Eiken poort

Bij Hekwerkonline kun je een eiken poort bestellen die prachtig zal staan bij jouw houten schutting. Goede kwaliteit, lage prijs. Levering in NL en België.

1-12 van 29 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 29 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Eiken poort

Je hebt poorten en je hebt poorten. En dan heb je ook nog de eiken poort. Wij zouden dit soort poort haast willen scharen onder een aparte klasse vanwege zijn nostalgische, elegante en levendige uitstraling. Eikenhout is een prachtig duurzaam Europees hardhout dat een bepaalde eigenzinnige charme heeft. Een eiken poort straalt dan ook een soort klasse uit en zal prachtig staan bij jouw houten schutting. Natuurlijk te koop bij Hekwerkonline. Neem eens een kijkje bij het aanbod op onze website.

Prachtige eiken houten poort van Hekwerkonline

Een eiken poort van Hekwerkonline is niet zomaar een poort. Het is een poort waar je urenlang naar kunt kijken en iedere keer ontdek je weer iets nieuws. Dit komt omdat eikenhout over een grove en golvende nerf beschikt en hierdoor prachtig getekend is. Een afwerking met natuurlijke oliën doet een eiken poort vaak goed want op die manier komen de verschillende kleurnuances van het hout pas echt goed naar voren. Een geoliede eiken poort komt dan echt tot leven. Na verloop van tijd zal het eiken door de werking van het hout steeds meer dimensie krijgen en daardoor ook alsmaar mooier worden. Met een eiken poort haal je een ware blikvanger in je tuin.

Eiken poort + houten schutting

Wanneer je een afrastering of erfafscheiding om je tuin plaatst, zoals een houten schutting bijvoorbeeld, is het wel zo mooi om het geheel goed op elkaar af te stemmen. Zoals bij een metalen sierhekwerk een sierpoort hoort, hoort bij een houten schutting ook een houten poort. Een zware en robuuste metalen tuinpoort tussen een lichte en natuurlijk ogende bamboe schutting bijvoorbeeld doet behoorlijk afbreuk aan het totaalplaatje. Zo staat een eiken poort natuurlijk het mooist bij een eiken schutting, maar kan wanneer gewenst ook in combinatie met een andere houten schutting worden geplaatst. Dat ligt helemaal aan jouw specifieke wensen. Hoe dan ook, een eiken poort van Hekwerkonline zal je nooit, maar dan ook nooit teleurstellen.

Eiken poort online bestellen?

Wil je graag een eiken poort online bestellen? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten poorten waaronder dus ook een eiken poort voor iedereen die weg is van deze schitterende houtsoort. Wij staan erom bekend hoogwaardige producten te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast zijn service en snelheid onze handelsmerken. In tegenstelling tot veel andere online aanbieders hoef je bij ons niet wekenlang te wachten totdat jij jouw bestelling in ontvangst kunt nemen. Omdat alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn kunnen we in veel gevallen een 24-uurs levering garanderen als je voor 15:00 bestelt. Woon je niet in Nederland maar in België? Dat is voor ons geen enkel probleem! Ook wanneer je in België woont kun je rekenen op een snelle levering en dat terwijl je er niets extra voor betaalt. Dat is de service van Hekwerkonline!

Hulp Nodig?