Tuinpoort kozijn grenenhout

Vanaf 20,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
004929

Wil je een stevig kader om jouw tuinpoort maken en voorkomen dat jouw schuttingdeur bij harde wind kan openwaaien? Met dit stevige tuinpoort kozijn voorzien van een aanslaglat maak je zelf een stevig houten kozijn om jouw tuindeur.

Grenenhouten kozijn

De grenenhouten tuinpoort kozijn van Hekwerkonline is een zeer stevig poortframe. De balken van het kozijn zijn 4.3 cm x 8.7 cm dik. Het grenenhout is een stevige hout welke goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit zorgt voor een stevige basis voor de tuinpoort. Soms kun je witte of groene plekken zien op het houtoppervlak. Dit komt doordat hars wit of groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg.

Poortdeur kopen?

Om jouw tuinpoort compleet te maken en stevig te plaatsen is een tuinpoort kozijn nodig die als een stevig frame dient waar de poort aan geïnstalleerd wordt.  

De complete set van het houten kozijn bestaat uit het grenenhouten kozijn welke voorzien is van een aanslag lat en bevestigingsmaterialen om het kozijn mee te installeren. Het kozijn van grenenhout is standaard 210 cm hoog. Is dit te hoog voor jouw tuinpoort of schuttingdeur? Het is heel gemakkelijk om het kozijn in te korten naar 200 cm of 180 cm hoogte. Het kozijn is standaard 160 cm breed en kan naar wens worden ingekort. Zo kun je dit stevige poortdeur frame perfect aanpassen aan jouw huidige poortdeur.

Het grenenhouten kozijn past perfect bij onze grenen poort. Doordat beide onderdelen van de poortdeur uit hetzelfde hardhout gemaakt zijn, heb je naast een mooi eenduidig uiterlijk in jouw tuinafscheiding, ook een zeer stevige poortdeur die goed bestand is tegen harde windstoten.

Hekwerkonline biedt naast een grenenhouten tuinpoort kozijn ook een tuinpoort kozijn van douglas hout. Dit kozijn sluit perfect aan op onze douglas poort en zorgt daarmee voor een mooi en compleet geheel.

Mogelijkheden voor een hout-beton schutting

Dit grenenhouten kozijn is ook zeer geschikt voor het installeren van tuinpoorten voor houten schuttingen met betonpalen. Een schuttingdeur direct monteren aan een betonpaal valt immers niet mee. Monteer dit houten kozijn op de ronde gaten van de betonpalen met slotbouten. Vervolgens kan de schuttingdeur gemakkelijk aan het kozijn gemonteerd worden. Zo heb je een mooi en strak geheel en is jouw tuin goed afgeschermd.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw tuinafscheiding

Wil je graag advies over welke toepassing het best is voor jouw tuin en schutting? Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg een advies op maat. Ook kun je je vraag heel gemakkelijk stellen via onze chat.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Tuinpoort kozijn grenenhout
U plaatst een review over:Tuinpoort kozijn grenenhout
Uw waardering
Hulp Nodig?