Sierhekwerk Ceres | 2 meter breed | RAL9005

Niet op voorraad
Waardering:
80%
Ceres 2m x 1.2m
Sierhekwerk Ceres | 2 meter breed | RAL9005
Waardering:
80%

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Sierhekwerk strak

Bij Hekwerkonline ben je op de juiste plek voor het aanschaffen van een strak sierhekwerk. Een strak sierhekwerk geeft een mooie en moderne uitstraling aan je tuin, terwijl het daarnaast zorgt voor optimale veiligheid.

Wat is een strak sierhekwerk

‘Robuust’ en ‘strak’ zijn de kernbegrippen die van toepassing zijn op dit type tuin sierhekwerk. De term ‘strak’ past perfect bij dit soort sierhekwerk, omdat de doorlopende spijlen en de blinde verbindingen zorgen voor een uiterst fraai en modern uiterlijk. De term ‘robuust’ sluit perfect aan, omdat de constructie met doorlopende spijlen door zowel de onder- als bovenligger dit hekwerk uiterst vandalismebestendig maakt. De spijlen zijn hierdoor moeilijk te buigen en/of te verwijderen.

Strak sierhekwerk van Hekwerkonline

Hekwerkonline is gespecialiseerd in sierhekwerken en is daarmee de meest geschikte keus als het aankomt op het kiezen van jouw tuinafscheiding. Graag geven wij je advies over onze sierhekken. Van een elegant sierhekwerk, palen voor sierhekwerken tot een compleet pakket. Dit complete pakket bevat alle benodigdheden om jouw strakke sierhekwerk te kunnen plaatsen en is aangepast aan de afmeting van jouw tuin. Wil je graag wat meer advies over onze sierhekwerken voordat je je bestelling plaatst? Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen. Neem gerust contact met ons op!

Specificaties

Meer informatie
Breedte 200 cm
Breedte (element) 200 cm
Schrijf een beoordeling over Sierhekwerk Ceres | 2 meter breed | RAL9005
U plaatst een review over:Sierhekwerk Ceres | 2 meter breed | RAL9005
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat kost een sierhekwerk?

Een sierhekwerk is niet per definitie de goedkoopste keuze, wel een zeer elegante keuze. De prijs van sierhekwerk ligt hoger dan een doorsnee hekwerk. Daar krijg je dan ook een elegant en vaak unieker hekwerk voor. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding voor je sierhekwerk.

Hoe plaats ik een sierhekwerk?

Een sierhekwerk plaatsen kan je in principe zelf. Sierhekwerk wordt vaak in de voortuin geplaatst en is daardoor niet hoog. De gebruikelijke hoogte ligt rond de 100 centimeter. Het is daardoor licht en handzaam. Speciaal gereedschap is niet noodzakelijk. Uitgebreide handleidingen vind je hier.