Sportvelden

Sportvelden en hekwerk, dat is echt een klus voor Hekwerkonline: de beste kwaliteit voor de beste prijs!

Sportvelden

Hekwerk voor sportvelden van Hekwerkonline

Voor hekwerk – in alle soorten en maten – is Hekwerkonline hét adres. Daarom: ook voor alle wensen voor wat betreft hekwerk om en bij sportvelden zit je bij ons goed. Elk type sportveld hekwerk dat op de Nederlandse velden te vinden is, is bij Hekwerkonline te bestellen. Van leunbuizen tot ballenvangers, van dubbelstaafmat hekwerk tot gaasafrastering. Uiteraard met bijpassende poorten en onderdelen. En dat allemaal supersnel leverbaar uit voorraad. Als klap op de vuurpijl kunnen wij elk type sportveld hekwerk monteren.

Zomaar een selectie sportveld hekwerk dat online besteld kan worden bij Hekwerkonline:

  • Hekwerk voetbalveld
  • Hekwerk tennisbanen
  • Hekwerk hockeyveld
  • Pannakooi of sportkooi
  • Trapveldjes hekwerk
  • Ballenvangers
  • Reclame bord hekwerksystemen
  • Maatwerk hekwerk voor sportvelden

Verder zoeken naar een sportveld hekwerk is niet nodig: Hekwerkonline heeft het allemaal beschikbaar in het magazijn.

Hekwerk voor voetbalvelden

Een voetbalveld hekwerk wordt vaak als van zelfsprekend gezien. Het is bestand tegen een duwtje van fanatiek publiek, mensen moeten er op kunnen leunen, een grasmaaier moet door de poort kunnen en kinderen willen uiteraard op het hekwerk klimmen. Heel belangrijk allemaal maar hekwerk voor een voetbalveld heeft natuurlijk voornamelijk de functie om de bal binnen te houden en de rest erbuiten. Hekwerkonline heeft alles in huis voor een voetbalveld hekwerk. De basis van het voetbalveld hekwerk bestaat uit een buizenframe met dubbelstaafmatten. Iets waar Hekwerkonline ijzersterk in is. Neem snel een kijkje bij onze producten en in geval van vragen zijn wij altijd snel bereikbaar.

Hekwerk voor tennisbanen

Een hekwerk om een tennisbaan: Hekwerkonline is de specialist voor dit type hekwerk. Van advies voor het komen van de beste oplossing tot het leveren van de materialen en tot slot de montage van het tennisbaan hekwerk: wij verzorgen dit traject van A tot Z. Hekwerk om een tennisbaan zorgt uiteraard voor veiligheid van toeschouwers. Daarnaast houdt het de bal binnen het veld waardoor het spel op een snelle en efficiënte wijze gespeeld kan worden. Anders dan bij hekwerk om een voetbalveld – dat bestaat voor een groot gedeelte uit dubbelstaafmatten – is de basis voor een tennisbaan gaashekwerk. Gaashekwerk wordt vastgezet tussen stevige stalen staanders of palen waardoor als het ware een kooi ontstaat (zonder dak) om een potje tennis in te spelen.

Hekwerk voor hockeyvelden

Ook voor complete hockeyveld afrasteringen en hekwerken kan je bij Hekwerkonline terecht. Het spel dat met een zeer harde bal gespeeld wordt, heeft een grote belasting op het hekwerk om het hockeyveld. Belangrijkste aspect is hier dat de supporters (maar uiteraard ook de spelers) veilig zijn tijdens de wedstrijden. Kwaliteit van het hekwerk moet dus uitstekend zijn. Dan weet je dat je voor je hockeyveld hekwerk goed zit bij Hekwerkonline: met een Nederlands product van topkwaliteit hoef je niet verder te zoeken.

Pannakooi of sportkooi

Een pannakooi of pannaveld. Iedereen kent het eigenlijk wel. Het is een klein voetbalveldje met vaak kleine doeltjes – spelen zonder keeper dus – en zonder al te veel lijnen op het gras. Wel is een pannakooi of voetbalkooi altijd voorzien van door een hekwerk – de zogenaamde kooi dus. En in plaats van echt gras zoals bij een groot voetbaldveld, ligt in een pannakooi vrijwel altijd kunstgras. De pannakooi wordt ook wel een sportkooi genoemd omdat deze vaak in ingericht voor meerdere sporten. Bij Hekwerkonline bieden wij complete kooien aan. Van levering van alleen de materialen (met of zonder kunstgras) tot complete montage. Dat is Grenzeloos (voetbal) gemak.

Trapveldjes hekwerk

Voetballen, toch nog altijd een van de meest populaire sporten in Nederland. Menig kind – of volwassene natuurlijk – speelt na school een potje voetbal met vrienden. Dat gebeurt vaak in de wijk op zogenaamde trapveldjes. De veldjes liggen tussen huizen of aan een (drukke) weg waardoor hekwerk noodzakelijk is. We noemen het bij deze “trapveldjes hekwerk”. Het veldje wordt (deels) met een hekwerk omheind om er voor te zorgen dat de bal niet op straat verdwijnt. Hekwerkonline heeft voor alle trapveldjes een geschikt hekwerk. Uiteraard kunnen wij deze veldjes voorzien van doelen of mulitidoelen met bijvoorbeeld een basket. Hekwerkonline dus, om een trapveldje volledig in te richten – menig gemeente en woonwijk in Nederland ging je al voor.

Ballenvangers

Een ballenvanger, dat product behoeft in eerste instantie natuurlijk weinig uitleg. Een ballenvanger staat naast een sportveld om de bal tegen te houden. Nee, niet in de eredivisie van voetbal of hockey, daar zijn de spelers zo goed getraind dat de bal wel in het doel verdwijnt. Echter, bij vele amateurclubs staat rond elk sportveld een ballenvanger. Bij Hekwerkonline hebben we ballenvanger hekwerken in alle gewenste hoogtes en breedtes. Ook voor wat betreft kleur valt er wat te kiezen. De ballenvangers zijn beschikbaar in de bekende kleuren dubbelstaafmatten, te weten zwart, grijs, groen of thermisch verzinkt.

Reclamebord hekwerk systemen

Een sportveld – of het nou hockey, voetbal of een willekeurige andere sport is, - staat vaak omringd met hekwerk. Publiek komt graag kijken bij wedstrijden dus een ideale plek voor onder andere bedrijven om zichtbaar te zijn. Daarom is een reclamebord ophang systeem een ideale aanvulling op het sportveld(hekwerk). En de club heeft er ook belang bij: extra inkomsten door de sponsor. Hekwerkonline kan de sportclub volledig ontzien met het leveren en plaatsen van reclame ophangsystemen. Neem snel een kijkje tussen de producten.

Maatwerk sportveld hekwerk

Sportveld hekwerk kan voor verschillende toepassingen en sporten “op maat” besteld worden via de webshop van Hekwerkonline. Een “compleet pakket” noemen we dit en dit kan worden samengesteld op basis van je specifieke wensen, met een aantal klikken. Echter, wij snappen als geen ander dat je hekwerk voor een sportveld maatwerk kan zijn dat wij voor je uit moeten werken en calculeren. Neem snel een kijkje bij op de pagina voor maatwerk hekwerk voor sportvelden: wij kunnen aan alle wensen en eisen voldoen.

Hekwerk sportveld opties

Om het sportveld hekwerk helemaal compleet te maken op de eisen en wensen van de spelers, toeschouwers of club, hebben we uiteraard alle gewenste opties in ons assortiment. Deze producten zijn uiteraard ook individueel te bestellen. Enkele voorbeelden

Voor extra opties of ideeën zijn wij uiteraard bereikbaar voor vragen en advies.

Buiten fitnessapparatuur voor iedereen van Hekwerkonline

Sporten buiten is leuk en gezond. Vooral nu, als we weten dat veel mensen te zwaar zijn. Om dit probleem aan te pakken, is het belangrijk dat mensen meer gaan bewegen. Hardlopen is al goed, maar met fitnessapparaten voor buiten kun je al je spieren trainen. Steeds meer parken en speeltuinen hebben nu sporttoestellen. Zo kun je makkelijk buiten sporten en bewegen. Slechts 30 minuten per dag bewegen is genoeg om gezond te blijven.

Fitnessapparaten voor iedereen

Het is heerlijk om buiten te sporten en te fitnessen. Op veel plekken kun je nu fitnessapparaten vinden, zoals in parken, op schoolpleinen en in sportparken. Bij Hekwerkonline hebben we allerlei fitnessapparaten voor buiten. Denk aan crosstrainers, hometrainers, legpresses, tailletwisters en roeimachines. Hiermee kun je al je spieren trainen. Bijvoorbeeld, in Goor hebben ze een hangplek omgebouwd tot een sportplek met fitnessapparaten voor jong en oud.

Buiten fitnessapparatuur kopen

Bij Hekwerkonline vind je veilige fitnessapparaten en calisthenics voor buiten tegen goede prijzen. Onze toestellen zijn gemaakt van stevig staal, maar we hebben ook calisthenics apparaten van hout. Je kunt ook instructieborden bij de toestellen bestellen, zodat je precies weet hoe je ze moet gebruiken.

Vragen hekwerk sportvelden

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van onze hekwerken rondom sportvelden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij nemen graag de tijd voor jou om al jouw vragen te beantwoorden zodat jij de juiste keuze maakt voor jou nieuwe sportveldhekwerk!

Veelgestelde vragen
Welke soorten sport hekwerken biedt Hekwerkonline aan?

Wij bieden een breed scala aan sportvelden, waaronder hekwerken voor voetbalvelden, tennisbanen, hockeyvelden, pannakooien, trapveldjes, ballenvangers, reclamebord hekwerksystemen en maatwerk hekwerken voor specifieke wensen.

Monteren jullie de sportvelden zelf?

Jazeker, bij Hekwerkonline kan je ervoor kiezen om je volledig te laten ontzorgen. Wij denken graag met je mee, leveren het hekwerk en monteren in heel Nederland.

Bieden jullie maatwerkoplossingen voor sportvelden?

Ja, Hekwerkonline biedt maatwerk hekwerken die specifiek volgens de wensen en eisen van de klant kunnen worden samengesteld en geïnstalleerd.