Toebehoren

Aanvullingen op je overkapping of kapschuur bestel je ook bij Hekwerkonline.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur

16 producten

Filter
per pagina

16 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Toebehoren overkappingen

Een overkapping in de tuin heeft veel voordelen en kan bovendien een leuk doe-het-zelf project zijn. Bij Hekwerkonline bestel je alle benodigdheden voor een stijlvolle overkapping gemaakt van hoogwaardig hout. De materialen voor de overkapping en alle toebehoren die je nodig hebt, zoals beton en een betonpoer voor een stevige fundering, haal je gemakkelijk in huis. Met de producten en toebehoren voor overkappingen in onze webshop bouw je zelf een stevige overkapping die perfect past bij jouw tuin en geniet je van een prettige beschutting. De toebehoren voor overkappingen worden snel bij je thuisbezorgd zodat je meteen aan de slag kunt met jouw nieuwe tuinproject.

De voordelen van een overkapping

Met een overkapping in de tuin kun je altijd heerlijk buiten zitten, ongeacht het weer. Een overkapping is te gebruiken om een gezellige zithoek te creëren waar je droog zit ondanks de weersomstandigheden, maar een overkapping is ook ideaal als ruimte voor kluswerkzaamheden. Een overkapping is goed te combineren met een berging of schuur voor extra bergruimte, bijvoorbeeld om hout op te slaan. Een overkapping is bovendien relatief makkelijk zelf te plaatsen en dit kan helemaal in een handomdraai met de complete pakketten van Hekwerkonline. Met ons toebehoren voor overkappingen zet je zelf een stevige overkapping neer waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Overkapping zelf plaatsen

Een overkapping heeft een stevige fundering nodig en voor het aanleggen daarvan gebruik je de toebehoren voor overkappingen. Snelbeton en betonmortel zijn onmisbaar om de palen van je overkapping extra stevig te plaatsen. Een betonpoer is een paal van beton en deze kan onder de houten palen van de overkapping worden geplaatst. Zo blijft het hout boven de grond en voorkom je houtrot terwijl een betonpoer ook extra stevigheid creëert. Bovendien geeft een betonpoer onder de palen je overkapping een prachtige uitstraling. Bij Hekwerkonline koop je hoogwaardig beton, betonpoer en andere toebehoren voor overkappingen voor een scherpe prijs waarmee je zelf een stevige overkapping in jouw tuin plaatst.

Toebehoren voor overkappingen bestellen

Alle overkappingen van Hekwerkonline worden bij je thuis bezorgd als bouwpakket waarmee je alle onderdelen in huis krijgt. Je kunt de overkapping zelf plaatsen met behulp van de toebehoren voor overkappingen, maar je kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Heb je nog vragen over onze toebehoren voor overkappingen of een van de andere producten in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken en je kan ons ook 24 uur per dag een e-mail sturen. Wij reageren razendsnel en onze specialisten geven je graag advies!