Sinterklaas trakteert: Gebruik code SINTERKLAAS10 voor 10% korting in je winkelwagen.
Melding sluiten

Onderdelen

Alle onderdelen geschikt voor de buitenkeukens van Hekwerkonline. Op zoek naar uitbreiding of vervanging van onderdelen? Bekijk ze hier!

9 producten

Filter
per pagina

9 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Maak je buitenkeuken compleet

Een buitenkeuken geeft extra leefruimte en daar wil je het graag gemakkelijk hebben. Alles bij de hand wat je ook in je “normale keuken” bij de hand hebt. Bij Hekwerkonline kan je een heel aantal onderdelen (bij)bestellen voor je buitenkeuken. Zomaar een greep uit onze onderdelen waarmee jij je keuken voor buiten nog completer kan maken:

Bekijk onze opties om je buitenkeuken van hout nog completer te maken

Buiten koken – buitenkeuken BBQ

Buiten je eten klaar maken, dat doet je denken aan de zomer en geeft een gezellig gevoel. Bij Hekwerkonline kan je je bestaande of nog aan te schaffen buitenkeuken aanvullen met een aantal type grillen. Zo kan je kiezen uit de Grandhall Built-In Grill voor een geïntegreerde unit. Of een gasstel voor “ouderwets” koken. Een Kamado Grill is ook populair tegenwoordig.

Buiten koelkast

Nog een mooie optie in je buitenkeuken: de koelkast. Lekker een drankje drinken bij het koken of eten buiten. Niet meer naar binnen hoeven lopen om je glas bij te vullen. Dat kan met de koelingen van Hekwerkonline die perfect passen in je keuken voor buiten. Je kan bij ons kiezen tussen een “normale koelkast” van 68 liter of een wijnkoeler. Nooit meer lang hoeven te wachten op je drankje met dit ultieme genot buiten.

Vlonder bij je buitenkeuken

Komt jou buitenkeuken onder een overkapping te staan van Hekwerkonline? Of op een terras? Of gewoon in het gras of kunstgras? Wij hebben misschien nog wel een goed idee: zet je buitenkeuken op een vlonder gemaakt met onze vlonderplanken. Een vlonder geeft een gezellige en warme uitstraling. Bij Hekwerkonline heb je ook nog iets te kiezen als het gaat om een vlonder. Onder andere de onderstaande vlonderplanken kan je bestellen bij ons:

Zelf je vlonder maken? Dat kan uiteraard. Je kan ook ons inschakelen. Onze monteurs leveren graag de buitenkeuken af en dan kunnen ze meteen een vlonder monteren.

Advies of vragen?

Advies nodig over één van de opties in onze buitenkeukens? Geen probleem, wij geven graag antwoorden op al je vragen. Of je nou je bestaande of nog aan te schaffen buitenkeuken uit wil breiden met één van onze opties, wij helpen je graag. Contact ons via de telefoon of stuur ons een e-mail.