Metalen tuinpoort

Voor een passende tuinpoort bij elk hekwerk van Hekwerkonline. Nederlandse productie voor ijzersterke kwaliteit, tegen de beste prijzen.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Uitvoering poort
 1. Enkele poort 19 artikelen
 2. Dubbele poort 17 artikelen
Kleur
Breedte
 1. 100 cm 6 artikelen
 2. 120 cm 1 artikel
 3. 125 cm 3 artikelen
 4. 150 cm 3 artikelen
 5. 200 cm 3 artikelen
 6. 240 cm 1 artikel
 7. 250 cm 1 artikel
 8. 300 cm 3 artikelen
 9. 400 cm 3 artikelen
 10. 500 cm 3 artikelen
 11. 600 cm 2 artikelen
Draad dikte
 1. 6/5/6 mm 8 artikelen
 2. 8/6/8 mm 8 artikelen
Keuze sierhekwerk

1-20 van 49 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-20 van 49 artikelen

Filter
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat kost een metalen tuinpoort?

Een goedkope metalen tuinpoort, daar kunnen we je zeker bij helpen. Wij hebben metalen poorten in verschillende kwaliteitsklassen en daarom ook in verschillende prijsklassen. Bij Hekwerkonline kan je sowieso rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Metalen tuinpoorten zijn duurzaam en zijn daardoor een goede investering.

Hoe plaats je een metalen tuinpoort?

Een metalen tuinpoort plaatsen is een klus die je zelf kan uitvoeren. Hekwerkonline levert de tuinpoorten als compleet pakket: alle benodigdheden om de metalen poort te plaatsen zitten in de verpakking. Wel zo gemakkelijk! Een tuinpoort zet je altijd vast in beton. Je plaatst eerst de poortpalen in beton. De volgende stap is de poortvleugel: deze bevestig je aan de palen. Als laatste bouw je het slot in en klaar is je poort.

Hoe onderhoud je een metalen poort?

Een metalen poort heeft in de regel geen onderhoud nodig. De poort is geproduceerd uit verzinkt staal en vervolgens voorzien van een coating. Duurzaam, strak en onderhoudsarm. Een schoonmaakbeurt af en toe kan natuurlijk geen kwaad. 

Hoe zwaar is een metalen poort?

Een metalen poort is gemakkelijk te verplaatsen en is niet zo zwaar. De poorten van metaal zijn lichter dan een houten poort. Hoe hoger en breder de poort, des te zwaarder de poort logischerwijs is. Metalen poorten van 100x100 centimeter wegen ongeveer 20 kilo inclusief de poortpalen.

Metalen tuinpoorten en tuindeuren

Hekwerkonline heeft verschillende soorten metalen tuinhekken in het assortiment. Voor elk type hekwerk hebben wij een geschikte metalen tuindeur. De volgende stalen tuindeuren zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren:

Al onze metalen tuindeuren zijn gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. Deze twee behandelingen zorgen ervoor dat je een mooie en onderhoudsarme metalen tuinpoort krijgt. Beide behandelingen zorgen er namelijk voor dat de stalen tuinpoorten niet gaan roesten en tegen alle weersinvloeden bestendig zijn.

Enkele metalen tuinhek

Een enkele tuinpoort wordt meestal gebruikt bij onze dubbelstaafmatten of enkelstaafmatten. Door deze metalen tuindeur te gebruiken samen met deze hekwerken, krijg je een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De stevigheid van deze stalen tuindeur zorgt voor een hoge mate van veiligheid. De enkele metalen tuinpoort wordt compleet geleverd zodat jij niet meer na hoeft te denken over het bestellen van extra materialen.

Dubbele tuinhek metaal

De dubbele tuinpoort van Hekwerkonline creëert een moderne en praktische doorgang die vaak wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een oprit. De stalen tuinpoort is erg duurzaam en stevig. Dit komt doordat de poorten gegalvaniseerd en gepoedercoat zijn. Hierdoor zijn de metalen tuindeuren bestendig tegen alle weersinvloeden. Door de vulling van de poort heeft het een zeer stevige constructie.

Sierpoort elegant

Sierhekwerk wordt steeds vaker toegepast als tuinafscheiding of als afrastering. Een sierhekwerk zorgt voor een fraai aanzicht van je huis, tuin of oprit. Een elegant sierhekwerk wordt meestal afgewerkt met deze sierpoort. Die zorgt voor een mooie en veilige afwerking van je hekwerk. De poort is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal. De poorten zijn eerst verzinkt en vervolgens voorzien van een poedercoating. Hierdoor gaat de poort niet roesten. Dit is dus een ideale oplossing voor een mooi metalen tuinhek.

Strakke sierpoort van Hekwerkonline

Een strakke sierpoort van Hekwerkonline geeft meer sfeer in je tuin. Deze sierpoort kun je gebruiken in combinatie met onze sierhekken of alleen als poort tussen muren of andere obstakels. Door dit strakke ontwerp zorgt de tuinpoort voor meer veiligheid. Daarnaast zorgt een strak metalen tuinhek ook voor een goede sfeer in de tuin.

Vragen over een metalen tuinhek

Heb je een mooi metalen tuinhek uitgekozen? Dan kun je dit gemakkelijk online bestellen bij Hekwerkonline. Wil je eerst meer weten over onze metalen tuinhekken? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je voorzien van een passend advies, zodat jij binnenkort een mooi metalen tuinhek in de tuin hebt.