwerkonline

Hekwerkonline is de plek voor je nieuwe schutting of andere soorten tuinafscheiding. Wij hebben het grootste assortiment van alle aanbieders en leveren je complete pakketten tot aan je voordeur. Maar Hekwerkonline is ook de plek als je alleen op zoek bent naar schutting onderdelen. Of je nu op zoek bent naar afdeklatten, kozijnen voor je tuinpoort, betonnen platen, beslag voor je poort in allerlei kleuren, of middeltjes om je schutting te beschermen en mooi te houden, wij hebben wat je nodig bent.

Afdeklatten 

Afdeklatten zijn de laatste laag van je schutting. Ze maken niet alleen je schutting mooi af, maar beschermen ook de bovenkant tegen regen, sneeuw en zon. Ze zijn gemaakt van stevig hout of kunststof en geven je omheining een stijlvolle uitstraling.

Kozijnen voor Tuinpoorten

Een goed kozijn is belangrijk voor de stevigheid van je tuinpoort. Onze kozijnen zijn gemaakt van alle soorten hout en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij veel gebruik. We hebben kozijnen in verschillende maten en stijlen, perfect voor jouw tuinpoort.

Betonnen onderplaten

Betonnen onderplaten vormen een stevige basis voor je schutting, waardoor ze bestand zijn tegen slecht weer en de tand des tijds. Ze zorgen voor stabiliteit en voorkomen dat je schutting gaat hangen, zelfs onder zware omstandigheden. Onze betonnen platen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste vindt voor jouw project.

Beslag voor Tuinpoorten

Het juiste beslag is belangrijk voor een soepele werking en de veiligheid van je tuinpoort. Onze collectie beslag bevat scharnieren, sloten, handgrepen en meer, in allerlei kleuren en stijlen. Of je nu van een traditionele uitstraling houdt of iets moderners zoekt, wij hebben wat je nodig hebt.

Beitsen en Impregneermiddelen

Bescherm en verfraai je schutting met onze hoogwaardige beitsen en impregneermiddelen. Ze beschermen tegen vocht, schimmel en UV-straling, terwijl ze de natuurlijke schoonheid van het hout accentueren. Of je nu de natuurlijke kleur wilt behouden of iets nieuws wilt proberen, onze producten zijn perfect voor het onderhoud van je schutting.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.