Sierhekwerk ceres | 2 meter breed | zwart

Vanaf 102,95
Inclusief btw
Waardering:
80%

Bij Hekwerkonline ben je op de juiste plek voor het aanschaffen van een strak sierhekwerk. Een strak sierhekwerk geeft een mooie en moderne uitstraling aan je tuin, terwijl het daarnaast zorgt voor optimale veiligheid.

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
2000007
Loading...

Sierhekwerk strak

Bij Hekwerkonline ben je op de juiste plek voor het aanschaffen van een strak sierhekwerk. Een strak sierhekwerk geeft een mooie en moderne uitstraling aan je tuin, terwijl het daarnaast zorgt voor optimale veiligheid.

Wat is een strak sierhekwerk

‘Robuust’ en ‘strak’ zijn de kernbegrippen die van toepassing zijn op dit type tuin sierhekwerk. De term ‘strak’ past perfect bij dit soort sierhekwerk, omdat de doorlopende spijlen en de blinde verbindingen zorgen voor een uiterst fraai en modern uiterlijk. De term ‘robuust’ sluit perfect aan, omdat de constructie met doorlopende spijlen door zowel de onder- als bovenligger dit hekwerk uiterst vandalismebestendig maakt. De spijlen zijn hierdoor moeilijk te buigen en/of te verwijderen.

Strak sierhekwerk van Hekwerkonline

Hekwerkonline is gespecialiseerd in sierhekwerken en is daarmee de meest geschikte keus als het aankomt op het kiezen van jouw tuinafscheiding. Graag geven wij je advies over onze sierhekken. Van een elegant sierhekwerk, palen voor sierhekwerken tot een compleet pakket. Dit complete pakket bevat alle benodigdheden om jouw strakke sierhekwerk te kunnen plaatsen en is aangepast aan de afmeting van jouw tuin. Wil je graag wat meer advies over onze sierhekwerken voordat je je bestelling plaatst? Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen. Neem gerust contact met ons op!

Lees meer

Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
Montagehandleiding sierhekwerk strak Hekwerkonline.nl pdf 486.4 KB Downloads

Dit product valt onder vrachtpost.

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Wij leveren in heel Nederland en België

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
8.0
Waardering:
80% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Sierhekwerk ceres | 2 meter breed | zwart
U plaatst een review over:Sierhekwerk ceres | 2 meter breed | zwart
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining