Tuinafscheiding

Een tuinafscheiding is tegenwoordig in vele soorten en maten verkrijgbaar, van de sfeervolle hout betonschuttingen tot aan de sterke dubbelstaafmatten. Bij Hekwerkonlin

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Uitvoering poort
 1. Enkele poort 10 artikelen
 2. Dubbele poort 1 artikel
Houtsoort
 1. Grenen hout 2 artikelen
 2. Douglas hout 3 artikelen
 3. Hardhout 1 artikel
 4. Bamboe 1 artikel
 5. Nobifix 1 artikel
Kleur
Breedte
 1. 90 cm 5 artikelen
 2. 100 cm 8 artikelen
 3. 110 cm 5 artikelen
 4. 120 cm 6 artikelen
 5. 125 cm 1 artikel
 6. 130 cm 5 artikelen
 7. 140 cm 5 artikelen
 8. 150 cm 6 artikelen
 9. 250 cm 1 artikel
 10. 300 cm 1 artikel
Draad dikte
 1. 6/5/6 mm 3 artikelen
 2. 8/6/8 mm 1 artikel

12 producten

Filter
per pagina

12 producten

Filter
per pagina

Een afscheiding in jouw tuin die bij jou past?

Een afscheiding van jouw tuin biedt niet alleen extra sfeer, er zal ook minder snel worden ingebroken. Tuinafscheidingen bieden namelijk de nodige privacy en deze zijn met behulp van tuindeuren ook gemakkelijk af te sluiten. Met de juiste afscheiding van jouw tuin zit je dus lekker beschut en geniet je volop van je privacy. Bij Hekwerkonline bieden wij een groot assortiment aan diverse tuinafscheidingen voor de tuin, welke verkrijgbaar zijn in verschillende materialen en hoogtes. Zo bieden wij hekwerk, schuttingen, schanskorven en tuinpoorten aan. Benieuwd? Lees hier meer over onze verschillende afscheidingen voor jouw tuin.

Tuinafscheiding

Wil je genieten van het mooie weer in je eigen tuin maar heb je niet de gewenste privacy zonder tuinafscheiding? Dan is een schutting een ideale oplossing voor de afscheiding van jouw tuin. Deze tuin afscheiding zorgt namelijk voor veel privacy doordat de planken dicht op elkaar zitten. Schutting leveren niet alleen privacy door zichtbaarheid, maar ook doordat het voor onbevoegden moeilijk is om over de tuinafscheiding heen te klimmen.

Hekwerk als tuin afscheiding

Wil je voldoende privacy in je tuin, maar wil je nog wel zien wat er om je heen gebeurt? Dan is een metalen hekwerk welke zorgt voor de afscheiding van jouw tuin de juiste keuze voor jou. Ons hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes, waardoor je het privacy niveau van jouw voortuin afscheiding naar wens kunt bepalen. Daarnaast kun je door de mazen in het metalen hekwerk nog voldoende genieten van het uitzicht. Spreekt dit jou aan? Kijk dan eens naar een enkelstaafmat of dubbelstaafmat hekwerk als afscheiding van jouw tuin.

Complete tuinafscheiding met tuindeuren en tuinpoorten

Om jouw tuinafscheiding helemaal compleet te maken, heeft Hekwerkonline tuinpoorten en tuindeuren in het assortiment. De tuinpoorten en tuindeuren geven niet alleen een mooie uitstraling, maar zijn ook nog eens functioneel. Zo zijn ze beschikbaar in verschillende breedtes en hoogtes, zodat er altijd een passende poort of deur te verkrijgen is voor jouw tuin afscheiding. Een ander voordeel van onze tuindeuren en tuinpoorten is dat je de mogelijkheid hebt om deze op slot te doen op deze manier is de tuinafscheiding van jouw tuin goed afgesloten.

Tuinafscheiding laten plaatsen?

Wil je jouw tuinafscheiding laten plaatsen, nu je er eentje hebt gevonden die past bij jouw tuin en smaak? De tuinafscheidingen van Hekwerkonline worden gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd, maar wil je deze liever niet zelf plaatsen? Bij Hekwerkonline heb je de optie om jouw tuinafscheiding door ons te laten plaatsen. Heb je advies nodig over de afscheiding van jouw tuin? Neem gerust contact met ons op om je wensen voor de afscheiding van de tuin met één van onze specialisten te bespreken.