Douglas poort 190 cm hoog | met stalen frame en RVS slot | verkrijgbaar in twee breedtes

Vanaf 229,95
Inclusief btw

Wil je jouw douglas schutting helemaal afmaken en de doorgang naar jouw tuin op een chique manier afsluiten? Dan heb je een Douglas poort van Hekwerkonline nodig! Door deze poortdeur toe te voegen aan jouw tuinafscheiding, creëer je een compleet en fraaie tuinafscheiding en bewaak je tegelijkertijd jouw privacy in jouw tuin.

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
42055

Wat is douglas hout?

Douglas hout is één van de sterkste naaldhoutsoorten. Het is een hardhout die erg stevig is. Het hout heeft een wat rozige kleur en vertoont vlamkleurige tekeningen, waardoor het hout zowel een natuurlijke als unieke uitstraling heeft.

Een douglas tuinpoort van Hekwerkonline

Deze douglas hardhouten tuinpoort is een unieke en verstandige keuze om toe te voegen aan jouw douglas houten schutting. De houten tuinpoort beschikt standaard over een stalen schuttingdeur frame. Het douglas hout wordt op het stalen frame bevestigd. De combinatie van het stalen frame en het stevige hardhout zorgt voor een zeer stevige tuinpoort. Het douglas hout geeft tevens een robuust uiterlijk aan de chique tuinpoort.  

Om de tuinpoort te installeren, is een tuinpoort kozijn nodig. Ook dit tuinpoort kozijn is beschikbaar in douglas hout, om het totaalplaatje helemaal compleet te maken.

Afmetingen

De poort heeft een standaard afmeting van 100 x 190 cm. De tuinpoort inclusief het kozijn zal tussen de 190 cm en 200 cm hoog zijn. Ons douglas schuttingpaneel is standaard 180 cm hoog. Omdat de schuttingpanelen op een betonnen onderplaat worden bevestigd, zal de totale hoogte van de schutting 190 tot 200 cm zijn.

Het plaatsen van de douglas poort

Je kunt eenvoudig de tuinpoort zelf in jouw tuin plaatsen. Hiervoor is het volgende nodig:

  • Een tuinpoort kozijn van Douglas hout inclusief een aanslag lat
  • Een deurklink met rozetten
  • Snelbeton of betonmortel om het tuinpoort kozijn stevig in de grond te bevestigen
  • Met een Speedboor 19mm zou je de deurklink en cilinder moeten kunnen monteren, 1x een gat boren voor de deurklink, 2x een gat onder elkaar voor de cilinder.

Meer informatie

Wil je graag ons volledige assortiment tuinpoorten zien? Klik hier om alle tuinpoorten te zien, zodat je jouw hekwerk of schutting volledig kan afsluiten. Wil je meer informatie over welk tuinpoort het best bij jouw wensen en tuinafscheiding past? Neem vrijblijvend contact met ons op of begin een chatgesprek. Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring in tuinafscheidingen en helpen je graag verder!

Lees meer

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Douglas poort 190 cm hoog | met stalen frame en RVS slot | verkrijgbaar in twee breedtes
U plaatst een review over:Douglas poort 190 cm hoog | met stalen frame en RVS slot | verkrijgbaar in twee breedtes
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining