Sierpoort Ceres Zwart 100 cm breed

Onze prijs 185,95
(incl. btw)
Sierpoort Ceres Zwart 100 cm breed
Sierpoort Ceres Zwart 100 cm breed
Handbediend
Elektrische opener
Levertijd
6-8 weken
SKU
1110199-1
Onze prijs 185,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Sierpoort Ceres

Een Ceres sierpoort van Hekwerkonline zorgt voor een fraaier aanzicht van je huis, tuin of oprit. Daarnaast is een Ceres sierpoort ideaal om je huis en tuin veilig af te sluiten. Een Ceres sierpoort kan ingezet worden voor meerdere doeleinden en kan het uitstekend geplaatst worden in combinatie met een van onze sierhekwerken.

Wat is een Ceres sierpoort

Een Ceres sierpoort is de ideale omheining voor je tuin, patio of terras. Daarnaast is het zeer stabiel en duurzaam. Door het elegante ontwerp en de sterke, horizontale stang waarmee het frame wordt versterkt, zorgt onze tuinpoort niet alleen voor veiligheid, maar zorgt het ook voor een mooie ingang naar je tuin. De poort is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal en heeft een poedercoating om het te beschermen tegen roest en corrosie.

Er worden drie identieke sleutels meegeleverd. De poort is stevig, stijlvol, stabiel en ook corrosiebestendig!

Een Ceres sierpoort van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline ben je aan het juiste adres als het aankomt op het kiezen van een geschikte tuinafscheiding. Wil je graag wat meer advies over onze sierpoorten voordat je jouw bestelling plaatst? Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.