Enkele tuinpoort premium 125 cm breed

Onze prijs 319,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Enkele tuinpoort premium 125 cm breed
Enkele tuinpoort premium 125 cm breed
Waardering:
100%
Handbediend +0,00
Elektrische opener +895,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Classic125
Onze prijs 319,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Enkele tuinpoort premium 125 cm

De enkele premium poort van Hekwerkonline heeft een moderne en elegante uitstraling. Hierdoor staat de poort perfect in elke tuin. De premium poort past bij zowel enkelstaafs- als dubbelstaafs hekwerk. De poort is voorzien van een dubbelstaafsvulling met draden van 5 mm en 6 mm dik. De draden zijn aan elkaar gelast. De palen van de premium poort van 125 cm breed zijn 6 x 6 cm en het staal is 2 mm dik. Deze constructie zorgt ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is. Daarnaast zorgt de stevigheid van de poort ervoor dat deze een hoge mate van veiligheid heeft.

De enkele premium poorten zijn net als de dubbele poorten voorzien van een zinklaag en poedercoating. De verzinking en poedercoating zorgen er samen voor dat de poort heel goed beschermd is tegen weersinvloeden. De kans op roestvorming is hierdoor erg klein, dit maakt de poorten erg duurzaam.

De enkele premium poort van Hekwerkonline bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen
 • Een vleugel met dubbelstaafsvulling
 • Scharnieren
 • Een slotkast
 • Een slotvanger
 • Een cilinder met sleutels
 • Afdekdoppen voor de palen

Disclaimer: Let op, premium poorten worden in RAL7040 geleverd in plaats van Thermisch Verzinkt.

 

Verschil premium en professional poorten

De premium zowel als de professional poorten zijn geschikt voor enkelstaaf- en dubbelstaaf hekwerk. Er zitten echter wel verschillen tussen de poorten, dit zit hem met name in de afmetingen en de doorgang:

 • De premium poort heeft een 6/5/6 mm dubbelstaafsvulling, de professional poort heeft een 8/6/8 mm dubbelstaafsvulling.
 • De palen van de premium poort gaan ruim 50 cm de grond in, bij de professional poort gaan de palen ruim 70 cm de grond in.
 • De scharnieren van de professional poort zijn robuuster dan die van de premium poort en worden anders gemonteerd. 
 • Het slot van de premium zit in het poortframe gemonteerd, bij de professional poort zit het slot in de vulling van de poort gemonteerd.

 

Afmetingen enkele tuinpoorten

De enkele tuinpoorten premium zijn te verkrijgen in verschillende breedtes. Bij onze premium tuinpoorten is de opgegeven breedte, 100, 125 of 150cm, de breedte tussen de palen. Bekijk de exacte afmeting in onze handleiding.


Montage enkele premium poorten

De premium tuinpoort is gemakkelijk te monteren. In de online handleiding staan stap-voor-stap instructies over hoe de poort geïnstalleerd moet worden. De poort is te installeren in de grond of op voetplaten. Als je de poort in de grond wilt monteren, kun je gebruik maken van snelbeton voor extra stevigheid. Voor montage op voetplaten leveren wij ook alle benodigde materialen. Je kan bij de bevestiging op voetplaten gebruikmaken van chemische ankers met injectiemortel.

Hekwerkonline biedt ook de mogelijkheid om de poort te laten monteren. Selecteer de optie 'Montage van de poort' tijdens het bestelproces en wij zorgen voor de rest. Voor je het weet geniet je van je nieuwe tuinpoort!

 

Poortautomatisering

Bij Hekwerkonline kun je kiezen tussen handmatige of elektrische bediening van je premium poort. Met een elektrische bediening kun je de poort automatisch laten openen door middel van een afstandsbediening, zonder dat je van je fiets af hoeft te stappen. Je kunt ook visite op afstand toegang verlenen met deze bediening.

 

Compleet pakket poort

Hekwerkonline biedt een uitgebreide selectie aan premium poorten die eenvoudig te bestellen zijn, in een compleet pakket dubbel- of enkelstaafmat of los. Kies jouw gewenste hoogte, kleur, bediening en of je de poort zelf wil monteren of door ons wil laten monteren.

 

Mogelijkheden

De premium poorten van Hekwerkonline worden compleet bij je thuis geleverd, waardoor je ze enkel hoeft te monteren. Indien je liever de montage door ons laat uitvoeren, kun je de optie montage tijdens het bestellen selecteren. Wil je meer informatie ontvangen over onze premium poorten of ander hekwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat is een enkele tuinpoort?

Een enkele tuinpoort is een poort met één vleugel. De vleugel wordt bevestigd aan een poortpaal en sluit tegen een andere paal – tegen een poortvanger. Voorbeelden van enkele tuinpoorten van Hekwerkonline zijn de dubbelstaafmat poort 6/5/6 of de sierpoort aurora van 1 meter hoog. Enkele tuinpoorten zijn vaak onderdeel van een tuinafscheiding rondom woonhuizen.