Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Douglas poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk

Onze prijs 195,95
(incl. btw)
Waardering:
87%
Douglas poort 190 cm hoog met stalen frame en RVS slot
Douglas poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
Waardering:
87%
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
42055
Onze prijs 195,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Wat is douglas hout?

Douglas hout is één van de sterkste naaldhout soorten. Het is een hardhout die erg stevig is. Het hout heeft een wat rozige kleur en vertoont vlamkleurige tekeningen. Dit geeft het hout zowel een natuurlijke als unieke uitstraling.

Een douglas tuinpoort van Hekwerkonline

Deze douglas hardhouten tuinpoort is een unieke en verstandige keuze om toe te voegen aan jouw douglas houten schutting. De houten tuinpoort beschikt standaard over een stalen frame. Het douglas hout wordt op het stalen frame bevestigd. De combinatie van het stalen frame en het stevige hardhout zorgt voor een zeer stevige tuinpoort. Het douglas hout geeft tevens een robuust uiterlijk aan de chique tuinpoort.  

Om de tuinpoort te installeren is een tuinpoort kozijn nodig. Ook dit kozijn is beschikbaar in douglas hout om het totaalplaatje helemaal compleet te maken.

Afmetingen

De poort heeft een standaard afmeting van 100 cm x 190 cm. De tuinpoort inclusief het kozijn zal tussen de 190 cm en 200 cm hoog zijn. Ons douglas schuttingpaneel is standaard 180 cm hoog. Omdat de schuttingpanelen op een betonnen onderplaat worden bevestigd, zal de totale hoogte van de schutting 190 cm tot 200 cm zijn.

Het plaatsen van de douglas poort

Je kunt eenvoudig de tuinpoort zelf in jouw tuin plaatsen. Hiervoor is het volgende nodig:

  • Een tuinpoort kozijn van Douglas hout inclusief een aanslag lat is niet inbegrepen.
  • Een deurklink met rozetten is inbegrepen.
  • Plaatduimen voor ophangen poort: t/m 100 xm breed 2 stuks, vanaf 120 cm breed 3 stuks (nieuwe poorten 120cm breed, 2 plaatduimen) zijn inbegrepen.
  • Snelbeton of betonmortel om het tuinpoort kozijn stevig in de grond te bevestigen niet inbegrepen.
  • Met een Speedboor 19mm zou je de deurklink en cilinder moeten kunnen monteren, 1x een gat boren voor de deurklink, 2x een gat onder elkaar voor de cilinder is (speedboor niet inbegrepen)

Meer informatie

Wil je graag ons volledige assortiment tuinpoorten zien? Klik hier om alle tuinpoorten te zien. Wil je meer informatie over welk tuinpoort het best bij jouw wensen en tuinafscheiding past? Neem vrijblijvend contact met ons op of begin een chatgesprek. Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring in tuinafscheidingen en helpen je graag verder!

Specificaties

Meer informatie
Dikte planken 1.6 cm
Hoogte ca. 180 - 190 cm
Houtsoort Douglas
Materiaal Hout
Privacyniveau Geen doorkijk
Schrijf een beoordeling over Douglas poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
U plaatst een review over:Douglas poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Is de breedte van de poort inclusief kozijn?

De vermelde breedte van de poort, is exclusief kozijn. Het kozijn is aan de scharnierkant 4 cm breed en aan de slotkant 2 cm. Houd er ook rekening mee dat aan beide kanten ongeveer één cm speling moet zitten i.v.m. werking van het hout en het goed sluiten van de poort. Ook kun je door de scharnieren aan te draaien de poort ongeveer 3 cm links of naar rechts verstellen, ofwel breder maken.