Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Elan producten

Luxe elan schutting koop je bij Hekwerkonline.

16 producten

Filter
per pagina

16 producten

Filter
per pagina

Elan schuttingen van Hekwerkonline

De elan schuttingen van Hekwerkonline zijn perfect voor de huiseigenaar die op zoek is naar een moderne, stijlvolle en duurzame houten tuinafscheiding. De schuttingen zijn gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd vuren en geven je tuin een natuurlijke en moderne look. De elan schuttingen zijn perfect te combineren met Millboard, grenen of douglas vlonderplanken om zo het echte natuurlijke gevoel te beleven.

Elan schuttingen worden voornamelijk gebruikt bij en rondom woningen. De elan schutting geeft je tuin een natuurlijk gevoel terwijl het tegelijkertijd functionaliteit biedt in de vorm van veiligheid en privacy. De schutting gaat jarenlang mee en is hierdoor ontzettend duurzaam. Voor het afschermen tegen inkijk bij zwembaden zijn de elan producten ook favoriet.

Wat is een elan schutting?

Een elan schutting bestaat uit een elan tuinscherm, houten of betonnen palen en optioneel een betonnen onderplaat (enkel van toepassing bij een elan betonnen schutting). De afdeklat is al geïntegreerd in de schutting. Het tuinscherm bestaat uit 34 vurenhouten planken met een breedte van 4,5 cm die bevestigd worden op tussenlatten. De planken en tussenlatten worden bevestigd doormiddel van roestvrijstalen ringnagels die onzichtbaar verwerkt zitten waardoor je deze niet ziet. Er zit een tussenruimte van ~1 cm tussen de planken. Wij hebben de tuinschermen beschikbaar in breedtes van 90 en 180 cm. Let op dat je de elan schuttingen kan bestellen in een horizontale en verticale variant.

Soorten elan schutting

Hekwerkonline biedt de tuinschermen zowel verticaal als horizontaal aan en heeft pakketten beschikbaar met betonnen palen en grenen of hardhouten palen. Zo is er altijd wel een geschikt pakket voor in jouw tuin. Onderstaand de pakketten op een rij:

Daarnaast bieden wij ook verticale en horizontale deuren aan die perfect geschikt zijn als doorgang in jouw elan schutting. Om je tuin helemaal af te maken zijn de bloembakken de perfecte oplossing. Wij hebben deze beschikbaar in verschillende afmetingen en daarnaast ook in douglas.

Voordelen elan tuinscherm

Een van de grootste voordelen van elan schuttingen is de duurzaamheid. Elan schuttingen zijn zo ontworpen om beschermd te zijn tegen vele weersinvloeden en hebben daarnaast erg weinig last van rot, schimmel en schade door insecten. Hierdoor zijn de schuttingen erg onderhoudsarm en heb je een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft Hekwerkonline een groot assortiment waardoor er altijd een geschikte elan schutting is die perfect is voor jouw tuin.

Mogelijkheden

Elan schuttingen worden vaak gebruikt in combinatie met sfeervolle tuinverlichting om de perfecte combinatie te beleven tussen natuur en modern. Ook bieden wij luxe tuinmeubelen aan die perfect aansluiten op de natuurlijkheid en moderniteit van jouw nieuwe tuin!

Vragen

Indien je toch nog vragen hebt over onze elan schuttingen of overige elan producten, twijfel dan vooral niet en neem gerust per mail of telefonisch contact op. Onze experts helpen je graag verder om je te voorzien van passend advies en antwoord op al je vragen.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.