Snelbeton mortel 25KG voor de palen

13,95
(incl. btw)
Waardering:
87%

Wil je je hekwerk of schutting extra stevig plaatsen? Maak dan gebruik van betonmortel of snelbetonmortel. Snelbeton droogt binnen ongeveer een half uur. Check na twee minuten de positie van de paal en corrigeer waar nodig. Het gestorte beton oppervlak kan meteen glad worden afgewerkt. Het beton is na 4 uur volledig belastbaar.

Als je je hekwerk of schutting extra stevig wil plaatsen maak je gebruik van snelbetonmortel voor palen. Snelbetonmortel droogt binnen ongeveer een kwartier. Onze betonmortel is een fabrieksmatig vervaardigde en kant-en-klare droge mortel op cementbasis en chloridevrije versnellers. Met 25kg snelbetonmortel voor palen krijg je ongeveer 13 liter natte specie. De betonmortel is weer- en vorstbestendig.

Bij snelbeton is zo'n 3,2 liter water nodig per zak van 25 kg. Voor het gieten is het belangrijk een gat te graven op de juiste plek en met de gewenste afmetingen. Dat dat giet je vervolgens voor de helft vol met water. Daar zet je de paal middenin en je vult het gat gelijkmatig met het snelbeton zonder het te mengen. Direct na het vullen til je de paal even iets op zodat de specie ook onder de paal terechtkomt. Eventuele nog droge mortel besproei je met water, waarna je het oppervlak aanklopt om ingesloten lucht te verwijderen. Stel de paal in de gewenste positie en controleer dit na ca. 2 minuten, afhankelijk van de omstandigheden. Corrigeer de positie indien nodig om de paal waterpas te zetten. Indien de paal in de correctie positie staat, kan het gestorte beton oppervlak meteen glad worden afgewerkt.

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
8.7
Waardering:
87% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Snelbeton mortel 25KG voor de palen
U plaatst een review over:Snelbeton mortel 25KG voor de palen
Uw waardering
Hulp Nodig?