Tuinpoorten & tuindeuren

Houten poorten of poorten van metaal. De keuze is ruim en de kwaliteit uitstekend. Bestel eenvoudig tegen de beste prijs.

Bestsellers

Veelgestelde vragen
Wat kost een tuinpoort?

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs voor een tuinpoort en dat natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer een poort inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Wat voor soorten tuinpoorten zijn er?

Bij Hekwerkonline hebben we verschillende soorten houten en metalen tuinpoorten. De metalen tuinpoort noemen we ook wel een dubbelstaafmat poort. Houten tuinpoorten hebben we van douglas en grenen. Ook hebben wij in ons assortiment poorten van hardhout. Tuinpoorten zijn beschikbaar in twee varianten: de enkele tuinpoort en de dubbele tuinpoort.

Hoe plaats ik zelf een tuinpoort?

Een tuinpoort plaats je door een aantal stappen te volgen. Begin met het opmeten van de ruimte waar de tuinpoort tussen moet komen. Zet vervolgens de poortpalen in beton. Een tuinpoort moet in beton geplaatst worden om verzakking te voorkomen. Als de palen stevig staan, kun je de tuinpoort vleugel aan de palen bevestigen. De laatste stap is het inbouwen en afstellen van beslag en sloten.

Hoe breed is een tuinpoort?

Bij Hekwerkonline hebben we tuinpoorten in verschillende breedtes. De meest verkochte breedte van een poort is 100 centimeter. Daarnaast hebben we tuinpoorten van 120 en 150 centimeter breed. Dat zijn de enkele tuinpoorten. De dubbele tuinpoorten hebben we in de breedtes van 200, 300, 400 en 500 centimeter. We hebben dus een tuinpoort op elke gewenste breedte.

Een tuinpoort van Hekwerkonline

Hekwerkonline biedt diverse tuinpoorten en tuindeuren in verschillende soorten materialen, stijlen, hoogtes en breedtes. Ons assortiment tuinpoorten is geschikt voor iedere tuinafscheiding en biedt verschillende mogelijkheden die passen bij jouw wensen. De tuinpoorten van Hekwerkonline bieden jou privacy en veiligheid in je eigen tuin. Inkijk in je tuin is verleden tijd dankzij onze chique en stevige tuinpoorten. Tuinpoorten worden toegepast op een verscheidenheid aan plekken. Zo is het vaak de toegang tot een voor- of achtertuin. Ook hebben wij geschikte tuindeuren en -poorten voor kinderdagverblijven, scholen, bedrijfspanden of sportvelden.

Benieuwd? Ontdek meer over de verschillende tuinpoorten die Hekwerkonline aanbiedt.

Soorten tuinpoorten

Bij Hekwerkonline hebben we verschillende soorten tuinpoorten in ons assortiment. Zo bieden wij poorten van verschillende materialen en ook van verschillende afmetingen. Hout en metaal zijn de meest gekozen materialen voor tuinpoorten, maar er zijn natuurlijk nog meer opties! Hieronder vind je verschillende keuzes die je hebt bij Hekwerkonline:

Voor elke smaak, wens en toepassing kan je een tuinpoort kiezen van Hekwerkonline.

Houten tuinpoorten

Hekwerkonline is ook hét adres voor houten tuinpoorten. Onze houten tuinpoorten zijn beschikbaar in een aantal verschillende houtsoorten. Wij hebben douglas tuindeuren, red wood tuinpoorten, grenen tuinpoorten en hardhouten tuinpoorten. Houd je meer van een robuuste stoere look in je tuin? Dan kun je ook nog kiezen voor een zwarte schuttingdeur. De poorten worden compleet geleverd met het beslag en cilinderslot. De tuinpoorten van hout zijn gemaakt van houten delen met een stalen frame: stevig, sterk en strak.

Bamboe tuinpoorten

Een exotische variant in ons assortiment is de bamboe tuinpoort. De bamboe tuinpoorten hebben een natuurlijke uitstraling en zijn daarnaast erg stevig door het stalen frame waarin de bamboestokken naast elkaar zijn bevestigd. Deze stalen constructie zorgt ervoor dat je hekwerk poort erg stevig is. Bamboe geeft een gezellige en tropische uitstraling aan je tuin. Onze bamboe-producten worden daarom ook veel gebruikt op (dak)terrassen. Kortom een uniek product met vele mogelijkheden!

Composiet tuindeur

Composiet is een duurzaam product geproduceerd uit gerecycled hout en kunststof. Onze composiet schuttingen kan je compleet maken met een tuindeur van composiet. De composiet tuinpoort is strak van design en past perfect bij een moderne setting of tuin.

Metalen tuinpoorten

De metalen tuinpoorten zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. We hebben onder andere de enkelstaafmat en dubbelstaafmat poort. Ook hebben we metalen sierpoorten. Daarnaast kun je voor de metalen hekwerk poort kiezen uit een dubbele poort of enkele poort. De dubbele poort heeft twee vleugels die beide naar links of naar rechts opengaan. De enkele tuinpoorten hebben logischerwijs maar één vleugel. De metalen tuinpoorten zijn gemaakt van verzinkt staal en daarna voorzien van een poedercoating. Onze metalen hekwerk poorten zijn bestand tegen alle weersinvloeden waardoor de tuinpoort een lange levensduur heeft. 

Dubbelstaafmat tuinpoorten

Eén van onze bestsellers. Oersterk, stevig en (door ons) geproduceerd in Nederland: de dubbelstaafmat tuinpoort. Dubbelstaafmat tuinpoorten hebben een gelijk design aan onze populaire dubbelstaafmatten. We hebben deze tuinpoort beschikbaar in een enkele en dubbele variant. Ook in een zware en lichte variant: de 8/6/8 dubbelstaafmat tuinpoort en de 6/5/6 dubbelstaafmat tuinpoort. Voor elke toepassing hebben wij een tuinpoort met dubbelstaafmat vulling in ons assortiment.

Enkele en dubbele tuinpoorten

Alle tuinpoorten die je kan kiezen op onze website hebben we in een enkele en dubbele variant. De enkele metalen tuinpoort en de dubbele tuinpoort. De enkele tuinpoort kenmerkt zich door één vleugel tussen de poortpalen. De dubbele tuinpoort kenmerkt zich door een tweetal vleugels tussen de poortpalen. Dubbele tuinpoorten worden vaak gebruikt voor een oprit van bijvoorbeeld woonhuizen. De enkele poorten sluiten vaak een tuin af aan de achterkant van een huis.

Eiken houten poorten

Bij Hekwerkonline hebben we naast stalen poorten ook houten poorten. Eén van de keuzes die je kan maken is de eiken houten poort. Met een dergelijke poort heb je niet alleen een oersterk Nederlands product bij je huis of pand staan. Dit is ook nog eens een echte eyecatcher. Onze eiken houten poorten zijn verkrijgbaar in een heel aantal designs. Voor elk wat wils ook in dit geval. Neem snel een kijkje tussen de verschillen poorten van eiken hout en maak je keuze.

Voor elke smaak, wens en toepassing kan je een tuinpoort kiezen van Hekwerkonline.

Opties bij de tuinpoorten van Hekwerkonline

De tuinpoorten van Hekwerkonline worden geleverd inclusief palen en slot. Daarnaast hebben we nog een heel aantal andere toevoegingen en accessoires om je tuinpoort compleet te maken. Zo hebben we een grondgrendel in ons assortiment om de tuinpoorten gesloten of open te houden. Wel zo handig bij frequent gebruik. Een andere mooie aanvulling op de tuinpoort is de hydraulische poortsluiter. De poortsluiter zorgt ervoor dat de poort “automatisch” sluit. Ook hebben we voor de metalen tuinpoorten vlechtband: een kunststof product dat voor meer sfeer en privacy zorgt. Voor alle opties bij de tuinpoorten van Hekwerkonline kan je de pagina voor toebehoren bekijken.

Schuifpoorten

De schuifpoort is ook een mooie aanvulling op de tuinpoort. De combinatie van deze twee producten maakt de tuinafscheiding meer flexibel: de schuifpoort zorgt voor de grote doorgang en de tuinpoort voor de kleine doorgang.

Goedkope tuinpoorten

Hekwerkonline staat garant voor service en kwalitatief uitstekende producten. Dat wil echter niet zeggen dat we geen tuinpoorten hebben voor een mooie prijs. Voor een poort die niet vaak gebruikt wordt, volstaat ook een goed slot in plaats van het beste slot. Ook hebben we tuinpoorten met een deukje of krasje. Kortom: ook voor een kwalitatief goede, maar goedkope tuinpoort moet je bij Hekwerkonline zijn. Neem hiervoor contact op met de klantenservice

Complete poort kopen 

De poorten zijn zelf te monteren. Daarnaast zijn de verschillende hekwerkpoorten vrijwel onderhoudsvrij waardoor ze een lange levensduur hebben en een duurzame investering zijn. Bij Hekwerkonline bieden wij jou het complete pakket voor jouw hekwerkpoort, die gemakkelijk bij jou thuis geleverd wordt. Maak jouw tuin compleet met andere artikelen uit het assortiment van Hekwerkonline zoals schuttingenschanskorven en hekwerken. Wil je liever zelf de tuinhekpoort komen afhalen? Dit is natuurlijk mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op. Heb je vragen of heb je advies nodig over de verschillende tuinhek poorten van Hekwerkonline? Neem gerust contact met ons op via 085-1301947.