Speeltoestellen

Speeltoestellen koop je bij Hekwerkonline! Wil je dat wij het monteren? Dat kan ook! Bestel snel je speeltoestel bij Hekwerkonline.

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina

Speeltoestellen

Een tuin wordt natuurlijk nóg leuker voor de kinderen door het neerzetten van speeltoestellen. Hierop kunnen ze klimmen en klauteren, wat goed is voor hun motoriek en conditie. Ook zijn speeltoestellen ideaal voor de ouders, omdat jullie dan heerlijk onderuit kunnen zitten in één van onze tuinmeubelen terwijl de kinderen zich vermaken. Je vindt bij Hekwerkonline verschillende soorten speeltoestellen. Van de lagere speeltoestellen tot de iets hogere. Zo is er voor iedere fase van jouw kind een model tussen de verschillende speeltoestellen te vinden, die past bij zijn of haar levensfase. 

Buiten speeltoestellen

De buiten speeltoestellen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, bestemd voor in jouw voor- of achtertuin. Doordat wij verschillende formaten speeltoestellen aanbieden, is er voor iedere tuin een geschikt formaat beschikbaar. Een buiten speeltoestel moet niet jullie volledige tuin in beslag nemen. Dit is zonde van de ruimte in jouw tuin. Vooral wanneer je geen grote tuin hebt wil je dat je de volledige oppervlakte zo goed mogelijk benut. Daarom hebben wij bij Hekwerkonline rekening gehouden met al deze verschillende afmetingen.

De speeltoestellen zijn niet alleen afgestemd op grootte, maar ook op uitstraling. Onze toestellen zijn tijdloos en voornamelijk gemaakt van hout. Hierdoor passen deze binnen veel tuinen en zullen de speeltoestellen niet snel ‘schreeuwerig’ overkomen. Zo behoud je de rust in jouw tuin, maar creëer je wel een plek waar ook jouw kinderen zich thuis voelen.

Goede speeltoestellen

Binnen ons aanbod vind je enkel en alleen goede kwaliteit speeltoestellen. Want naast het feit dat speeltoestellen ontzettend leuk zijn, moet dit natuurlijk ook veilig blijven. Daarom maken wij bij Hekwerkonline gebruik van sterk hout en betrouwbare materialen. Wij kijken kritisch naar de veiligheid van onze producten en kiezen deze bewust uit. Wij vinden het belangrijk dat onze speeltoestellen jaren mee kunnen, omdat deze producten ook jaren lang leuk blijven. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen die lang meegaan, zorgen we dat we minder afval weggooien.

Speeltoestel van hout

Een speeltoestel in de tuin hoeft niet alleen leuk te zijn, het is ook fijn dat het matcht met de tuin. Om deze reden hebben wij voornamelijk speeltoestellen van hout in ons assortiment. De speeltoestellen van douglas of vurenhout passen perfect bij ons assortiment schuttingen. Daarnaast heeft hout een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur.

Opties bij de speeltoestellen

Om de speeltoestellen nog leuker of completer te maken, kan je één van de onderstaande producten bij bestellen:

Kijk voor meer optionele items op onze accessoires pagina.

Monteren van speeltoestellen

Een speeltoestel online bestellen, dat is mogelijk bij Hekwerkonline. Maar het toestel meteen laten monteren door de monteurs van Hekwerkonline, dat is nog veel handiger. Of je nou het speeltoestel Bonobo, Maki of een ander kiest, bij pons kan je ook kiezen vaan het plaatsen er van. Wederom Grenzeloos gemak van Hekwerkonline.

Speeltoestellen kopen

Je kunt dus verschillende speeltoestellen kopen bij Hekwerkonline. Dit kan in verschillende formaten en stijlen. Zo is er altijd wel een toestel dat precies is wat jij zoekt. Als je meer wilt weten over de speeltoestellen, de verschillen hiertussen, de bezorging, de betaling of iets anders wat nog niet helemaal duidelijk is voor jou. Dan helpen onze collega’s jou graag. Ze kunnen met jou meedenken, de juiste vragen stellen en ervoor zorgen dat jij precies weet waar je aan toe bent. We begrijpen dat je niet voor verrassingen wilt komen te staan en dus zorgen wij dat alles op voorhand duidelijk is. Is het dat toch niet, dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Je kunt ook op onze meest gestelde vragen pagina kijken, voor meer informatie. Zo weten wij zeker dat jij altijd tevreden bent!

Hulp Nodig?