Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Schuttingpaal grenen hout 8,8 x 8,8 x 300 cm

25,95
(incl. btw)
Schuttingpaal grenen hout 8,8 x 8,8 x 300 cm
Schuttingpaal grenen hout 8,8 x 8,8 x 300 cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Schuttingpaal grenen hout 8,8 x 8,8 x 300 cm

Om de schuttingen van Hekwerkonline stevig en compleet in jouw tuin te plaatsen zijn schuttingpalen nodig. Wil je een schutting plaatsen met palen van hout? Deze grenen houten schuttingpalen zijn uitstekend te combineren met onze schuttingpanelen van grenen hout.

Wat zijn grenen houten schuttingpalen

Een populaire naaldhout soort is grenenhout. Deze soort kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. De kleur van dit hardhout is lichtbruin, wat een mooie natuurlijke uitstraling geeft. De grenen schuttingpalen zijn van zichtzelf niet bestand tegen water, maar de grenen schuttingpalen van Hekwerkonline zijn geïmpregneerd. Deze impregnatie zorgt ervoor dat de palen waterafstotend zijn en een extra lange levensduur hebben. Soms lijkt het of er witte/groene plekken op het houtoppervlakte zit, maar in werkelijkheid is dit hars welke door het impregneren wit/groen wordt. Deze plekken trekken na verloop van tijd vanzelf weg.

De palen zijn 8,8 x 8,8 cm wat een mooie robuuste uitstraling geeft en ze zijn verkrijgbaar in een lengtemaat van 300 cm. Een voordelige keuze voor al uw buiten projecten!

Bestel jouw grenen houten schuttingpaal bij Hekwerkonline

Bestel nu gemakkelijk genen houten schuttingpalen bij Hekwerkonline. Wil je graag meer weten over ons aanbod in schuttingpalen? Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring en kennis en helpen je graag verder met al je vragen. Neem gerust contact met ons op!

Specificaties

Meer informatie
Afmeting (houten paal) 8.8 x 8.8 cm
Houtsoort Grenen
Schrijf een beoordeling over Schuttingpaal grenen hout 8,8 x 8,8 x 300 cm
U plaatst een review over:Schuttingpaal grenen hout 8,8 x 8,8 x 300 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.