Sierhekwerk

Hekwerkonline heeft verschillende soorten sierhekwerk in het assortiment. Wij beschikken over de volgende hekwerken: sierhekwerk elegant en sierhekwerk strak.

1-12 van 19 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 19 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Sierhekwerk tuin

Hekwerkonline heeft verschillende soorten van tuin sierhekwerk in het assortiment. Wij beschikken over de volgende hekwerken: sierhekwerk elegant en sierhekwerk strak. Sierhekwerk voor in de tuin zorg niet alleen voor veiligheid, maar geeft je gazon ook een mooie en nette uitstraling. Deze hekwerken zijn te verkrijgen in de kleur “RAL 9005 zwart".

Daarnaast zijn de hekwerken verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De hekwerken zijn allemaal 200 cm breed. Om het geheel af te maken kun je ook een poort mee bestellen, wij hebben de volgende types in ons assortiment:

Compleet pakket sierhekwerk

Om het voor jou gemakkelijk te maken bieden wij verschillende complete pakketten aan van onze varianten van het modern hekwerk. In ons assortiment vind je de volgende varianten van het compleet pakket sierhekwerk:

Bij een compleet pakket kun je de afmeting van jouw tuin doorgeven. Zodra de gegevens worden ingevuld, zal de calculator automatisch uitrekenen welke materialen jij nodig hebt voor jouw variant van het modern hekwerk. Bij de complete pakketten is het mogelijk om voor accessoires te kiezen, zoals een tuinpoort of snelbeton. Overig bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd, zodat je niet meer hoeft te zoeken naar extra materialen die nodig zijn om het hekwerk te plaatsen.

Zeer goede kwaliteit en service van Hekwerkonline

Hekwerkonline is gespecialiseerd in al jouw soorten omheiningen. Wij hebben jaren ervaring en kunnen jou dus voorzien van duidelijke en goede informatie omtrent hekwerk en het plaatsen daarvan. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Wij streven ernaar om jouw bestelling netjes en goed te verpakken. Daarnaast is het bij ons van groot belang dat wij onze afspraken nakomen, zodat je te allen tijde tevreden bent over jouw bestelling.

Sierhekjes bestellen

Wij kopen onze materialen in grote aantallen in. Hierdoor kunnen wij meestal uit voorraad leveren en kun je sierhekjes bestellen tegen een aantrekkelijk tarief. Doordat wij in grote aantallen inkopen, kunnen wij snel leveren. Bij de meeste producten is dat al binnen 3 tot 5 werkdagen. Daarnaast is het mogelijk om zelf je leverdatum te kiezen. Daardoor kun je het bezorgmoment altijd afstemmen op je werk en sport.

Zodra het sierhekjes bestellen achter de rug is, kun je aan de slag gaan met het plaatsen ervan. Hierdoor heb jij binnenkort een gezellige tuin met een goede erfafscheiding waar weer iets meer privacy bij komt kijken. Wacht dus niet te lang met het bestellen van nieuw hekwerk.

Meer weten over onze sierhekken?

Heb je nog vragen over onze sierhekken? Neem dan gerust eens ​contact​ op met de klantenservice van Hekwerkonline. Onze specialisten zitten voor je klaar en beantwoorden graag al jouw vragen. Ook kunnen zij je voorzien van een passend advies voor jouw tuin, zodat jij binnenkort een mooi sierhekwerk in de tuin hebt staan!

Hulp Nodig?