Schuttingpalen

Schuttingpalen van hout of beton, de keuze is aan jou.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Houtsoort
  1. Grenen hout 2 artikelen
  2. Douglas hout 1 artikel
  3. Hardhout 1 artikel
  4. Zwart grenen hout 2 artikelen
Kleur
Kleur palen

20 producten

Filter
per pagina

20 producten

Filter
per pagina

Schuttingpalen

Schuttingpalen van hout & beton maken uw omheining van Hekwerkonline compleet. Onze schuttingpalen van hout & beton zijn onder te verdelen in een aantal subcategorieën: grenen, hardhout en normale betonpalen. Deze palen zijn aan de onderkant voorzien van een scherpe punt, waardoor je ze gemakkelijk in de grond kunt slaan. Het is ook mogelijk om een gat te maken in de grond met een grondboor. Deze gaten zou je kunnen opvullen met ​Kongcrete​, ​snelbeton​ of betonmortel​. Hierdoor staan de schuttingpalen van hout & beton extra stevig in de grond.

Schuttingpaal

Ben je van plan om een schutting te plaatsen? Door een schuttingpaal van Hekwerkonline aan te schaffen, creëer je een stevige constructie voor je schutting. De betonpalen, een variant van de schuttingpaal, zijn te verkrijgen in de kleuren antraciet en lichtgrijs. De houten schutting palen zijn te bestellen in diverse diktes en kennen grenen hout en hardhout als opties.

Betonnen schuttingpalen

De dikke betonnen schuttingpalen zijn mooie vierzijdige gladde betonpalen, die voorzien zijn van een luxe diamantkop en mooie afgeschuinde randen. De betonnen schuttingpalen zijn 10 cm breed en 10 cm dik. Hiermee wordt een behoorlijke stevigheid gegenereerd bij elke schutting.

Aan de onderzijde van de betonpalen, bevindt zich een sleuf voor een betonnen onderplaat. De onderplaat is erg mooi te combineren met tuinschermen van 180 cm x 180 cm. Met de gladde onderplaat creëer je zo een mooie, robuuste beton met hout schutting van circa 2 meter hoog. Het kan gebeuren dat er kalk ontstaat op de betonpaal, maar dit heeft geen negatieve uitwerking op de constructie. Deze kalkvorming is een natuurlijke reactie tussen water en cement. Een coating op de betonproducten kan kalk grotendeels voorkomen.

Houten schuttingpalen

De houten schuttingpalen zijn verkrijgbaar in grenenhout, wat een populaire naaldhoutsoort is in de categorie schuttingpalen van hout & beton. Dit soort hout kan zowel binnens- als buitenshuis gebruikt worden. Het grenenhout is lichtbruin en daarmee geeft het het uiterlijk een natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn de grenen tuinhout palen geïmpregneerd. Deze impregnatie zorgt ervoor dat de palen waterafstotend worden en daarmee een langere levensduur krijgen.

In het grenenhout zit hars, een materiaalsoort die na het impregneren wit/groen kan kleuren. Hierdoor lijkt het net alsof er plekken op het houtoppervlakte zitten. Na verloop van tijd zullen deze plekken vanzelf wegtrekken.

Hardhouten schuttingpalen zijn eveneens onderdeel van ons assortiment schuttingpalen van hout & beton. Hardhouten palen van Hekwerkonline zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen geleverd worden binnen 3-5 werkdagen. Deze hardhouten paal wordt voornamelijk gebruikt bij hardhouten tuinschermen en een bamboe schutting. Hardhout heeft de eigenschap dat het duurzaam en sterk is en is daarnaast bekend om zijn natuurlijke uitstraling.

Schuttingpalen bestellen bij Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline ben je aan het juiste adres voor het bestellen van schuttingpalen. In ons ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor het opzetten van een schutting. Wil je graag meer weten over onze schuttingpalen van hout & beton? Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.