Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Tuinkast

Een geschikte tuinkast vind je op Hekwerkonline.nl. Levering in heel Nederland en België.

11 producten

Filter
per pagina

11 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tuinkast

Wat is een tuin zonder tuinkast? Juist, precies hetzelfde als een slaapkamer zonder kledingkast. Je mist dan toch al snel de benodigde opbergruimte. Een tuinkast is dan ook ideaal om kleine en grotere tuinbenodigdheden in op te slaan en te bewaren. Deze kasten zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen, en kunnen worden gemaakt van hout. Op onze website vind je altijd wel een tuinkast die aan jouw eisen en wensen voldoet. Neem zelf eens een kijkje om te zien of er ook een mooie kast voor in jouw tuin bij tussenzit!

Opbergkast tuin voor het stallen van tuingereedschap

Zoals hierboven al even kort is benoemd is een tuinkast bedoeld om verschillende soorten tuingereedschap te kunnen stallen. Hieronder kun je onder meer de volgende spullen verstaan: harken, schepjes, gieters, kweekpotten, zakken kunstmest en potgrond, flessen plantenvoeding en dergelijke. Zo kun je al jouw spullen voor in de tuin op één handige plek en uit het zicht bewaren. Afhankelijk van de grootte van de tuinkast kun je er ook grotere spullen in opbergen, zoals kliko’s en soms zelfs fietsen.

Houten tuinkast of een tuinkast kunststof?

Tuinkasten kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tuinkast van hout – dat is de gebruikelijke keuze bij Hekwerkonline. Een dergelijke kast staat vanwege het gebruik van natuurlijke materialen erg mooi bij de rest van jouw tuin. Een houten kast is dan ook een onopvallend exemplaar die mooi opgaat in het geheel. Toch kan ook een kunststof tuinkast een hele goede keuze zijn. Een kunststof kast is wat lichter in gewicht en makkelijker te (ver)plaatsen.

Een geschikte tuinkast vind je op Hekwerkonline

Ben je op zoek naar een mooie en praktische tuinkast voor in jouw tuin? Een geschikte tuinkast vind je op Hekwerkonline. Plaats dan het gewenste product in je winkelwagentje, voer de gevraagde gegevens in en reken af. Hoeveel verzendkosten je moet betalen hangt af van het totale orderbedrag. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.