Eiken poorten

Bij Hekwerkonline kun je een eiken poort bestellen die prachtig zal staan bij jouw houten schutting. Goede kwaliteit, lage prijs. Levering in NL en België.

1-24 van 37 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-24 van 37 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Eiken poort

Je hebt poorten en je hebt poorten. En dan heb je ook nog de eiken poort. Wij zouden dit soort poort haast willen scharen onder een aparte klasse vanwege zijn nostalgische, elegante en levendige uitstraling. Eikenhout is een prachtig duurzaam Europees hardhout dat een bepaalde eigenzinnige charme heeft. Een eiken poort straalt dan ook een soort klasse uit en zal prachtig staan bij jouw houten schutting. Natuurlijk te koop bij Hekwerkonline. Neem eens een kijkje bij het aanbod op onze website.

Eiken houten poorten

Bij Hekwerkonline hebben we naast stalen poorten ook houten poorten. Eén van de keuzes die je kan maken is de eiken houten poort. Met een dergelijke poort heb je niet alleen een oersterk Nederlands product bij je huis of pand staan. Dit is ook nog eens een echte eyecatcher. Onze eiken houten poorten zijn verkrijgbaar in een heel aantal designs. Voor elk wat wils ook in dit geval. Neem snel een kijkje tussen de verschillen poorten van eiken hout en maak je keuze.

Prachtige eiken houten poort van Hekwerkonline

Een eiken poort van Hekwerkonline is niet zomaar een poort. Het is een poort waar je urenlang naar kunt kijken en iedere keer ontdek je weer iets nieuws. Dit komt omdat eikenhout over een grove en golvende nerf beschikt en hierdoor prachtig getekend is. Een afwerking met natuurlijke oliën doet een eiken poort vaak goed want op die manier komen de verschillende kleurnuances van het hout pas echt goed naar voren. Een geoliede eiken poort komt dan echt tot leven. Na verloop van tijd zal het eiken door de werking van het hout steeds meer dimensie krijgen en daardoor ook alsmaar mooier worden. Met een eiken poort haal je een ware blikvanger in je tuin.

Eiken poort + houten schutting

Wanneer je een afrastering of erfafscheiding om je tuin plaatst, zoals een houten schutting bijvoorbeeld, is het wel zo mooi om het geheel goed op elkaar af te stemmen. Zoals bij een metalen sierhekwerk een sierpoort hoort, hoort bij een houten schutting ook een houten poort. Een zware en robuuste metalen tuinpoort tussen een lichte en natuurlijk ogende bamboe schutting bijvoorbeeld doet behoorlijk afbreuk aan het totaalplaatje. Zo staat een eiken poort natuurlijk het mooist bij een eiken schutting, maar kan wanneer gewenst ook in combinatie met een andere houten schutting worden geplaatst. Dat ligt helemaal aan jouw specifieke wensen. Hoe dan ook, een eiken poort van Hekwerkonline zal je nooit, maar dan ook nooit teleurstellen.

Afmetingen toegangspoort eiken hout

Ben je bezitter van een huis of misschien wel kantoorpand? Dan is een toegangspoort een mooie en handige keuze om toegang te verkrijgen tot het pand. En waarom dan niet een toegangspoort voor je woonhuis of kantoorpand van eiken hout? Dat is niet alleen functioneel maar geeft ook nog eens een chique uitstraling. Eiken hout is duurzaam en een milieuvriendelijke keuze – het hout hoeft niet van ver te komen maar groeit ook hier in Nederland. Wij hebben eiken toegangspoorten in veel verschillende varianten. Je kan kiezen uit design, maar ook in hoogte en breedte valt er veel te kiezen. Zo hebben we standaard hoogtes tot zo’n 150 cm. De breedte loopt uiteen van 300 cm tot wel 500 cm. Wil jij een eiken toegangspoort met andere afmetingen? Geen probleem, wij maken de poort voor jou op de centimeter nauwkeurig op maat.

Poortautomatisering eiken hout

Onze poorten kan je bestellen in een tweetal varianten:

  • Handbediende eiken poort
  • Elektrisch bedienbare eiken poort

Beide varianten worden veel geleverd aan onze klanten. De handbediende poort gaat vaak in de ochtend open en in de avond weer dicht. De poort met automatisering gaat vanzelf weer dicht na het doorrijden en druk je open met een afstandsbediening of bijvoorbeeld app. De keuze is aan jou.

Elektrische bediening

Voor de eikenpoorten wordt er gebruik gemaakt van verschillende poortopeners. Het type poortopener is afhankelijk van het gewicht van de poort. Bij Hekwerkonline bieden wij de volgende poortopeners aan:

Beide systemen zijn middels het gebruik van WiFi gemakkelijk te gebruiken om de poort op afstand te kunnen openen. Houdt er wel rekening mee dat de router genoeg bereik moet hebben om de poorten te kunnen openen!

Met de poortopeners van Hekwerkonline was het openen van de poort nog nooit zo gemakkelijk en veilig, lekker makkelijk toch?

Eiken poort online bestellen?

Wil je graag een eiken poort online bestellen? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten poorten waaronder dus ook een eiken poort voor iedereen die weg is van deze schitterende houtsoort. Wij staan erom bekend hoogwaardige producten te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast zijn service en snelheid onze handelsmerken. In tegenstelling tot veel andere online aanbieders hoef je bij ons niet wekenlang te wachten totdat jij jouw bestelling in ontvangst kunt nemen. Omdat alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn kunnen we in veel gevallen een 24-uurs levering garanderen als je voor 15:00 bestelt. Woon je niet in Nederland maar in België? Dat is voor ons geen enkel probleem! Ook wanneer je in België woont kun je rekenen op een snelle levering en dat terwijl je er niets extra voor betaalt. Dat is de service van Hekwerkonline!

Veelgestelde vragen
Wat kost een tuinpoort?

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Ook zijn de meeste poorten met elektrische openers te bestellen en te laten plaatsen. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs voor een tuinpoort en dat natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer de poort die je graag zou willen inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Wat is het verschil tussen een enkele en een dubbele tuinpoort?

Waar een enkele tuinpoort één vleugel heeft die open en dicht kan, heeft een dubbele tuinpoort er twee. De dubbele tuinpoort is voor grote openingen, de enkele tuinpoort voor kleinere openingen. De enkele poort sluit in een slotvanger in de paal, de dubbele poort sluit in een slotvanger in de tweede vleugel en wordt vast gezet met een grondgrendel.