Tuinpoorten & tuindeuren

Een tuinafscheiding is pas compleet wanneer er ook een tuinafsluiting zoals een tuinpoort of tuindeur is toegevoegd. Hekwerkonline biedt houten tuindeuren, bamboe tuindeuren en tuinpoorten van staal. Dit passend bij iedere tuinafscheiding.

Een tuinpoort van Hekwerkonline 

Hekwerkonline biedt verschillende tuinpoorten en tuindeuren in verschillende materialen, hoogtes en breedtes. Ons assortiment tuinpoorten is geschikt voor iedere tuinafscheiding en biedt verschillende mogelijkheden die passend zijn bij jouw wensen. De tuindeuren van Hekwerkonline bieden jouw privacy en veiligheid in je eigen tuin. Inkijk in je tuin is verleden tijd doormiddel van een chique en stevige afsluiting.

Zowel de tuindeuren van hout als van bamboe zijn voorzien van een stalen constructie om de tuindeuren extra draagkracht te bieden. Hierdoor zijn de tuinpoorten erg stevig, waardoor ze een langere levensduur hebben en goed bestand zijn tegen weersinvloeden en veelvuldig gebruik.

Tuindeuren

Onze houten tuinpoorten zijn beschikbaar in Douglas hout en in grenen. Houdt je meer van een robuuste look in je tuin kun je ook kiezen voor een zwarte, grenen schuttingdeur.

Bamboe poorten

Om je bamboe schutting helemaal af te maken en je tuin volledig af te sluiten is een bamboe poort van Hekwerkonline natuurlijk onmisbaar. Net als de bamboe schutting bestaat de bamboe poort uit een stalen frame waarin de bamboestokken stevig naast elkaar zijn bevestigd. De stalen constructie van de tuinpoort zorgt ervoor dat de poort zeer stevig is. Daarnaast is de bamboe goed bestand tegen weersinvloeden waardoor de tuinpoort een lange levensduur heeft en een natuurlijke uitstraling geeft aan jouw tuin.

Dubbele tuinpoort en enkele tuinpoort

Voor het afsluiten van een enkelstaafmat hekwerk of dubbelstaafmat hekwerk kun je kiezen voor een dubbele poort of enkele poort. De ideale doorgang naar jouw tuin met een moderne en strakke uitstraling. De dubbele poort bestaat uit twee poorten waarvan de linker poort naar links open draait en de rechter poort naar rechts open draait. De enkele poort heeft logischerwijs maar één poort.

Compleet pakket bij Hekwerkonline

De tuinpoorten van Hekwerkonline zijn gemakkelijk zelf te monteren. Daarnaast zijn de verschillende tuindeuren vrijwel onderhoudsvrij waardoor ze een lange levensduur hebben en een duurzame investering zijn.

Hekwerkonline biedt jou het volledige pakket aan. Zo hebben wij hekwerken, schuttingen, schanskorven, de bijbehorende palen en de tuinpoorten om het geheel af te maken en jouw tuin volledig af te sluiten. Ontdek nu de mogelijkheden en bestel jouw volledige tuinafscheiding bij Hekwerkonline.

Hulp Nodig?