Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket

Waardering:
97%
Vanaf 26,00
Inclusief btw
Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Enkelstaafmat hekwerk pakket
Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket

Op voorraad

99,80

Samenvatting

  Alles in huis met dit complete pakket enkelstaafmat hekwerk

  Het enkelstaafmat hekwerk pakket is aangepast op de afmetingen van jouw tuin en bestaat standaard uit:

   
  • Enkelstaafmatten met een dikte van 4,7 mm en 2,5 meter breed per staafmat en de hoogte van de staafmatten is naar keuze
  • Palen voor enkelstaafmat hekwerk waaraan de staafmatten worden opgehangen (aantal palen op basis van de aangegeven meters en het aantal hoeken)
  • Afdekdoppen op de paal
  • Bevestingingsmateriaal: beugels inclusief moeren

  Optionele onderdelen:

  Enkelstaafs hekwerk, wat is het?

  Enkelstaafmatten worden ook wel 3D-matten genoemd. Dit staafmat hekwerk verschilt van het dubbelstaafmat hekwerk doordat het een horizontale staaf minder heeft. Een enkelstaafmat hekwerk bestaat uit één horizontale staaf en één verticale staaf die beiden 5 mm dik zijn. Vandaar de naam enkelstaafmat hekwerk.

  Enkelstaafmatten van Hekwerkonline zijn standaard 2,5 meter breed. Ons assortiment bevat enkelstaafmatten die beschikbaar zijn in vier verschillende hoogtes, namelijk: 103 cm, 123 cm, 143 cm en 193 cm. Hierdoor is het hekwerk heel goed aan te passen aan jouw wensen, en kun je veel variëren met de tuinafscheiding door bijvoorbeeld te kiezen voor verschillende hoogtes.

  De ruimtes tussen de staven in de staafmat, ook wel mazen genoemd, zijn standaard 5 cm breed en 20 cm hoog. Net als bij een dubbelstaafmat hekwerk zorgen deze ruimtes in het hekwerk ervoor dat er optisch veel ruimte in je tuin ontstaat en er veel licht binnenkomt.

  Compleet pakket enkelstaafmat hekwerk

  Een enkelstaafmat hekwerk bestaat standaard uit staafmatten, palen voor enkelstaafmat hekwerk waar de staafmatten aan bevestigd worden en bevestigingsmaterialen. Hekwerkonline maakt het jou heel gemakkelijk door jou het complete pakket aan te bieden, welke alle materialen bevatten voor de montage van het hekwerk. Jij hoeft enkel de afmetingen van jouw tuin in te voeren. Onze configurator berekent hoeveel jij nodig bent van al het materiaal. Vervolgens wordt het complete pakket met al het materiaal bij jou thuis bezorgd, waarna jij het enkel nog hoeft te monteren.

  Extra toepassingen

  Naast de noodzakelijke staafmatten, palen en het bevestigingsmateriaal kun je jouw hekwerk uitbreiden en nog mooier maken door de toevoeging van een dubbele poort of enkele poort voor enkelstaafs hekwerk. Hiermee sluit je jouw tuin volledig af en heb je tevens een mooie doorgang die perfect aansluit op jouw hekwerk. De toevoeging van een tuinpoort aan je hekwerk zorgt voor een passende tuinafscheiding die helemaal af is.

  Wil je graag de doorkijk van het hekwerk beperken om je privacy te vergroten? Dit kan heel gemakkelijk door het toevoegen van een vlechtband. Een vlechtband is een kunststof band welke heel simpel tussen de staven van het hekwerk te vlechten is. Hiermee wordt het hekwerk direct dicht gemaakt en wordt de doorkijk beperkt waardoor jouw privacy gegarandeerd wordt.

  Staafmathekwerk is ook heel geschikt om te laten begroeien met groene klimplanten. Naast dat de klimplanten veel groen toevoegen aan jouw tuin zorgt het er ook voor dat de staafmatten dichtgroeien en de doorkijk beperkt wordt. Dit is een natuurlijk manier om de privacy in je tuin te vergroten.

  Enkelstaafmat hekwerk bestellen bij Hekwerkonline

  Bestel dit pakket en wees er zeker van dat je beschikt over al het benodigde materiaal om jouw ideale tuinafscheiding te kunnen monteren. Voer de maten van jouw tuin in en laat onze configurator voor je berekenen hoeveel materiaal je nodig hebt. Onze eigen bezorgdienst zal het complete pakket bij jou thuisbezorgen.

  Heb je hulp nodig bij jou bestelling of een vraag over ons enkelstaafmat hekwerk? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of stel je vraag via onze chat. 

   

  • Wij leveren in heel Nederland en België
  • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
  • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

  Voor levertijden zie artikel.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

  Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

  Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Klantenreviews
  9.7
  Waardering:
  97% of 100
  7 Reviews
  Schrijf een beoordeling over Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket
  U plaatst een review over:Enkelstaafmat hekwerk compleet pakket
  Uw waardering
  Hulp Nodig?