Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Speeltoestellen

Speeltoestellen koop je bij Hekwerkonline! Wil je dat wij het monteren? Dat kan ook! Bestel snel je speeltoestel bij Hekwerkonline.

21 producten

Filter
per pagina

21 producten

Filter
per pagina

Speeltoestellen

Een tuin wordt natuurlijk nóg leuker voor de kinderen door het neerzetten van speeltoestellen. Hierop kunnen ze klimmen en klauteren, wat goed is voor hun motoriek en conditie. Ook zijn speeltoestellen ideaal voor de ouders, omdat jullie dan heerlijk onderuit kunnen zitten in één van onze tuinmeubelen terwijl de kinderen zich vermaken. Je vindt bij Hekwerkonline verschillende soorten speeltoestellen. Van de lagere speeltoestellen tot de iets hogere. Zo is er voor iedere fase van jouw kind een model tussen de verschillende speeltoestellen te vinden, die past bij zijn of haar levensfase. 

Buiten spelen

De buiten speeltoestellen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, bestemd voor in jouw voor- of achtertuin. Doordat wij verschillende formaten speeltoestellen aanbieden, is er voor iedere tuin een geschikt formaat beschikbaar. Een buiten speeltoestel moet niet jullie volledige tuin in beslag nemen. Dit is zonde van de ruimte in jouw tuin. Vooral wanneer je geen grote tuin hebt wil je dat je de volledige oppervlakte zo goed mogelijk benut. Daarom hebben wij bij Hekwerkonline rekening gehouden met al deze verschillende afmetingen.

De speeltoestellen zijn niet alleen afgestemd op grootte, maar ook op uitstraling. Onze toestellen zijn tijdloos en voornamelijk gemaakt van hout. Hierdoor passen deze binnen veel tuinen en zullen de speeltoestellen niet snel ‘schreeuwerig’ overkomen. Zo behoud je de rust in jouw tuin, maar creëer je wel een plek waar ook jouw kinderen zich thuis voelen.

Goede speeltoestellen

Binnen ons aanbod vind je enkel en alleen goede kwaliteit speeltoestellen. Want naast het feit dat speeltoestellen ontzettend leuk zijn, moet dit natuurlijk ook veilig blijven. Daarom maken wij bij Hekwerkonline gebruik van sterk hout en betrouwbare materialen. Wij kijken kritisch naar de veiligheid van onze producten en kiezen deze bewust uit. Wij vinden het belangrijk dat onze speeltoestellen jaren mee kunnen, omdat deze producten ook jaren lang leuk blijven. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen die lang meegaan, zorgen we dat we minder afval weggooien.

Speeltoestel van hout

Een speeltoestel in de tuin hoeft niet alleen leuk te zijn, het is ook fijn dat het matcht met de tuin. Om deze reden hebben wij voornamelijk speeltoestellen van hout in ons assortiment. De speeltoestellen van douglas of vurenhout passen perfect bij ons assortiment schuttingen. Daarnaast heeft hout een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur.

Opties 

Om de speeltoestellen nog leuker of completer te maken, kan je één van de onderstaande producten bij bestellen:

Kijk voor meer optionele items op onze accessoires pagina.

Monteren van speeltoestellen

Een speeltoestel online bestellen, dat is mogelijk bij Hekwerkonline. Maar het toestel meteen laten monteren door de monteurs van Hekwerkonline, dat is nog veel handiger. Of je nou het speeltoestel Bonobo, Maki of een ander kiest, bij pons kan je ook kiezen vaan het plaatsen er van. Wederom Grenzeloos gemak van Hekwerkonline.

Speeltoestellen kopen

Je kunt dus verschillende speeltoestellen kopen bij Hekwerkonline. Dit kan in verschillende formaten en stijlen. Zo is er altijd wel een toestel dat precies is wat jij zoekt. Als je meer wilt weten over de speeltoestellen, de verschillen hiertussen, de bezorging, de betaling of iets anders wat nog niet helemaal duidelijk is voor jou. Dan helpen onze collega’s jou graag. Ze kunnen met jou meedenken, de juiste vragen stellen en ervoor zorgen dat jij precies weet waar je aan toe bent. We begrijpen dat je niet voor verrassingen wilt komen te staan en dus zorgen wij dat alles op voorhand duidelijk is. Is het dat toch niet, dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Je kunt ook op onze meest gestelde vragen pagina kijken, voor meer informatie. Zo weten wij zeker dat jij altijd tevreden bent!

Houten speeltoestellen

Wanneer je kinderen in de tuin of op het terras wilt vermaken, is een houten speeltoestel de ideale oplossing. Een houten speeltoestel is niet alleen veilig, maar ook stevig en duurzaam. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze jarenlang meegaan. In dit artikel lees je waarom houten speeltoestellen een goede keuze zijn voor kinderen van alle leeftijden.

De voordelen van houten speeltoestellen

Houten speeltoestellen zijn al lang favoriet bij zowel ouders als kinderen. Doordat ze stevig en duurzaam zijn, kunnen deze speeltoestellen jaren van aan weersinvloeden weerstaan. Ze zijn ook meestal minder duur dan hun metalen of plastic tegenhangers. Maar misschien wel het meest aantrekkelijke aspect van houten speeltoestellen is hun natuurlijke schoonheid. Met hun rijke tinten en korrelige textuur hebben houten speeltuinen een warme uitstraling die mooi aansluit op jouw tuin. Dus als je op zoek bent naar een betaalbare manier om uw kinderen te vermaken, waarom overweegt u dan niet te investeren in een houten speeltoestel? Je kinderen zullen het geweldig vinden en jij ook!

Houten speeltoestellen zijn makkelijk

Houten speeltoestellen zijn makkelijk schoon te maken. Het hout is een natuurlijk materiaal dat veilig is voor kinderen. Het hout is makkelijk schoon te maken met een sopje en wat water. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de tuin of op het terras, want hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of bacteriën. Gaat er een glas limonade om? Dan kun je dit eenvoudig wegpoetsen.

Duurzaam

Een ander groot voordeel van hout is dat het stevig en duurzaam is. Goed onderhouden houten speeltoestellen kunnen jarenlang meegaan. En door ze regelmatig af te nemen met wat olie of beits, blijven ze in goede staat. Dit maakt hen echt een duurzame keuze, in contrast met vele plastic alternatieven die vaak sneller kapot gaan en eerder weggegooid worden.

Veelzijdig

Het belangrijkste voordeel van houten speeltoestellen is misschien wel dat ze zo veelzijdig zijn. Er zijn allerlei verschillende soorten en maten beschikbaar, waardoor er altijd wel iets geschikts tussen zit voor elk budget. Of je nu op zoek bent naar simpele of naar complete klimtoestellen of alleen een glijbaan: alles is mogelijk! Bovendien kunnen vele elementen ook gemakkelijk aan elkaar worden gemaakt of uitgebreid, waardoor het niet snel zal vervelen.

Bestel je houten speeltoestellen online bij Hekwerkonline

Als je op zoek bent naar een veilige, stevige en duurzame manier om je kinderen buitenshuis te vermaken, dan zijn houten speeltoestellen dé perfecte keuze! Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat past bij jouw wensen én budget. Bovendien kunnen vele elementen gemakkelijk aaneengesloten worden, om het plezier extra lang vol te houden! Win-win dus!

Heb je vragen over onze houten speeltoestellen? Onze experts denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken of via de mail. Wij doen er alles aan om jou zo snel mogelijk antwoord te geven, zodat je snel verder kunt met het afronden van jouw bestelling.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.