Tuinpoorten & tuindeuren

Houten poorten of poorten van metaal. De keuze is ruim en de kwaliteit uitstekend. Bestel eenvoudig tegen de beste prijs.

Bestsellers

 1. Dubbele tuinpoort premium
  Dubbele tuinpoort premium 300 cm breed
  Waardering:
  80%
  • Verschillende hoogtes & kleuren
  • Eenvoudig te monteren
  • 300 cm brede doorgang
  • Links of rechts draaiend te monteren
  Vanaf 549,95
 2. Douglas poort 190 cm hoog met stalen frame en RVS slot
  Douglas poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
  Waardering:
  87%
  • Verkrijgbaar in 2 breedtes
  • Zonder kozijn
  • Douglas hout
  • Makkelijk te plaatsen
  • Links of rechts draaiend te monteren
  Vanaf 253,50

Een tuinpoort van Hekwerkonline

Hekwerkonline biedt diverse tuinpoorten en tuindeuren in verschillende soorten materialen, hoogtes en breedtes. Ons assortiment tuinpoorten is geschikt voor iedere tuinafscheiding en biedt verschillende mogelijkheden die passen bij jouw wensen. De tuinpoorten van Hekwerkonline bieden jouw privacy en veiligheid in je eigen tuin. Inkijk in je tuin is verleden tijd door middel van een chique en stevige tuinpoort. Benieuwd? Ontdek meer over de verschillende tuinpoorten die Hekwerkonline aanbiedt.

Soorten tuinpoorten

Bij Hekwerkonline hebben we verschillende soorten houten tuinpoorten. Zo bieden wij bamboe, houten en metalen poorten.

 • Bamboe tuinpoorten

De bamboe tuinpoorten hebben een natuurlijke uitstraling en zijn daarnaast erg stevig door het stalen frame waarin de bamboestokken naast elkaar zijn bevestigd. Deze stalen constructie zorgt ervoor dat je hekwerk poort erg stevig is. Bamboe geeft verder een tropische uitstraling aan je tuin.

 • Houten tuinpoorten

Onze houten tuinpoorten zijn beschikbaar in douglas, redclass en grenen hout. Houd je meer van een robuuste stoere look in je tuin dan kun je ook kiezen voor een zwarte grenen schuttingdeur. De poorten worden compleet geleverd met het beslag en cilinderslot.

 • Metalen tuinpoorteb

De metalen tuinpoorten zijn verkrijgbaar in enkelstaafmattenendubbelstaafmatten. Daarnaast kun je voor de metalen hekwerk poort kiezen uit een dubbele poort of enkele poort. De dubbele poort heeft twee vleugels welke beide naar links of naar rechts opengaan. De enkele tuinpoorten hebben logischerwijs maar één vleugel. Onze bamboe, houten en metalen hekwerk poorten zijn bestand tegen alle weersinvloeden waardoor de tuinpoort een lange levensduur heeft. Bestel gemakkelijk jouw hekwerkpoort bij Hekwerkonline

 

Compleet pakket bij Hekwerkonline

De poorten van Hekwerkonline zijn zelf te monteren. Daarnaast zijn de verschillende hekwerk poorten vrijwel onderhoudsvrij waardoor ze een lange levensduur hebben en een duurzame investering zijn. Bij Hekwerkonline bieden wij jou het complete pakket voor jouw hekwerk poort, welke gemakkelijk bij jou thuis geleverd wordt. Maak jouw tuin compleet met andere artikelen uit het assortiment van Hekwerkonline, zoals schuttingen, schanskorven en hekwerken . Wil je liever zelf de tuinhek poort komen afhalen? Dit is natuurlijk mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op. Heb je vragen of advies nodig over de verschillende tuinhek poorten van Hekwerkonline? Neem gerust contact met ons op via 085-1301947.

Hulp Nodig?