Overkappingen

Overkappingen, kapschuren en blokhutten van Hekwerkonline: de beste prijs en kwaliteit op één plek.

Ben je op zoek naar een buitenverblijf om te proosten op het leven en te genieten van ultiem comfort? Hekwerkonline biedt een breed assortiment aan op het gebied van buitenverblijven. Sommige mensen willen graag een aanbouw aan de woning in de vorm van een veranda, terwijl anderen graag een afzonderlijk tuinhuisje in de tuin willen hebben, of wellicht een overkapping of kapschuur. Kortom, Hekwerkonline heeft genoeg in huis op het gebied van buitenverblijven. Wij bieden de volgende buitenverblijven aan:

  • Overkappingen
  • Kapschuren
  • Veranda’s
  • Tuinhuizen

Overkappingen en kapschuren

De Douglas overkappingen en kapschuren van Hekwerkonline zijn een mooie en luxe toevoeging op je tuin, waardoor je het grootste deel van het jaar van je tuin kunt genieten. Met een overkapping of kapschuur creëer je een loungeplek voor bijvoorbeeld een barbecue met de buren of een drankje met vrienden. Je vergroot hierdoor tevens je leefruimte buitenshuis. Hekwerkonline biedt vele opties aan waardoor je de overkapping of kapschuur volledig naar wens kunt samenstellen. Je kunt het formaat, de wanden, type Zweeds Rabat en de behandeling van het hout compleet naar wens samenstellen.

Veranda’s

Met een Douglas veranda van Hekwerkonline zit je heerlijk in stijl buiten, deze moderne veranda’s zijn een echte eyecatcher in je tuin. Een veranda is een praktische en fraaie aanbouw op je huis of bijgebouw. Als je op zoek bent naar een veranda die perfect past bij je huis en tuin, dan biedt Hekwerkonline de oplossing! Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en types dakplaten.

Blokhut

Of het nu fietsen zijn, kerstversiering, gereedschap of simpele opslagdozen, je hebt altijd een tekort aan overdekte ruimte. Een toevoeging in de vorm van een blokhut of tuinhuis in je tuin biedt hiervoor de perfecte oplossing! Naast extra ruimte, biedt het een mooie aanvulling op je tuin. Bij Hekwerkonline kun je een blokhut of tuinhuis naar je eigen wensen aanpassen. Denk hierbij aan de afmetingen, de kleur, het aantal deuren en of je een overkapping wilt of niet.

Buitenverblijf in je tuin

Ongeacht het weer, in een buitenverblijf kun je altijd lekker lang buiten zitten met familie en vrienden. Zo geniet je nog meer van je tuin. Een buitenverblijf of tuinhuis kan naast een zithoek met een overkapping ook dienen als een ruimte waar je je kluswerkzaamheden of je hobby ongeremd kunt uitvoeren.

Een buitenverblijf is uitstekend te combineren met een berging of schuur voor extra opbergruimte buitenshuis.

Douglas hout

Douglas hout wordt het meest gebruikt bij buitenverblijven. Dit heeft met name betrekking op de gevelbekleding en de bijbehorende palen. Douglas hout is een naaldhout soort die afkomstig is uit Noordwest-Europa. Het spint is bleek bruin en het kernhout is roze-bruin en is van nature erg duurzaam en sterk. Door de vele eigenschappen van Douglas hout is het breed toepasbaar. Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas hout een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd grenen hout. Daarnaast is het esthetisch gezien mooier dan geïmpregneerd hout.

Je buitenverblijf laten plaatsen door Hekwerkonline

Alle buitenverblijven van Hekwerkonline worden afgeleverd als een bouwpakket. Dit houdt in dat alle onderdelen bij je thuis afgeleverd worden, echter moeten een aantal onderdelen nog wel op maat gezaagd worden aan de hand van de montagehandleiding. Vervolgens kun je de verschillende onderdelen in elkaar zetten en zo het buitenverblijf tot leven laten komen.

Je kunt er ook voor kiezen om het buitenverblijf door Hekwerkonline te laten plaatsen. Met de 20 jaar ervaring en vakmanschap kunnen wij je buitenverblijf op maat maken en volledig in elkaar zetten. Dankzij onze monteurs en het professionele gereedschap kunnen wij het buitenverblijf snel en vakkundig opleveren. Je kunt hierbij zoals gewoonlijk van ons een zeer scherpe prijs verwachten.

Hulp Nodig?