Tuinafscheiding

Een tuinafscheiding is tegenwoordig in vele soorten en maten verkrijgbaar, van de sfeervolle hout betonschuttingen tot aan de sterke dubbelstaafmatten.

1-12 van 127 artikelen

Filter
per pagina
 1. zwart gespoten grenen hout beton schutting Compleet pakket
  Zwart gespoten grenen hout beton schutting pakket
  Waardering:
  87%
  • Inclusief palen en bevestigingsmaterialen
  • Aangepast op jouw afmetingen
  • Prijs vanaf 1.9 meter breed
  • Planken zijn 1.6 cm dik en 14 cm breed 

1-12 van 127 artikelen

Filter
per pagina

Een tuinafscheiding die bij jou past?

Een tuinafscheiding geeft je tuin niet alleen extra sfeer, er zal ook minder snel worden ingebroken. Tuinafscheidingen bieden namelijk de nodige privacy en zijn met behulp van tuindeuren ook gemakkelijk af te sluiten. Met de juiste tuinafscheiding zit je dus lekker beschut en geniet je volop van je privacy.

Schuttingen

Wil je genieten van het mooie weer in je eigen tuin maar heb je niet de gewenste privacy? Dan is een schutting een ideale oplossing als tuinafscheiding. Schuttingen zorgen namelijk voor veel privacy doordat de planken dicht op elkaar zitten. Schuttingen leveren niet alleen privacy door zichtbaarheid, maar ook doordat het voor onbevoegden moeilijk is om overheen te klimmen.

Hekwerken

Wil je voldoende privacy in je tuin, maar wil je nog wel zien wat er om je heen gebeurt? Dan is een hekwerk van Hekwerkonline de juiste keuze voor jou. Met een hekwerk maak je het voor onbevoegden bovendien een stuk moeilijker om jouw tuin te betreden. Ons hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes, waardoor je je privacyniveau naar wens kan bepalen. Denk hierbij eens aan een dubbelstaafmat hekwerk of een ander type hekwerk als tuinafscheiding.

Tuinpoorten en tuindeuren

Om jouw tuinafscheiding compleet te maken, heeft Hekwerkonline tuinpoorten en tuindeuren in het assortiment. De tuinpoorten en tuindeuren geven niet alleen een mooie uitstraling, maar zijn ook nog eens functioneel. Zo zijn ze beschikbaar in verschillende breedtes en hoogtes, zodat er altijd een passende poort of deur te verkrijgen is voor jouw tuinafscheiding. Daarnaast is het mogelijk om elke tuindeur en tuinpoort op slot te doen.

Het is belangrijk dat je voor tuinafscheiding kiest die past bij jouw tuin en smaak. Je moet er namelijk nog jaren tegenaan kijken. Daarom geven we je graag passend advies. Op basis van jouw eisen en wensen zoeken we een tuinafscheiding die hier perfect aan voldoet. Neem gerust eens contact met ons op om je wensen te bespreken.

Een tuinafscheiding van Hekwerkonline

Je wil natuurlijk optimaal gebruik kunnen maken van jouw tuin. Een veilige en comfortabele tuin behoeft daarom een goede tuinafscheiding. Hekwerkonline heeft verschillende soorten tuinafscheidingen in het assortiment, waaronder hekwerk, schuttingen, schanskorven en tuinpoorten.

Hulp Nodig?