Sierhekwerk

Sierhekwerk van Hekwerkonline is eenvoudig te installeren en past in elke voortuin. Kijk snel in ons assortiment.

1-12 van 19 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 19 artikelen

Filter
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat kost een sierhekwerk?

Een sierhekwerk is niet per definitie de goedkoopste keuze, wel een zeer elegante keuze. De prijs van sierhekwerk ligt hoger dan een doorsnee hekwerk. Daar krijg je dan ook een elegant en vaak unieker hekwerk voor. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding voor je sierhekwerk.

Hoe plaats ik een sierhekwerk?

Een sierhekwerk plaatsen kan je in principe zelf. Sierhekwerk wordt vaak in de voortuin geplaatst en is daardoor niet hoog. De gebruikelijke hoogte ligt rond de 100 centimeter. Het is daardoor licht en handzaam. Speciaal gereedschap is niet noodzakelijk.

Waar koop ik sierhekwerken?

Sierhekwerk koop je uiteraard bij de online specialist op hekwerk gebied: dat is Hekwerkonline. We hebben de sierhekwerken op voorraad en kunnen dus snel leveren. Onze medewerkers adviseren graag over de te nemen keuzes.

Sierhekwerk geeft jouw tuin een mooie en nette uitstraling, maar zorgt daarnaast ook voor een stukje veiligheid. Voor ieder die op zoek is naar een praktische, maar stijlvolle erfafscheiding biedt sierhekwerk daarom uitkomst. Sierhekwerk zie je veelal in de voortuin of in de tuin naast een huis. Om deze reden is de hoogte van sierhekwerk vaak beperkt tot ongeveer 120 centimeter. Je kunt jouw sierhekwerk volledig samenstellen naar eigen wensen zodat deze perfect past bij de rest van je buitenruimte. Ontdek de verschillende soorten sierhekken met bijpassende sierpoort en kies de uitvoering die het beste past bij jouw tuin en huis.

Hekwerkonline heeft verschillende soorten sierhekwerk in het assortiment. Zo beschikken wij over elegant sierhekwerk maar ook een strakkere variant. Dit hekwerk is verkrijgbaar in de kleur zwart (ral 9005). De hekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van ongeveer 80 centimeter tot 130 centimeter. Daarnaast zijn de hekwerken zijn allemaal standaard 200 cm breed, maar kunnen uiteraard worden ingekort naar de maatvoering in de tuin.

Sierpoorten

Om jouw sierhekwerk compleet te maken, kun je ervoor kiezen om een poort toe te voegen aan je pakket. Wij hebben namelijk bijpassende sierpoorten in ons assortiment. Hiermee zorg je voor een doorgang in dezelfde stijl als de rest van je hekwerk en zorg je bovendien voor extra veiligheid dankzij de sloten. De tuinpoorten hebben wij uiteraard in gelijke hoogte met het sierhekwerk. De volgende types sierpoorten hebben wij in ons assortiment:

Compleet pakket sierhekwerk

Met onze configurator streven wij snelheid en eenvoud na, ons Grenzeloos gemak. Om deze reden bieden wij verschillende complete pakketten sierhekwerk aan. De veelgemaakte sierhekwerk keuzes zijn hieronder te vinden:

Bij een compleet pakket, dat je middels onze configurator samenstelt, kun je de afmetingen, de hoogte en een aantal andere variabelen van jouw tuin doorgeven. Zodra de gegevens worden ingevuld, zal de calculator automatisch uitrekenen welke materialen jij nodig hebt voor jouw variant van het sierhekwerk. Bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd, zodat je niet meer hoeft te zoeken naar extra materialen die nodig zijn om het sierhekwerk te monteren. Bij de complete pakketten is het mogelijk om voor accessoires te kiezen, zoals een tuinpoort of snelbeton. Op deze manieren bieden we jou de makkelijkste manier om snel jouw sierhekwerk naar smaak te realiseren. Je komt nooit onderdelen tekort en profiteert van extreem gemak.

Sierhekwerk voor in jouw tuin bestellen

De producten worden door ons in grote aantallen geproduceerd of ingekocht. Hierdoor kunnen wij een aantal voordelen bieden. Zo kunnen we uit voorraad leveren. Daarnaast kun jij een sierhek bestellen tegen een aantrekkelijk tarief. Bij de meeste producten ligt de levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen. Ook kunt u kiezen voor spoedlevering: vandaag bestellen en morgen in huis. Het is daarnaast mogelijk om zelf de leverdatum van het sierhek te kiezen. Wil je liever jouw sierhek zelf komen ophalen bij ons magazijn? Overleg dit dan even met ons, dit is namelijk ook geen probleem.

Nadat je het sierhekwerk hebt besteld, kun je aan de slag het met plaatsen van het hekwerk. Wil je het sierhek liever door ons laten plaatsen? Dit kan gemakkelijk via onze montageservice. Laat onze specialisten het werk voor je doen zodat je direct kunt genieten. Na het plaatsen van het hekwerk heb jij in korte tijd een gezellige tuin met een goede erfafscheiding waar meer privacy bij komt kijken.

Goede kwaliteit en service van Hekwerkonline

Hekwerkonline is gespecialiseerd in alle soorten omheiningen. Wij hebben jaren ervaring en kunnen jou dus voorzien van duidelijke en goede informatie omtrent sierhekwerk en het plaatsen daarvan. Wij staan voor goede kwaliteit en zeer goede service. Dit uit zich in een snelle levering en een verpakking welke schade voorkomt. Doen wij iets niet naar behoren, dan lossen we dit op, zodat jij te allen tijde tevreden bent over jouw bestelling.

Meer weten over onze sierhekken?

Wil je meer weten over onze sierhekken of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Hekwerkonline. Onze specialisten zitten voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen, ook over sierhekwerk. Ook kunnen zij jou voorzien van een passend advies voor jouw tuin, zodat jij binnen de kortste keren een mooi sierhekwerk in de tuin hebt staan!

Hulp Nodig?