Sinterklaas trakteert: Gebruik code SINTERKLAAS10 voor 10% korting in je winkelwagen.
Melding sluiten

Aluminium schutting

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur

1-20 van 24 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-20 van 24 artikelen

Filter
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat kost een schutting?

Een hout beton schutting bestaat uit een aantal onderdelen van hout en beton. Deze onderdelen bepalen tezamen de totale prijs van een schutting. De betonnen delen zijn de onderplaat en de palen. Antraciet heeft een hogere prijs in vergelijk met lichtgrijs. De houten delen zijn de afdekkap en het schutting paneel. Wij bieden op onze website grenen, douglas, red class, zwart gespoten, hardhout en bruin geïmpregneerd hout. Hierbij is grenen de voordeligste optie. De totale prijs hangt dus uiteindelijk af van persoonlijke keuzes. Met onze configurator kan door het invoeren van de kleur, het type hout en het aantal meters eenvoudig de prijs bepaald worden. Uiteraard staat onze klantenservice klaar voor advies.

Kan ik een schutting zelf plaatsen?

Een schutting kun je prima zelf plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het een zware klus is: de afzonderlijke onderdelen zoals de schuttingpanelen, de betonpalen en onderplaten zijn zwaar. Maar met goede wil en wat hulp is dit zonder al teveel gereedschap mogelijk. Je hebt in ieder geval een waterpas, zaag, boormachine en rolmaat nodig. Mocht je toch hulp nodig hebben dan staan wij telefonisch voor je klaar of kan je gebruik maken van onze montageservice.

Wat is een hout beton schutting?

Een hout beton schutting is een type tuinafscheiding die bestaat uit – hoe kan het ook anders – verschillende onderdelen van hout en beton. Het is een van de meest populaire schuttingen en ook erfafscheidingen. Het beton zorgt voor enorme stevigheid en het hout geeft het een natuurlijke uitstraling. Een hout beton schutting is zeer robuust en gaat jaren mee!

Wat kost een hout beton schutting?

De kosten van een hout beton schutting worden bepaald door de houtsoort en de kleur beton. Uiteraard zijn het aantal meters en of je ook een houten schuttingdeur kiest ook van belang bij het bepalen van de prijs. Voor de beste prijs bestel je uiteraard je hout beton schutting op Hekwerkonline.

Hoe kan ik een hout beton schutting plaatsen?

Een hout beton schutting kan je zelf plaatsen. Voor het plaatsen van een hout beton schutting heb je geen speciale gereedschappen nodig. Voor het plaatsen van een hout beton schutting graaf je kuilen voor de palen. Tussen de palen – die je in beton stort – zet je de onderplaten. Als laatste monteer je de houten tuinschermen en afdekkappen. Voor een uitgebreide handleiding klik hier.

Waarom een hout beton schutting?

Een hout beton schutting is een veelgemaakte keuze omdat dit type erfafscheiding lang mee gaat en zorgt voor de nodige privacy. Twee redenen voor veel mensen om voor een hout beton schutting te gaan. Daarnaast behoud je met de houten delen de natuurlijke look in je tuin. Een hout beton schutting is dus niet voor niets een veelgemaakte keuze.

Hoe lang gaat een hout beton schutting mee?

Een hout beton schutting gaat “een leven lang mee”. Dat is natuurlijk niet helemaal waar maar de levensduur van een hout beton schutting is wel 10 tot 15 jaar. Wanneer de hout beton schutting in beton staat, blijft deze mooi in lijn staan en gaat het geheel nog langer mee.

Wat is het beste hout voor een schutting?

Voor een houten schutting kan je gebruik maken voor verschillende soorten hout. De beste soort hout is dan ook niet echt aan de orde. Het soort hout is meer een kwestie van smaak. Grenen hout is een voordelige optie en geïmpregneerd, douglas daarentegen is niet geïmpregneerd en kun je zelf nog beitsen of verven. Hardhout heeft een wat luxere uitstraling en kan langer meegaan. Je kunt ook gaan voor een stijlvol luxe schutting paneel. Alle schuttingen zijn geproduceerd om jaren mee te gaan.