Metalen tuinpoort

Voor een passende tuinpoort bij elk hekwerk van Hekwerkonline. Nederlandse productie voor ijzersterke kwaliteit, tegen de beste prijzen.

1-12 van 30 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 30 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Metalen tuinpoorten en tuindeuren

Hekwerkonline heeft verschillende soorten metalen tuinhekken in het assortiment. Voor elk type hekwerk hebben wij een geschikte metalen tuindeur. De volgende stalen tuindeuren zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren:

Al onze metalen tuindeuren zijn gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. Deze twee behandelingen zorgen ervoor dat je een mooie en onderhoudsarme metalen tuinpoort krijgt. Beide behandelingen zorgen er namelijk voor dat de stalen tuinpoorten niet gaan roesten en tegen alle weersinvloeden bestendig zijn.

Enkele metalen tuinhek

Een enkele tuinpoort wordt meestal gebruikt bij onze dubbelstaafmatten of enkelstaafmatten. Door deze metalen tuindeur te gebruiken samen met deze hekwerken, krijg je een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De stevigheid van deze stalen tuindeur zorgt voor een hoge mate van veiligheid. De enkele metalen tuinpoort wordt compleet geleverd zodat jij niet meer na hoeft te denken over het bestellen van extra materialen.

Dubbele tuinhek metaal

De dubbele tuinpoort van Hekwerkonline creëert een moderne en praktische doorgang die vaak wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een oprit. De stalen tuinpoort is erg duurzaam en stevig. Dit komt doordat de poorten gegalvaniseerd en gepoedercoat zijn. Hierdoor zijn de metalen tuindeuren bestendig tegen alle weersinvloeden. Door de vulling van de poort heeft het een zeer stevige constructie.

Sierpoort elegant

Sierhekwerk wordt steeds vaker toegepast als tuinafscheiding of als afrastering. Een sierhekwerk zorgt voor een fraai aanzicht van je huis, tuin of oprit. Een elegant sierhekwerk wordt meestal afgewerkt met deze sierpoort. Die zorgt voor een mooie en veilige afwerking van je hekwerk. De poort is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal. De poorten zijn eerst verzinkt en vervolgens voorzien van een poedercoating. Hierdoor gaat de poort niet roesten. Dit is dus een ideale oplossing voor een mooi metalen tuinhek.

Strakke sierpoort van Hekwerkonline

Een strakke sierpoort van Hekwerkonline geeft meer sfeer in je tuin. Deze sierpoort kun je gebruiken in combinatie met onze sierhekken of alleen als poort tussen muren of andere obstakels. Door dit strakke ontwerp zorgt de tuinpoort voor meer veiligheid. Daarnaast zorgt een strak metalen tuinhek ook voor een goede sfeer in de tuin.

Vragen over een metalen tuinhek

Heb je een mooi metalen tuinhek uitgekozen? Dan kun je dit gemakkelijk online bestellen bij Hekwerkonline. Wil je eerst meer weten over onze metalen tuinhekken? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je voorzien van een passend advies, zodat jij binnenkort een mooi metalen tuinhek in de tuin hebt.

Hulp Nodig?