Tuinpoort kozijn grenenhout

29,95
(incl. btw)

Wil je een stevig kader om jouw tuinpoort maken en voorkomen dat jouw schuttingdeur bij harde wind kan openwaaien? Met dit stevige tuinpoort kozijn voorzien van een aanslaglat maak je zelf een stevig houten kozijn om jouw tuindeur.

Grenenhouten kozijn

De grenenhouten tuinpoort kozijn van Hekwerkonline is een zeer stevig poortframe. De balken van het kozijn zijn 4.3 cm x 8.7 cm dik. Het grenenhout is een stevige hout welke goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit zorgt voor een stevige basis voor de tuinpoort. Soms kun je witte of groene plekken zien op het houtoppervlak. Dit komt doordat hars wit of groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg.

Poortdeur kopen?

Om jouw tuinpoort compleet te maken en stevig te plaatsen is een tuinpoort kozijn nodig die als een stevig frame dient waar de poort aan geïnstalleerd wordt.  

De complete set van het houten kozijn bestaat uit het grenenhouten kozijn welke voorzien is van een aanslag lat en bevestigingsmaterialen om het kozijn mee te installeren. Het kozijn van grenenhout is standaard 210 cm hoog. Is dit te hoog voor jouw tuinpoort of schuttingdeur? Het is heel gemakkelijk om het kozijn in te korten naar 200 cm of 180 cm hoogte. Het kozijn is standaard 160 cm breed en kan naar wens worden ingekort. Zo kun je dit stevige poortdeur frame perfect aanpassen aan jouw huidige poortdeur.

Het grenenhouten kozijn past perfect bij onze grenen poort. Doordat beide onderdelen van de poortdeur uit hetzelfde hardhout gemaakt zijn, heb je naast een mooi eenduidig uiterlijk in jouw tuinafscheiding, ook een zeer stevige poortdeur die goed bestand is tegen harde windstoten.

Hekwerkonline biedt naast een grenenhouten tuinpoort kozijn ook een tuinpoort kozijn van douglas hout. Dit kozijn sluit perfect aan op onze douglas poort en zorgt daarmee voor een mooi en compleet geheel.

Mogelijkheden voor een hout-beton schutting

Dit grenenhouten kozijn is ook zeer geschikt voor het installeren van tuinpoorten voor houten schuttingen met betonpalen. Een schuttingdeur direct monteren aan een betonpaal valt immers niet mee. Monteer dit houten kozijn op de ronde gaten van de betonpalen met slotbouten. Vervolgens kan de schuttingdeur gemakkelijk aan het kozijn gemonteerd worden. Zo heb je een mooi en strak geheel en is jouw tuin goed afgeschermd.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw tuinafscheiding

Wil je graag advies over welke toepassing het best is voor jouw tuin en schutting? Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg een advies op maat. Ook kun je je vraag heel gemakkelijk stellen via onze chat.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Tuinpoort kozijn grenenhout
U plaatst een review over:Tuinpoort kozijn grenenhout
Uw waardering
Hulp Nodig?