Overkappingen

Overkappingen, kapschuren, veranda's en blokhutten van Hekwerkonline: de beste prijs en kwaliteit op één plek.

 

Buitenverblijven van Hekwerkonline

Ben je op zoek naar een buitenverblijf om te proosten op het leven en te genieten van ultiem comfort? Hekwerkonline is het adres wanneer je op zoek bent naar een buitenverblijf. Wij kunnen je helpen de beste keuze te maken.

Hekwerkonline biedt een breed assortiment aan op het gebied van buitenverblijven. Feitelijk is niks te gek. Naast de producten die wij aanbieden op onze site, kunnen wij elke vorm van maatwerk leveren.

Sommige mensen willen graag een aanbouw aan de woning in de vorm van een veranda, terwijl anderen graag een afzonderlijk tuinhuisje in de tuin willen hebben, of wellicht een overkapping of kapschuur. Kortom, Hekwerkonline heeft genoeg in huis op het gebied van buitenverblijven. Wij bieden sowieso de volgende buitenverblijven aan:

Voor de bovenstaande buitenverblijven geldt dat we per product een scala aan opties bieden. Hierbij kan je denken aan de afmetingen van het buitenverblijf zoals hoogte, breedte en diepte of de kleur van wanden of dakpan panelen. Maar ook andere opties zoals een tuindeur of dikte van materiaal. Op deze wijze kunnen de buitenverblijven afgestemd worden op de wensen van jou.

Overkappingen

De overkappingen van Hekwerkonline zijn een mooie en luxe toevoeging op je tuin, waardoor je het grootste deel van het jaar van je tuin kunt genieten. Met een overkapping creëer je een loungeplek voor bijvoorbeeld een barbecue met de buren of een drankje met vrienden. Je vergroot hierdoor tevens je leefruimte buitenshuis. Hekwerkonline biedt vele opties aan waardoor je de overkapping volledig naar wens kunt samenstellen. Je kunt het formaat, de wanden, type Zweeds Rabat en de behandeling van het hout compleet naar wens samenstellen. De terrasoverkappingen van Hekwerkonline zijn geproduceerd uit geschaafd douglas hout waardoor de afwerking verfijnd is. Om het gemak te vergroten: de overkappingen zijn kant en klare pakketten waardoor het alsware een bouwpakket is. Dit voor een eenvoudige en snelle montage.

Kapschuren

Een net wat andere uitstraling dan anders: ga dan voor de kapschuur van Hekwerkonline. Dit buitenverblijf geeft een zeer kenmerkende uitstraling aan jouw tuin en huis. De ongelijke vorm van het dak oogt speels en fraai tegelijk.

Kapschuren van Hekwerkonline zijn vervaardigd uit geschaafd douglas hout van hoge kwaliteit. Net als de overkappingen geeft dit een verfijnde uitstraling. Douglas kapschuren worden geleverd als bouwpakket. Dit houdt in dat alle onderdelen al op maat geleverd worden - uitzondering hierop zijn de wanden, deze kan je precies op maat zagen bij het monteren. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle montage.

Veranda’s

Met een veranda van Hekwerkonline zit je heerlijk in stijl buiten. Deze moderne veranda’s zijn een echte eyecatcher in je tuin. Een veranda is een praktische en fraaie aanbouw op je huis of bijgebouw. Als je op zoek bent naar een veranda die perfect past bij je huis en tuin, dan biedt Hekwerkonline de oplossing! Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en types dakplaten. Een veranda bouw je tegen je huis aan waardoor minder materiaal noodzakelijk is, een kostefficiënte keuze dus.

Blokhutten

Of het nu fietsen zijn, kerstversiering, gereedschap of simpele opslagdozen, je hebt altijd een tekort aan overdekte ruimte. Niet alleen binnen maar zeker ook buiten je huis. Een toevoeging in de vorm van een blokhut in je tuin biedt hiervoor de perfecte oplossing! Naast extra ruimte, biedt het een mooie aanvulling op je tuin. Bij Hekwerkonline kun je een blokhut naar je eigen wensen aanpassen. Denk hierbij aan de afmetingen, de kleur, het aantal deuren en of je een gedeelte als overkapping wilt of niet. Voor elke wens kunnen wij een blokhut leveren die past bij jou.

Tuinhuisjes

Ook voor een tuinhuisje ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Met een ruim assortiment, uitstekende kwaliteit voor de beste prijs, zit je goed bij ons. Wij bieden keuze opties voor tuinhuizen in onder andere soort materiaal, afmetingen, type dak en nog veel meer. Ook kan je een tuinhuisje aanschaffen met een overkapping. Neem snel een kijkje in ons assortiment. Wij helpen graag het juiste tuinhuis te selecteren.

Overkapping op maat

Een bouwpakket is handig, mooi en eenvoudig zelf te plaatsen. Een perfecte keuze dus. Maar niet in alle gevallen is dit een passende keuze: de tuin is te smal, het perceel loopt schuin weg of je wenst de materiaalsoort af te stemmen op andere elementen in de tuin. Wij hebben ook hiervoor de oplossing: de overkapping op maat. Geef eenvoudigweg je wensen door en wij zorgen voor maatwerk bij jou in de tuin. Waar moet je dan aan denken? De mogelijkheden zijn eindeloos: spotjes, een lichtstraat, een glazen schuifwand, een afwijkende maat en nog veel meer. Stuur ons een bericht en wij laten je wensen uit komen.

Buitenverblijf in je tuin

Ongeacht het weer, in een buitenverblijf kun je altijd lekker lang buiten zitten met familie en vrienden. Zo geniet je nog meer van je tuin. Een buitenverblijf of tuinhuis kan naast een zithoek met een overkapping ook dienen als een ruimte waar je je kluswerkzaamheden of je hobby ongeremd kunt uitvoeren. Menig privé sportschool huist tegenwoordig in een separat verblijf in de tuin.

Een buitenverblijf is ook uitstekend te combineren met een berging of schuur voor extra opbergruimte buitenshuis.

Douglas hout

Douglas hout wordt het meest gebruikt bij buitenverblijven. Dit heeft met name betrekking op de gevelbekleding en de bijbehorende palen. Douglas hout is een naaldhout soort die afkomstig is uit Noordwest-Europa. Het spint is bleek bruin en het kernhout is roze-bruin en is van nature erg duurzaam en sterk. Door de vele eigenschappen van douglas hout is het breed toepasbaar. Door de van nature hoge duurzaamheid is douglas hout een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd grenen hout. Daarnaast is het esthetisch gezien mooier dan geïmpregneerd hout. Tevens matcht het douglas hout bij eigenlijk alle architectuur stijlen.

Douglas hout: niet voor niet een veelgemaakte keuze bij onze buitenverblijven.

Goedkope overkapping

De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat mag je verwachten wanneer je een buitenverblijf of overkapping besteld bij Hekwerkonline. En dat met een supersnelle levering. Een "package deal" maken kan natuurlijk ook: schaf een erfafscheiding aan tegelijkertijd met je overkapping. Wij nemen je hele tuinproject voor onze rekening, wel zo makkelijk.

Je buitenverblijf laten plaatsen door Hekwerkonline

Alle buitenverblijven van Hekwerkonline worden afgeleverd als een bouwpakket. Dit houdt in dat alle onderdelen bij je thuis afgeleverd worden, echter moeten een aantal onderdelen nog wel op maat gezaagd worden aan de hand van de montagehandleiding. Vervolgens kun je de verschillende onderdelen in elkaar zetten en zo het buitenverblijf tot leven laten komen.

Je kunt er ook voor kiezen om het buitenverblijf door Hekwerkonline te laten plaatsen. Met de 20 jaar ervaring en vakmanschap kunnen wij je buitenverblijf op maat maken en volledig in elkaar zetten. Dankzij onze monteurs en het professionele gereedschap kunnen wij het buitenverblijf snel en vakkundig opleveren. Je kunt hierbij zoals gewoonlijk van ons een zeer scherpe prijs verwachten.

Vragen over een overkapping?

Heb jij vragen over een specifiek buitenverblijf of overkapping? Of heb je hulp nodig om de beste keuze te maken voor jouw tuin? Neem contact op met ons via email, chat of telefoon. Wij helpen je graag en hebben een antwoord op iedere vraag.

Hulp Nodig?